0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Στην πληροφορική δεν έχει αναπληρωτές στην πρωτοβάθμια, μόνο ωρομίσθιους για αυτό δεν το τσέκαρε το κουτάκι το σύστημα.Όσο για το κουτάκι στους ωρομίσθιους , ρώτησα και μου είπαν ότι έτσι κι αλλιώς σε αυτούς στο σύστημα δεν το εμφανίζει καν οπότε δεν παίζει ρόλο ότι κι αν κάνεις.
Παράθεση από: Autaras στις Ιουνίου 06, 2006, 10:21:12 pm"3. Στις περιοχές προτίμησεις βάζουμε μόνο τις περιοχές (δεν χρειάζεται κωδικός). Προσοχή όμως άλλες περιοχές είναι για Α βάθμια και άλλες για
"3. Στις περιοχές προτίμησεις βάζουμε μόνο τις περιοχές (δεν χρειάζεται κωδικός). Προσοχή όμως άλλες περιοχές είναι για Α βάθμια και άλλες για
???Όσοι έχετε ήδη καταθέσει την αίτηση,πήρατε αμέσως το μηχανογραφημένο έντυπο?Γιατί εγώ την κατέθεσα σήμερα και ενώ το τύπωσαν,μου είπαν να τους τηλεφωνλησω γύρω στις 15 του μήνα για να πάω να το πάρω,αν είναι έτοιμο,γιατί ο προϊστάμενος θα τα υπογράψει όλα μαζί...
Παράθεση από: sophie στις Ιουνίου 07, 2006, 09:32:47 am ???Όσοι έχετε ήδη καταθέσει την αίτηση,πήρατε αμέσως το μηχανογραφημένο έντυπο?Γιατί εγώ την κατέθεσα σήμερα και ενώ το τύπωσαν,μου είπαν να τους τηλεφωνλησω γύρω στις 15 του μήνα για να πάω να το πάρω,αν είναι έτοιμο,γιατί ο προϊστάμενος θα τα υπογράψει όλα μαζί...Αυτό γινόταν και εδώ μέχρι πέρσι. Ο κ. Προιστάμενος, πατάει αραιά και που στο γραφείο, και όταν εμφανίζεται κάθεται λίγο (έχει και άλλες δουλειές!). Οπότε δεν προλάβενε να τα υπογράψει.Φέτος το άλλαξε το σύστιμα: εξουσιοδότησε μια κοπελιά στο γραφείο να υπογράφει αντί γι'αυτόν. Πήγα σήμερα για την αιτηση μου, και πήρα το αντίγραφο αμέσως! (και δεν ενόχλησα τον κ. Προιστάμενο που έχει άλλες δουλειές!)
καλησπέρα,είμαι από την θεσσαλονίκη, για αναπληρωτές,ωρομίσθιο και ολοήμερα μπορώ να δηλώσω τις παρακάτω περιοχές?θεσνικη-κιλκις-σερρες-χαλκιδικη-ημαθια-πελλα?
Γεια σας και από μένα! Θα ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει πουθενά πίνακας που να δείχνει ποιες περιοχές περιλαμβάνει η κάθε περιφέρεια (π.χ. η Α Μεσσηνίας ποιες περιοχές περιλαμβάνει;)Ξέρετε κάτι για αυτό;Μπορώ να βρω κάτι στο internet?Ευχαριστώ
Ελπίζω με τις Δηλώσεις για ΠΔΣ να βγει άκρη τουλάχιστον!
Ρε παιδιά τι χαμός είναι αυτός στις Διευθύνσεις!; Μιλάμε για το απέραντο χάος!!! Σήμερα πήγα στην Α΄Αθηνών και όλος ο κόσμος ψαχνόταν! Κανείς δεν ήξερε τίποτα. Υποτίθεται ότι οι δηλώσεις έχουν αρχίσει τόσες μέρες κι αυτοί ακόμα δεν έχουν ενημερωθεί! Αφήστε το άλλο το απίστευτο! Οι δηλώσεις είναι μέχρι τις 12.30 (!) Ελπίζω με τις Δηλώσεις για ΠΔΣ να βγει άκρη τουλάχιστον!