0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: zhto29 στις Αυγούστου 28, 2012, 05:08:15 pmγι αυτο κοψε τις ....ιες και γραφε: 1. ΛΕΣ
γι αυτο κοψε τις ....ιες και γραφε: 1. ΛΕΣ
Μία τελευταία γνώμη από την μικρή εμπειρία μου. μην εγκλωβίζεστε στα νησιά.αν μπορείτε να τα αποφύγετε . η στεριά σου δίνει βαθμούς ελευθερίας που στο νησί απλά δεν υπάρχουν.Καλή φώτιση σε όλους-όλες σας.
Προφανως συμφερει η Κρητη για διορισμο αν ζει καποιος εκει. Παντως η Κρητη συγκαταλεγεται παντα στις περιοχες πρωτου διορισμου.
Παράθεση από: Damien στις Αυγούστου 28, 2012, 08:52:06 pmΠροφανως συμφερει η Κρητη για διορισμο αν ζει καποιος εκει. Παντως η Κρητη συγκαταλεγεται παντα στις περιοχες πρωτου διορισμου.ειναι β' και οι δυο περιοχες της κρητης που σημαίνει τα χωριουδακια της νοτιας κρητης που σημαινει και βενζίνα καθημερινα για 100 χιλιομετρα στη καλύτερη περιπτωση (λέω μονο για τα οικονομικα οχι για΄τα άλλα..........)και πλοια η αεροπλανο με πανακριβα εισιτήρια.σμφερει μονο εαν εισαι κρητικος και παλι ξερω κρητικους που δε δηλωνουν ολοκληρη την κρητη
Προφανως συμφερει η Κρητη για διορισμο αν ζει καποιος εκει.
Παράθεση από: karxarias29 στις Αυγούστου 28, 2012, 05:01:23 pmΈλα ντε, πνίγομαι που πνίγομαι σε 1 κουταλιά νερό, μου λέτε και εσείς αυτά, είμαι και σκράπας στη Γεωγραφία (... και στα Μαθηματικά, άσχετο), έχω και τον zhto με πάει μια στη Λήμνο μια στην Κέρκυρα μια από δω μια από κει... πόσο να αντέξω η έρρρμη! γι αυτο κοψε τις ....ιες και γραφε: 1. ΛΕΣ
Έλα ντε, πνίγομαι που πνίγομαι σε 1 κουταλιά νερό, μου λέτε και εσείς αυτά, είμαι και σκράπας στη Γεωγραφία (... και στα Μαθηματικά, άσχετο), έχω και τον zhto με πάει μια στη Λήμνο μια στην Κέρκυρα μια από δω μια από κει... πόσο να αντέξω η έρρρμη!