0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλησπέρα σας.Μία ερώτηση.Παρατήρησα ότι ενημερώθηκε ο λογαριασμός μου στο teachers από την δδε στην οποία υπηρετώ. Ωστόσο, δεν έβαλαν τον διπλασιασμό πάρα μόνο τα μόρια του δυσπρόσιτου για τις 2 χρονιές. Από την εμπειρία σας είναι κάτι σύνηθες αυτό και θα το ξαναενημερώσουν εν όψει των αιτήσεων μετάθεσης ή θα έπρεπε να το είχαν κάνει τώρα; Πρέπει να επικοινωνήσω με τη δδε;
Καλησπέρα! Το προηγούμενο σχολικό έτος υπηρέτησα ως αποσπασμένη εκπαιδευτικός σε δυσπρόσιτο σχολείο με 10 μόρια, αλλά επειδή διατέθηκα για 1 ημέρα σε σχολείο της πόλης με 1 μόριο πήρα αναλογικά 7,58. Φέτος υπηρετώ όλες τις ημέρες πάλι ως αποσπασμένη στο ιδιο δυσπρόσιτο και βλέπω ότι στο teacher minedu μου εχουν περαστεί 16,66 μόρια, δλδ ο διπλασιασμός των 8,33 μορίων της φετινής χρονιάς (όπερ μας κάνει σύνολο 24,24 για τις 2 χρονιές). Ίσως κουτή η απορία, αλλά δεν θα έπρεπε να υπάρχει και ένας αναλογικός διπλασιασμός για την προηγούμενη χρονιά; Ελπίζω να έγινα κατανοητή! Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
Σου διπλασίασαν τα μόρια της δεύτερης χρονιάς επειδή υπηρέτησες 2 συνεχόμενα χρόνια σε δυσπρόσιτο. Η πρώτη χρονιά πρέπει επίσης να διπλασιαστεί. Κάνε αίτημα μέσω του teachers. Λογικά πρέπει να πάρεις ακόμα περίπου 6,7 μόρια.
Αυτή τη στιγμή είσαι μόνιμος; Πότε διορίστηκες;Από τις υπηρετήσεις λείπει το διάστημα από το ΦΕΚ διορισμού κ μετά Τα ΜΣΔ που βλέπεις αυτή τη στιγμή στο teachers είναι έως 31/08/2026, αν έχει ενημερωθεί σωστά το μητρώο.
Το κυριότερο λάθος που κάνεις είναι ότι υπολογίζεις διπλή μοριοδότηση μετά από 2 διδακτικά έτη σε απομακρυσμένο, κάτι που ισχύει μόνο για μόνιμους, ενώ εσύ ήσουν αναπληρωτής.
Από το teachers Μου βγάζει αυτά 1 ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΦΟΥΡΝΩΝ Γ΄ ΣΑΜΟΥ (Δ.Ε.) Αναπληρωτής 23/1/2019 30/6/2019 0-5-8 5,832 ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΦΟΥΡΝΩΝ Γ΄ ΣΑΜΟΥ (Δ.Ε.) Αναπληρωτής 1/10/2019 30/6/2020 0-9-0 10,503 ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΚΑΣΟΥ Δ΄ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ (Δ.Ε.) Αναπληρωτής 1/9/2020 30/6/2021 0-10-0 11,66Μόρια δυσμενών συνθηκών: 38,42διπλασιάζονται μονο στο ίδιο μέρος δηλαδή τις δύο πρώτες σχολικές χρονιές; ή και το τριτο σερί στα δυσπρόσιτα;εγώ τα υπολογίζω 16,33*2=32.66 μορια, συν 11,66 Κάσου συνολο 44,32. Κάνω κάποιο λάθος; ευχαριστώΤο 38.42 δεν εχω ιδεα πως το βγάζει