0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
παιδια ξαναπηρα τηλεφωνο σ αυτην και παλι πηγε να το παιξει τρελλιτσα. ειπε παλι οτι δεν εχουν ξαναδειξει γραπτα και εκει πανω της ειπα οτι το εδα εγω η ιδια στον προηγουμενο για να την πιεσω και εκει ειπε οτι εδειξαν μονο 50 γιατι δεν το εγραφε η προκ. και τελευταια στιγμη βγηκε η ανακοινωση και δεν το ηξερε ο κοσμος οποτε λιγοι εκαναν αιτησεις. επισης ρωτησα για το πως διορθωνεται η ιστορια και ειπε οτι διορθωνεται με σκανερ αλλα μετα για να τα δειξουν βγαζει αυτη φωτοτυπια και η ιδια σημειωνει τα λαθη μας με το χερι για να μπορουμε να τα δουμε. επισης ρωτησα τι παιζει με τον τριτο βαθμολογητη. ειπε οτι ο δευτερος βαθμολογει με κλειστο τον βαθμο του πρωτου αλλα ο τριτος βαζει βαθμο γνωριζοντας τους βαθμους των δυο αλλων. τα συμπερασματα τ αφηνω για σας.ειπε οτι αυτο πρεπει να γινει αιτημα μας αν εχουμε προβλημα να περιληφθει στην επομενη προκηρυξη.kellykoy δεν παιρνεις κι εσυ να δουμε τι εχει α πει για τη διαφορα 22 μοναδων. εσυ τουλαχιστον ειχες γραψει της απαντησεις εκεινη την ωρα. οχι οτι αυτο αποτελει αποδειξη αλλα δεν μπορω να μας βγαζουν τρελλους επειδη ειναι σαπιο το συστημα
Μπορεί κάποιος που έχει υποβάλει αίτηση για κπ συγκεκριμένα μαθήματα αλλά στην πορεία επιθυμεί να δει και 1 επιπλέον, να το ζητήσει εκείνη τη στιγμή ή πρέπει να στείλει εκ νέου κι άλλη αίτηση;
Παιδια σημερα με πηραν απο τον Ασεπ,αλλα δε μπορουσα να το σηκωσω γιατι είχα μαθημα.Προφανως είναι για να δω το γραπτο μου αφου είχα κάνει αιτηση.Εχουν πάρει κανέναν άλλον; Θα παρω αυριο το πρωι και θα σας πω τι θα μου πουν.