0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Δε νομίζω να πάρουν τόσους αναπληρωτές στα μέρη που διοριστήκατε.Μην ανησυχείτε δε σας παίρνουν τις θέσεις.
Παράθεση από: daizy στις Σεπτεμβρίου 05, 2012, 04:06:29 pmΔε νομίζω να πάρουν τόσους αναπληρωτές στα μέρη που διοριστήκατε.Μην ανησυχείτε δε σας παίρνουν τις θέσεις.Στο μέρος που διορίστηκα πάνε αύριο 54 αναπληρωτές. Δεν θα τοποθετηθούν νομίζεις;;;
Παράθεση από: Theoanagn στις Σεπτεμβρίου 05, 2012, 05:30:21 pmΠαράθεση από: daizy στις Σεπτεμβρίου 05, 2012, 04:06:29 pmΔε νομίζω να πάρουν τόσους αναπληρωτές στα μέρη που διοριστήκατε.Μην ανησυχείτε δε σας παίρνουν τις θέσεις.Στο μέρος που διορίστηκα πάνε αύριο 54 αναπληρωτές. Δεν θα τοποθετηθούν νομίζεις;;;μπορείτε να συννενοηθείτε με τη διευθυνση στην οποία διοριστήκατε,να σας ανακοινώσουν τα εναπομείναντα κενά,να υποβάλετε τη σχετική αίτηση και το κενό που μπορείτε να πάρετε εσείς ως πρώτοι επιλέγοντες να μη δοθεί στους αναπληρωτές. εννοείται βέβαια ότι όλο αυτό είναι άτυπο, δεν εδράζεται νομοθετικά κάπου ωστόσο είναι μια εύκολη αντιγραφειοκρατική διαδικασία που λύνει το πρόβλημα. Διαφορετικά υποβάλετε σχετικό ερώτημα στην αρμόδια υπηρεσία του υπουργείου.
ΠαράθεσηΠάντως οι νεοδιόριστοι προηγούνται στις τοποθετήσεις των αναπληρωτών.Τι μου θύμισες τώρα!! Πριν από τρία χρόνια, που πήγαμε νεοδιόριστοι σε δυσπρόσιτο μετά τον αγιασμό, λόγω των ΠΕΚ, βρήκαμε την αναπληρώτρια φιλόλογο να έχει την θεσούλα της από αρχές Σεπτέμβρη, να έχει πάρει τα μαθήματά της κι εμείς να ψαχνόμαστε....
Πάντως οι νεοδιόριστοι προηγούνται στις τοποθετήσεις των αναπληρωτών.
ΡΩΤΗΣΑ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΟΝΙΜΟΥΣ ΔΙΟΡΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΣΗΜΕΡΑ ΑΡΓΑ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΠΗΡΑΝ ΤΗΝ ΕΓΚΡΙΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟ.ΑΥΡΙΟ ΘΑ