*

Αποστολέας Θέμα: Διορισμοί Δασκάλων 2012-13  (Αναγνώστηκε 43606 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος gvasilis

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
    • Προφίλ
Απ: Διορισμοί Δασκάλων 2012-13
« Απάντηση #14 στις: Μαΐου 21, 2012, 04:02:14 pm »
το 100000 είναι προπαγάνδα εναντίον των αντιμνημονιακών δυνάμεων. Εγώ άκουσα (TV) να λένε προσλήψεις όπου και όσες χρειαζονται, στοχευμένα. Δηλαδή προτεραιότητα σε νοσηλευτικό προσωπικό, μετά φαντάζομαι είναι οι απόφοιτοι των στρατιωτι-αστυνομικών σχολών, και λογικα στην εκπαίδευση όπου υπάρχουν κενά (οργανικά υποθέτω) από συγκεκριμένες ειδικότητες φαντάζομαι.
Στο κάτω κάτω ρε αδέρφια ψηφίστε να δούμε, θα κάνουν όσα λένε; Εγώ πάντως δεν θα στηρίξω αυτούς που λένε ότι είμαι περιττός, τεμπέλης, βύσμα και ανίκανος.

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 16:45:00 »

Αποσυνδεδεμένος albertos

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #15 στις: Μαΐου 21, 2012, 04:07:56 pm »
Ενα πραγμα δεν πρεπει να ξεχασει κανενας μας, οτι δουλευουμε χωρις να μετραει η προυπηρεσιας μας στους πινακες...το μεγαλυτερο σκανδαλο που εγινε ποτε...

Αποσυνδεδεμένος Green

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #16 στις: Μαΐου 21, 2012, 04:09:29 pm »
Το να ακούω ωραία λογάκια που μπορεί να βολεύουν την συντεχνία του καθενός, δεν μου λέει τίποτα πλέον, τα ακούμε 40 χρόνια αυτά με τον ένα ή τον άλλο τρόπο. Εγώ θέλω να ακούσω την αλήθεια, όσο σκληρή και αν είναι, και να δω συγκεκριμένη, συνολική και ρεαλιστική πρόταση αντιμετώπισης της ύφεσης και αφετηρίας της αναπτυξιακής διαδικασίας. Προς το παρόν ακούω ότι του κατέβει του καθενός στο κεφάλι. 

Αποσυνδεδεμένος giak

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #17 στις: Μαΐου 21, 2012, 04:12:48 pm »
Ενα πραγμα δεν πρεπει να ξεχασει κανενας μας, οτι δουλευουμε χωρις να μετραει η προυπηρεσιας μας στους πινακες...το μεγαλυτερο σκανδαλο που εγινε ποτε...
Αφού δε διορίζουν γιατί έχεις εμμονή να μέτραγε?
Ίδη διόρισαν αρκετούς πυροσβέστες και ειδικούς φρουρούς (χωρίς γραπτούς διαγωνισμόυς κτλ). Λογικά προτεραιότητα έχουν να διορίσουν φύλακες σε μουσεία, υπαλλήλους σε καμια υπηρεσία που θα ανακαλύψουν, οπουδήποτε δηλαδή μπορούν να βάλουν κόσμο, χωρίς αξιοκρατικές διαδικασίες. Οι επιτυχόντες εκπαιδευτικοί σε γραπτούς διαγωνισμούς του ΑΣΕΠ (διοριστέοι,  24μηνο, 30μηνο κτλ) ας περιμένουν άλλα 10 χρόνια.

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 16:45:00 »

Αποσυνδεδεμένος Landau

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση.. BAZINGA!
    • Προφίλ
« Απάντηση #18 στις: Μαΐου 21, 2012, 04:15:09 pm »

Καλά, μην υπερβάλλουμε κιόλας. Δεν είναι και το μεγαλύτερο σκάνδαλο.. ούτε καν σκάνδαλο. Προβλέπεται από νόμο, θα μετρήσει μετά την πλήρη εφαρμογή ( ; ) του νόμου κατάλληλα. Άλλο αν διαφωνεί κανείς με αυτό, και άλλο αν αποτελεί και σκάνδαλο. Τόσα άλλα τερατώδη γίνονται στην εκπαίδευση.
"Physics is like sex: sure, it may give some practical results, but that's not why we do it."
(Richard P. Feynman ?)

"The first condition of progress is the removal of censorship."
(George Bernard Shaw)

Αποσυνδεδεμένος albertos

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #19 στις: Μαΐου 21, 2012, 04:20:37 pm »
Landau εγω σκανδαλο το βλεπω. Απαραδεκτος ειναι ο νομος που απαγορευει να μετρηθει η προυπηρεσια...
« Τελευταία τροποποίηση: Μαΐου 21, 2012, 05:49:02 pm από para5 »

Αποσυνδεδεμένος gvasilis

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #20 στις: Μαΐου 21, 2012, 04:32:05 pm »
Το αν θα γίνουν διορισμοί είναι πολιτικό θέμα. Αλλά , το αν υπάρχουν ανάγκες και κενά με βάση το φετεινό ωράριο είναι αντικειμενικό.
Ένας πολύ ωραίος και αναλυτικός τρόπος παρουσίασης είναι αυτός από την ΔΔΕ Σερρών
 http://dide.ser.sch.gr/files/eggrafa2011/pinakes_g.xls
Που είπαμε ότι τα μαζεύουν αυτά για να τα βλέπουμε συνολικά;

Αποσυνδεδεμένος music84

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #21 στις: Μαΐου 21, 2012, 04:47:19 pm »
Σκανδαλο ειναι οταν δουλευεις και δεν αναγνωριζεται αυτο που κανεις...τουλαχιστον απο το υπουργειο..Εξηγησε μου κατι.Γιατι ατομα που εδω και δυο χρονια ενω δουλευουν ειναι ακομα στο Γ πινακα?Ειναι δικαιο αυτο?Το τι οριζει ο νομος ναι..Αλλα το οτι το οριζει ο νομος σημαινει οτι ειναι και ηθικα σωστο?

Αποσυνδεδεμένος marinadim

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #22 στις: Μαΐου 21, 2012, 04:48:03 pm »
Green, υπάρχουν και αυτοί που ξεκαθαρίζουν ότι δεν υπάρχουν πλέον περιθώρια για διορισμούς, αλλά δεν παραλείπουν να διορίζουν από το παράθυρο όπως είδαμε και τους προηγούμενους μήνες.
Όσο για τα "ωραία λογάκια", άλλοι τάζουν ενιαίο συντελεστή φορολόγησης 15% για όλους. Μια δίχως άλλο ρεαλιστική, εφαρμόσιμη, και -φυσικά- δίκαιη πρόταση...

Αποσυνδεδεμένος irenead

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
    • Προφίλ
« Απάντηση #23 στις: Μαΐου 21, 2012, 04:56:25 pm »
Kατά τη γνώμη μου ο κλάδος με τις μεγαλύτερες ανάγκες για προσλήψεις είναι ο νοσηλευτικός.Δεν είδα να διόρισε αρκετούς από αυτούς,αντίθετα μια χαρά διορίστηκαν πυροσβέστες και ειδικοί φρουροί.
Επίσης να μην ξεχνάμε ότι ακόμη είναι αδιόριστοι οι συνάδελφοι από τον ασεπ του 2008 με το αντίστοιχο 40%.

Αποσυνδεδεμένος gvasilis

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #24 στις: Μαΐου 21, 2012, 05:30:51 pm »
Θα είμαι λίγο πιο συγκεκριμένος. Δεν θα στηρίξω αυτούς που λένε ότι θα αφήσουν νοσοκομεία και σχολεία χωρίς κάτάλληλο προσωπικό, και που λένε την αλήθεια ότι 1. θα εξαφανίσουν τις ανάγκες και 2. θα προσλάβουν εποχικό προσωπικό (π.χ. αναπληρωτές) με χαμηλό κόστος και νοοτροπίες εκμετάλλευσης 3. που καλύπτουν τόσα χρόνια συμφέροντα, ανεξάρτητα των πραγματικών αναγκών.
Και για να μην λέω αερολογίες και εγώ, να βγούν στο ίντερνετ όλα τα οργανογράμματα του δημοσίου, σχολεία νοσοκομεία υπουργεία εφορίες δικαστήρια ... όταν λέμε όλα.... όλα στην δημοσιότητα (και οι μισθοί;).οϋτε υποθέσεις, ούτε ψέμματα, ούτε σκοπιμότητα. Εμπιστοσύνη στο κάθε βλάκα ψηφοφόρο σαν και μένα να κρίνει από μόνος του.

Αποσυνδεδεμένος troktiko

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
Απ: Διορισμοί 2012-13
« Απάντηση #25 στις: Μαΐου 21, 2012, 05:48:40 pm »
Σκανδαλο ειναι οταν δουλευεις και δεν αναγνωριζεται αυτο που κανεις...τουλαχιστον απο το υπουργειο..Εξηγησε μου κατι.Γιατι ατομα που εδω και δυο χρονια ενω δουλευουν ειναι ακομα στο Γ πινακα?Ειναι δικαιο αυτο?Το τι οριζει ο νομος ναι..Αλλα το οτι το οριζει ο νομος σημαινει οτι ειναι και ηθικα σωστο?
Πως θα  αναγνωριστεί αυτό όταν κανονικά από το 2008 έπρεπε να έχουν γίνει 2 διαγωνισμοί ΑΣΕΠ και δεν έχει γίνει κανένας!  Δυστυχώς το παραμύθι με την προϋπηρεσία και την νοοτροπία αυτή  τελείωσε . Δεν μπορεί στον ευρύτερο δημόσιο τομέα να γίνονται αξιολογήσεις ,απολύσεις μέσω ΑΣΕΠ και κάποιοι να μιλάνε για προϋπηρεσία. Στο ένα υπάρχει γραπτό αξιολογημένο και πιθανή προϋπηρεσία μετέπειτα και στο άλλο μόνο προϋπηρεσία.   Χωρίς αξιολόγηση, επιτυχία όπως θέλετε πείτε το δεν υπάρχει περίπτωση να γίνει κανένας διορισμός τα επόμενα χρόνια. Εκκρεμούν για του λόγου του αληθές οι ανάλογες προσφυγές που θα εκδικαστούν στο μέλλον. Δεν μιλώ προσωπικά διότι εργάστηκα τα τελευταία 2 χρόνια και πιθανόν να με συνέφερε αυτή η εξέλιξη απλά βλέπω τα πράγματα ρεαλιστικά.

‘’Intelligence is the ability to adapt to change’’ Steven Hawking

Αποσυνδεδεμένος para5

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #26 στις: Μαΐου 21, 2012, 05:57:35 pm »
Θα παρακαλούσα να λείπουν οι κομματικές και όποιες άλλες εκτός θέματος τοποθετήσεις. Τα σχετικά μηνύματα διαγράφηκαν, όπως και θα διαγραφούν όσα συνεχίζουν στον ίδιο τόνο. Ευχαριστώ για την κατανόηση.

Αποσυνδεδεμένος music84

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
Απ: Διορισμοί 2012-13
« Απάντηση #27 στις: Μαΐου 21, 2012, 06:10:10 pm »
Συμφωνω στο οτι θα επρεπε να εχουν γινει 2 ασεπ και δεν εχουν γινει...Αλλα δεν μπορεις να λες παραμυθι και νοοτροπια την αναγνωριση των χρονων προϋπηρεσιας.Εργαζεσαι ή οχι?Γιατι εγω που αυτη τη στιγμη δουλευω και καποιος αλλος που φετος αποφασισε να αρνηθει,να εξακολουθει να ειναι παραπανω απο μενα στη σειρα?Γιατι ατομα τα οποια εργαζονται για πρωτη φορα να μην παιρνουν την προϋπηρεσια τους κανονικα?
Θεωρεις οτι καποιος που δεν εχει ξαναδουλεψει ποτε,δινει ασεπ και ειναι επιτυχης, ειναι καλυτερος και πιο αξιος να εργαστει απο καποιον ο οποιος εργαζεται 4 χρονια και απλα δε φαινεται πουθενα η προϋπηρεσια του?Απορια εκφραζω.
« Τελευταία τροποποίηση: Μαΐου 21, 2012, 06:12:04 pm από marizapetr »

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182570
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 687
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144