0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ονομάστηκε "Μπαλκονόπορτα" η οποία κλείνει μαζί με το κομματικό κράτος....
Παράθεση από: loukritiα στις Ιουλίου 03, 2012, 12:46:59 pmΟνομάστηκε "Μπαλκονόπορτα" η οποία κλείνει μαζί με το κομματικό κράτος.... Αν είναι να ξεμπερδέψουμε με το κομματικό κράτος, ας κλείσουν όλα...
Παράθεση από: loukritiα στις Ιουλίου 03, 2012, 12:46:59 pmΟνομάστηκε "Μπαλκονόπορτα" η οποία κλείνει μαζί με το κομματικό κράτος.... Αν είναι να ξεμπερδέψουμε με το κομματικό κράτος, ας κλείσουν όλα... Ας μπει 100% ΑΣΕΠ και ας μην διοριστώ κι' εγώ -παρ' ολη τη νεότητα, έχω τελευταία κάποια προβληματάκια συγκράτησης τύπων της φυσικής Ας πριμοδοτηθεί και το διδακτορικό με περισσότερα μόρια και να διοριστείς εσύ...
Διδακτορικό σε τι; Στη φλυαρία και τις μπιχτές; Για να μην τσακωνόμαστε.. αν γινόντουσαν νέες προσλήψεις, πριν την εφαρμογή του νέου νόμου (του υπάρχοντος, ή άλλου που πιθανόν να τον αντικαταστήσει), ο πιο αντικειμενικός τρόπος πρόσληψης στη μεταβατική αυτή περίοδο θα ήταν ό,τι ακριβώς γινόταν μέχρι πέρισυ, δηλ. 60-40 και 24μηνο.Όλα τα άλλα είναι ευσεβείς πόθοι της κάθε κατηγορίας, που τελικά ίσως επικρατήσει αυτό που θα έχει μεγαλύτερη επιρροή στο υπουργείο (λες και δεν ξέρουμε πως λειτουργούν οι συντεχνίες τόσες δεκαετίες).Διαφωνεί κανείς με αυτό το μοντέλο, δηλ. τον γνωστό τρόπο διορισμών και στη μεταβατική; Αν ναι, θα ήθελα να διαβάσω το λόγο, καθώς και τι τελικά προτιμάει. Για να καταλάβουμε σε ποια.. ομάδα ανήκει
δηλαδη το 24 μηνο να γινει ας πουμε 20μηνο!!!Τωρα που νομιζουμε ειναι ευκαιρια και δεν υπαρχει 60%.Ενω το το 40% να γινει 2% αν ειναι δυνατον η και χαμηλοτερα..( λεω τωρα ενα νουμεο στην τυχη !!)Μα βρε παιδια δε λεγατε εδω να διοριζονται οι αξιοι? εγω κανονικα περιμενα να προτεινατε να γινει ασεπ για να προκυψουν οι αξιοι και οχι να διορισθουν καποιοι που ετυχε και περασαν τη βαση και τους ευνοησε ο στυλιανιδης..
ολα καλα, αλλα αυτο με το κομματικο του 24μηνου δεν το καταλαβα, δηλαδη δεν επρεπε να χεις επιτυχια στον ασεπ και 24 μηνες προυπηρεσια;