0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: MARKOS στις Μαΐου 31, 2012, 04:18:58 pmΠαράθεση από: MissPE06 στις Μαΐου 28, 2012, 09:21:34 amMα μπορούμε να καταθέσουμε την αίτηση σε οποιαδήποτε δευτεροβάθμια θέλουμε. Δεν πάμε απαραίτητα σε αυτή που ανήκουμε.Ετσι ακριβως ειναι. Να πρσθεσω πως και σε οποιαδήποτε πρωτοβάθμια (οχι κατ αναγκη β/βαθμια), αυτη την εντυπωση εχω Περσυ το καλοκαιρι τουλαχιστον έπρεπε να πας στην δευτεροβαθμια που ανηκεις..γιατι υπάρχουν ονομαστικοι καταλογοι..
Παράθεση από: MissPE06 στις Μαΐου 28, 2012, 09:21:34 amMα μπορούμε να καταθέσουμε την αίτηση σε οποιαδήποτε δευτεροβάθμια θέλουμε. Δεν πάμε απαραίτητα σε αυτή που ανήκουμε.Ετσι ακριβως ειναι. Να πρσθεσω πως και σε οποιαδήποτε πρωτοβάθμια (οχι κατ αναγκη β/βαθμια), αυτη την εντυπωση εχω
Mα μπορούμε να καταθέσουμε την αίτηση σε οποιαδήποτε δευτεροβάθμια θέλουμε. Δεν πάμε απαραίτητα σε αυτή που ανήκουμε.
Απορία : Με ποιους τροπους ειδοποιησε απο το υπουργειο οτι πρεπει να παρουσιαστεις? Και αν ειναι σιγουρο..οτι θα σε ειδοποιησουν ή πρεπει εσυ να εχεις το νου σου?
Γι'αυτό αναφέρθηκα στο τι έγινε πέρσυ και είπα ότι ήταν η πρώτη φορά που τα κατέθεσα,δηλαδή ισχύει τουλάχιστον γι'αυτους που καταθέτουν τα χαρτιά τους για πρώτη φορά...Οσο για το αν είμαστε αιθεροβάμονες..μπορεί...αλλά γιατί όχι? εχουμε να χάσουμε κάτι καταθέτοντας τα χαρτιά μας?Εγώ πιστεύω δοκίμαζε τα όλα,αν αγαπάς αυτό που κάνεις τότε κάτι καλό θα συμβεί...Απορία : Με ποιους τροπους ειδοποιησε απο το υπουργειο οτι πρεπει να παρουσιαστεις? Και αν ειναι σιγουρο..οτι θα σε ειδοποιησουν ή πρεπει εσυ να εχεις το νου σου?
Δε σε ειδοποιουν, π.χ. με τηλεφωνο ή μειλ ή μηνυμα στο κινητο, αν και θεωρητικα θα εστελναν μειλ περσι. Απλα ανακοινωνονται τα ονοματα στο ιντερνετ και βλεπεις που πας και αν σε καλεσαν. Οσον αφορα αν θα περιμενεις το ποτε θα βγει η αντιστοιχη φαση καποιες μερες πριν θα βλεπεις εδω πληθος ανθρωπων να περιμενει απο μερα σε μερα, για το ποτε θα βγει, να δινουν καποιοι τις πληροφοριες τους (π.χ. θα καλεσει 10 ή 100 ή 1000 φιλολογους κλπ κλπ. Και να υπαρχει φουλ αγωνια σε οσους ειναι ψηλα στη λιστα. Η πρωτη φαση θεωρητικα ειναι καπου 76 με 10 Σεπτεμβρη. Παράθεση από: Angelcrow στις Ιουνίου 05, 2012, 01:18:15 pmΓι'αυτό αναφέρθηκα στο τι έγινε πέρσυ και είπα ότι ήταν η πρώτη φορά που τα κατέθεσα,δηλαδή ισχύει τουλάχιστον γι'αυτους που καταθέτουν τα χαρτιά τους για πρώτη φορά...Οσο για το αν είμαστε αιθεροβάμονες..μπορεί...αλλά γιατί όχι? εχουμε να χάσουμε κάτι καταθέτοντας τα χαρτιά μας?Εγώ πιστεύω δοκίμαζε τα όλα,αν αγαπάς αυτό που κάνεις τότε κάτι καλό θα συμβεί...Απορία : Με ποιους τροπους ειδοποιησε απο το υπουργειο οτι πρεπει να παρουσιαστεις? Και αν ειναι σιγουρο..οτι θα σε ειδοποιησουν ή πρεπει εσυ να εχεις το νου σου?