0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Πριν απαντήσουμε στο ερώτημα αν αξίζει να πάμε αναπληρωτές ή όχι, νομίζω ότι θα έπρεπε να απαντήσουμε στο ερώτημα αν αξίζει να μείνουμε άνεργοι.Όποιος δεν έχει μείνει άνεργος, δε ξέρει τι θα πει να ξυπνάς το πρωί και να μην έχεις τίποτα να κάνεις. Σηκώνεσαι, πλένεσαι,ανοίγεις το λαπ τοπ και χαζεύεις. Στρώνεις κανα κρεβάτι και μετά κοιτάς το λαπ τοπ αν ήρθε κανα μέηλ. Μετά τρως και ξανακοιτάς το λαπ τοπ. Μετά κοιμάσαι και όταν ξυπνάς ρίχνεις μια ματιά στο λαπ τοπ και μετά βλέπεις μια ταινία στο λαπ τοπ και μετά κοιμάσαι. Όταν έχεις δουλειά κουτσά στραβά τα βγάζεις πέρα οικονομικά και έχεις και την προοπτική να εξελιχθείς. Όταν δεν έχεις δουλειά, δεν υπάρχει κάτι να περιμένεις. Αν είσαι μέλος μιας ευκατάστατης οικογένειας και σου είναι εύκολο, να θεωρείς μια ζωή ότι οι γονείς σου είναι υποχρεωμένοι να καλύψουν οποιαδήποτε ανάγκη σου, να σου κοιτάν τα παιδιά, να σου πληρώνουν τη δόση για το αμάξι κτλ, μπορείς ανετότα να κάτσεις άνεργος. Προσωπικά ντρέπομαι να ζητάω συνέχεια από τη μάνα μου. Μόνο αν είχα οικογένεια θα σκεφτόμουν το ενδεχόμενο να μην πάω.Σίγουρα οι δυσκολίες είναι πάρα πολλές και κάθε σπίτι έχει τα δικά του θέματα,αλλά και το να κάθεσαι άπραγος στο σπίτι χωρίς καμία προοπτική για εμένα , για το δικό μου χαρακτήρα, είναι τρέλα. Πάνε δέκα μέρες που τελείωσα με τις εξετάσεις και ήδη η καθημερινότητα χωρίς δουλειά με πνίγει,όχι να μείνω όλο το χρόνο χωρίς δουλειά.
Eιναι λοιπον αυτό που τονισα στην αρχη, αλλα ....περασε στο βρόντο. Δεν ειναι, παναθεμα με, το οικονομικο, ειναι το ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΟ.-ψιτ , δεν ανεφερες και τα ενσημα και τα μόρια που μαζεύει κανείς δουλεύοντας.
Παράθεση από: MARKOS στις Ιουνίου 05, 2012, 06:47:34 pmEιναι λοιπον αυτό που τονισα στην αρχη, αλλα ....περασε στο βρόντο. Δεν ειναι, παναθεμα με, το οικονομικο, ειναι το ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΟ.-ψιτ , δεν ανεφερες και τα ενσημα και τα μόρια που μαζεύει κανείς δουλεύοντας. ποιά μόρια βρε Μάρκο? εδω κλειδώθηκαν προυπηρεσίες και ποιά ενσημα μιλάς για το ταμείο ανεργείας??? εδω μου ήρθε να πληρώσω εφορία 500 ευρω και μου είπαν αν θέλω και σε 3 δόσεις... άρα τι να τα κάνω και τα 360 ευρώ που μου δίνει το επίδομα ανεργίας??? πετσετάκια... εδω δουλεύουμε για το θεαθήναι.....