0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Σε γενικές γραμμές το πρόβλημα στο ΓΕΛ Πάτμου υπάρχει ακόμη, απλά όχι σε τόσο έντονο βαθμο όσο παλιά, εχει βελτιωθεί η κατάσταση. Δεν είναι αποκλειστικά θέμα της Διεύθυνσης θα έλεγα, αλλά και των υπόλοιπων μόνιμων που δεν προβάλλουν καμία αντίσταση αλλά αντιθέτως βολεύονται και αυτοί κάτω από καταστάσεις. Ίσως να χειροτερέψουν φέτος τα πράγματα γιατί οι απειροελάχιστοι λογικοί μόνιμοι πάνε για σύνταξη. Κυρίως η άσχημη κατάσταση υπάρχει προς αναπληρωτές και όχι προς νεοδιόριστους.
Κατανοητό! Άρα αναμένουμε να δούμε τι θα ισχύσει. Ευχαριστώ!
1. Γυμνάσιο Λειψών, γύρω στους 50-60 μαθητές (κάθε οικογένεια έχει 4-5 παιδιά). Καλό σχολείο (ο σύλλογος βέβαια ανανεώνεται συχνά), υπάρχει συνεννόηση.2. Χάλκη. Πολύ μικρό σχολείο, με μονοψήφιο αριθμό μαθητών σε κάθε τάξη. Τα υπόλοιπα, ίδια με το παραπάνω.
Καλησπέρα σας, εντυπώσεις από Λέρο κανεις? Είναι εφικτό αν δεν έχω μέσο να μετακινούμαι στα γυμνάσια του νησιού π.χ? 1ο/2ο ΓυμνάσιοΗ Τήλος είναι πιο '' μαζεμενη'' από άποψη αποστάσεων των σχολικών μονάδων μεταξύ τους?
Tήλο πας με το λεωφορείο μαζι με τους μαθητές.
Ευχαριστω.Δηλαδη ολο το γυμνάσιο με λυκειακές ταξεις στη Χαλκη πόσους μαθητές εχει;
Μου είπε ένας φίλος προγραμματιστής ότι σε νησιά όπως Χάλκη, Τήλος κ.λ.π δεν αποκλείεται το ίντερνετ να '' σέρνεται'' σε βιντεοκλησεις π.χ. Πέρα από τη σύνδεση μου με τον έξω κόσμο (Skype) , μου είναι πολύ σημαντικό να έχω καλό ιντερνετ για να παρακολουθώ το μεταπτυχιακό μου!! Έχει κάποιος από εσάς παρόμοια εμπειρία στο συγκεκριμένο θεμα να μου πει?