0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ωραία εγώ ρωτάω το εξής: σε ένα κλάδο π.χ. έχουν μείνει 2 αδιόριστοι από ΑΣΕΠ και 3 από 24μηνο. Σύνολο 5. Την επόμενη χρονιά παρουσιάζονται οργανικά κενα, που είναι περισσότερα από 5 (2+3). Μπορεί να προχωρήσει σε διορισμούς επιτυχόντων;; Δεν αποτελεί ένα πιθανό σενάριο, προκειμένου να μην κάνει άμεσα ΑΣΕΠ;
Μολις επικοινωνισα με την Κα Ευσταθιου, και μου είπε οτι σήμερα το πρωί έστειλε επιστολή στο ΑΣΕΠ , για να τους δώσει τα ονόματα για συμπληρωματικούς διορισμούς για τις ειδικότητες που έγιναν φέτος διορισμοί , επικαλούμενη τον νόμο που εξαιρούνται οι εκπαιδευτικοί , και όχι αυτόν που επικαλείται ο Κος Γιούπης στο ασεπ. Τώρα ποιός νόμος θα επικρατήσει δεν ήξερε να μου απαντήσει.
καλησπέρα κι από μένα.Με κάποιους γνωριζόμαστε και το παλεύουμε εδώ και δύο χρόνια.Είτε μέσα από τη Συντονιστική Επιτροπή Διοριστέων Εκπαιδευτικών, που είχαμε φτιάξει τον Αύγουστο του 2010, είτε μέσα από την Πανελλήνια Ένωση Αδιορίστων Εκπαιδευτικών, χωρίς την οποία δε θα υπήρχε και η πρώτη.Ως συντονιστική επιτροπή και ΠΕΑΕ λοιπόν, πιέσαμε την ΟΛΜΕ να ψάξει το ζήτημα των διοριστέων.Μου τηλεφώνησαν σήμερα το πρωί.Μου είπαν ότι μίλησαν με τον Γκλαβά και ότι δεν υπάρχει κανένα απολύτως θέμα με τους διορισμούς (!).Τώρα δύο τινά συμβαίνουν.Ή τα παιδιά που συναντήθηκαν την Παρασκευή μαζί του, δεν κατάλαβαν τί τους είπε. Ή τελικά η ενόχλησή μας έπιασε τόπο.Αυτό δε σημαίνει βέβαια ότι επαναπαυόμαστε, μέχρι να λήξει οριστικά το ζήτημα!
Και για να μην παρεξηγούμαι, επειδή τον physikos 13 τον γνώρισα την Παρασκευή, το αποκλείω να παρερμήνευσε τα λεγόμενα του Γκλαβά.Εν ολίγοις, μάλλον το Υπουργείο το ξαναζυγίζει το ζήτημα.