*

Αποστολέας Θέμα: Διορισμοί επιλαχόντων απο τον ΑΣΕΠ 2008  (Αναγνώστηκε 234138 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος rozy4

• Ιστορικό μέλος
  • Η ζωή είναι ωραία φιλαράκο
    • Προφίλ
Απ: Διορισμοί επιλαχόντων απο τον ΑΣΕΠ 2008
« Απάντηση #42 στις: Αυγούστου 30, 2012, 06:42:52 pm »
Giorgos-Εffie,
αφενός, γενικά μιλώντας, δεν θέλει να διορίσει και η ιστορία να κρύβεται έκαστος "καλός" υπουργός παιδείας πίσω από τον "κακό" υπουργό Οικονομικών ή/και την τρόϊκα (ή τώρα να κρυφτεί πίσω από τον "κακό" ΑΣΕΠ) έχει επαναληφθεί πάμπολλες φορές και δεν μας εκπλήσσει. Αφετέρου, ο νέος νόμος που επικαλείσαι δεν εγγυάται διορισμούς αφού καταργεί την προκήρυξη θέσεων μέσω ΑΣΕΠ και δίνει στον υπ.Παιδείας να αποφασίζει αν και πόσους θα διορίζει κάθε χρονιά.
Όπως και να έχει εδώ συζητάμε το αν θα καταστρατηγηθεί το 60-40 που θα έχει εκτός των άλλων και ως αποτέλεσμα ακόμη λιγότερους διορισμούς από όσους προαναγγέλθηκαν και αν είναι και εσκεμμένο.
Αν λοιπόν όντως θέλει να διορίσει και τους 225 για τους οποίους έχει πάρει πιστώσεις, ακόμη κι αν υπάρχουν αγκάθια, κυβέρνηση είναι, τρικομματική μάλιστα, αυτοδυναμία έχει, επιτυχόντες του τελευταίου διαγωνισμού έχει, μέχρι και την εκπαιδευτική κοινότητα σύμμαχο σε αυτό θα έχει. Εμπόδιο ουδέν. Μόνο πολιτική βούληση που είπε και η ioanna89...

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 20:53:43 »

Αποσυνδεδεμένος SOFI1981

• Πλήρες μέλος
  • ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΔΙΟΡΙΣΤΗΚΑ!!!!!!!!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #43 στις: Αυγούστου 30, 2012, 06:52:00 pm »
Υπάρχουν 58 ταλαίπωροι (μαζί με εμένα!) νηπιαγωγοί από ΑΣΕΠ που παραμένουν αδιόριστοι και δέσμιοι της όλης κατάστασης !!!!!!ΦΤΑΝΕΙ!!!!Επιτέλους ας ενδιαφερθεί κάποιος!!!!!!

Αποσυνδεδεμένος josua

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #44 στις: Αυγούστου 30, 2012, 06:57:31 pm »
συγνωμη να ρωτησω κατι?
εφοσον περισσεψουν πιστωσεις....δε θα ηταν δικαιοτερο να δωθουν σε ασεπιτες αλλων ειδικοτητων??
Δηλαδη αυτοι οι "εγκληματιες" που ειχαν το θρασος να δουν το ονομα τους σε ΦΕΚ, για ποσο ακομα θα το πληρωνουν αυτο??

Αποσυνδεδεμένος gvasilis

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
    • Προφίλ
« Απάντηση #45 στις: Αυγούστου 30, 2012, 07:04:51 pm »
συγνωμη να ρωτησω κατι?
εφοσον περισσεψουν πιστωσεις....δε θα ηταν δικαιοτερο να δωθουν σε ασεπιτες αλλων ειδικοτητων??
Δηλαδη αυτοι οι "εγκληματιες" που ειχαν το θρασος να δουν το ονομα τους σε ΦΕΚ, για ποσο ακομα θα το πληρωνουν αυτο??
Επαναλαμβάνω και εγώ, προηγούνται οι Φεκίτες διοριστέοι, πρέπει να διοριστούν και να αποζημιωθούν για την καθυστέρηση. Αν περισσεύουν όπως λένε, 1ον να το αποδείξουν, έτσι και αλλιώς δεν εμπιστεύομαι παπατζήδες με ψευτικα surveys που εδώ και δυο χρόνια λένε οτι το φτιάχνουν και τελικά δεν ξέρουν τι τους γίνεται , 2ον να τιμωρηθούν οι πολιτικοί και διοικητικοί διαχειριστές του προσωπικού (με απόλυση κατα προτίμηση).
« Τελευταία τροποποίηση: Αυγούστου 30, 2012, 07:08:10 pm από gvasilis »

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 20:53:43 »

Αποσυνδεδεμένος spisi

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #46 στις: Αυγούστου 30, 2012, 07:07:41 pm »
Υπάρχουν 58 ταλαίπωροι (μαζί με εμένα!) νηπιαγωγοί από ΑΣΕΠ που παραμένουν αδιόριστοι και δέσμιοι της όλης κατάστασης !!!!!!ΦΤΑΝΕΙ!!!!Επιτέλους ας ενδιαφερθεί κάποιος!!!!!!
Και τουλάχιστον 36 επιλαχόντες ΠΕ60 θα πρέπει να απορροφηθούν, γιατί διορίστηκαν από τους άλλους πίνακες! (τους είχα μετρήσει, όποιος ενδιαφέρεται έχω τον πίνακα με τα ονόματα)

Αποσυνδεδεμένος SOFI1981

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #47 στις: Αυγούστου 30, 2012, 07:08:31 pm »
Πιστεύετε ότι υπάρχει πιθανότητα να διορίσουν με αυτές τις 50 περίπου πιστώσεις άτομα και από την Πρωτοβάθμια??

Αποσυνδεδεμένος SOFI1981

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #48 στις: Αυγούστου 30, 2012, 07:10:41 pm »
Και τουλάχιστον 36 επιλαχόντες ΠΕ60 θα πρέπει να απορροφηθούν, γιατί διορίστηκαν από τους άλλους πίνακες! (τους είχα μετρήσει, όποιος ενδιαφέρεται έχω τον πίνακα με τα ονόματα)
τι εννοείς??με ενδιαφέρει αυτός ο πίνακας.

Αποσυνδεδεμένος spisi

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #49 στις: Αυγούστου 30, 2012, 07:14:52 pm »
Εννοώ πως από τους 600 που περιελάμβανε η προκήρυξη, οι 36 ασεπίτες έχουν ήδη διοριστεί από άλλους πίνακες (ενιαίο κυρίως και 24μηνο)!

Αποσυνδεδεμένος marooned

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #50 στις: Αυγούστου 30, 2012, 07:17:20 pm »
Συγνώμη ρε παιδιά η εγκύκλιος είναι ξεκάθαρη: ΚΑΛΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΕΠΙΛΑΧΟΝΤΕΣ. Άρα το ΑΣΕΠ ότι να ναι απάντηση έδωσε. Και για να λέμε την αλήθεια στο ΑΣΕΠ δυστυχώς όσοι σηκώνουν τα τηλέφνα ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ. Έχω προσωπική εμπειρία από τηλεφωνήματα που έκανα για άλλες προκηρύξεις και επέμεναν ότι οι προκηρύξεις ήταν εκτός δικαιοδοσίας ΑΣΕΠ, όταν οι ίδιες προκηρύξεις ανέφεραν ότι ενστάσεις υποβάλλονται στον ΑΣΕΠ. Άρα για εμένα δεν ξέρουν τι τους γίνεται.

Η εγκύκλιος θα εφαρμοστεί. Σε περίπτωση που δεν εφαρμοστεί, μπορεί να καταφύγει κάποιος δικαστικά. Δεν νομίζω να είναι τόσο ηλίθιοι στο υπουργείο ώστε να μην ξέρουν τους νόμους. Απόδειξη ότι στο ΥΠΕΠΘΑ ξέρουν τι τους γίνεται, είναι ότι πέρυσι στην εγκύκλιο διορισμών δεν υπήρχε η διάταξη για επιλαχόντες, ενώ φέτος υπάρχει. Δεν είναι τόσο χαζοί ώστε να την έβαλαν έτσι για πλάκα. Σημαίνει ότι υπάρχει νόμος που τους δίνει δικαίωμα να καλέσουν επιλαχόντες.

Άλλωστε στην σημερινή εγκύκλιο λέει ξεκάθαρα ότι οι θέσεις ΑΣΕΠ θα καλυφθούν όπως ορίζεται, ΔΗΛΑΔΗ ΜΕ ΕΠΙΛΑΧΟΝΤΕΣ. Θα υπάρξει λέει νομοθετική τροποποίηση για το πως θα καλυφθούν οι άλλες θέσεις, που εκεί δεν καταλαβαίνω τι εννοεί. Ποιες είναι αυτές οι άλλες θέσεις που θα καλυφθούν με νομοθετική τροποποίηση

Aπορώ μάλιστα πως είναι δυνατόν το ΑΣΕΠ, να απαγορέψει κάτι στο Υπουργείο, όταν είναι να πάρει μάλιστα άτομα που δεν έχουν σχέση αυτή τη στιγμή με άμεσο διαγωνισμό του ΑΣΕΠ. Τι εννοώ: είναι άλλο πράγμα το ΑΣΕΠ να πει απαγορεύω να διορίσεις αυτά τα άτομα από προκήρυξη που διοργάνωσα εγώ και τα οποία άτομα είναι εκτός λίστας επιτυχόντων του ΑΣΕΠ. Όλοι ξέρουμε ότι τα άτομα που διορίζονται αυτά τα χρόνια, δεν είναι μόνο από λίστες του ΑΣΕΠ, αλλά και από 24μηνα κ.τ.λ. Το ΑΣΕΠ δεν είναι νομοθετικό όργανο, και αμφιβάλλω αν έχει αυτή την δικαιοδοσία απαγόρευσης διορισμών . Άλλωστε αυτοί οι επιλαχόντες είναι άτομα που πέτυχαν σε διαγωνισμούς ΑΣΕΠ, άρα δεν  υπάρχει κανένα απολύτως εμπόδιο.

Συμφωνώ. Επίσης θεωρώ αδύνατο να μην εφαρμοστεί η εγκύκλιος για αυτούς τους λόγους. Πρόσφατα είδα και ένα αρχείο-χρονοδιάγραμμα για τις πιστώσεις για προσλήψεις στο Γ τρίμηνο, και περιελάμβανε 225 εκπαιδευτικούς. Δεν θέλω να πω και περισσότερα που συνηγορούν στο ότι θα κάνει συμπληρωματτικούς γιατί έχω άμεσο συμφέρον και μπορεί να το βλέπω υποκειμενικά. Τώρα αν άλλοι από εδώ το βλέπουν επίσης υποκειμενικά και διασπείρουν αντίθετες 'πληροφορίες', δεν το ξέρω, απομένει να το δούμε, στο άμεσο μέλλον. Όσον αφορά την υποσημείωση της ανακοίνωσης του Υπουργείου, νομίζω είναι σαφής η διατύπωση: Οι θέσεις που δεν πληρώθηκαν, θα καλυφθούν και οι υπόλοιπες αυτές, με τους επιτυγχόντες (καλά, δεν θα πάρει και βραβείο διατύπωσης)

Αποσυνδεδεμένος dim12

• Πλήρες μέλος
  • Μητέρα της μάθησης είναι η επανάληψη
    • Προφίλ
« Απάντηση #51 στις: Αυγούστου 30, 2012, 07:24:43 pm »
Αν βγει αυτή η προκήρυξη για τους επιλαχόντες χρονικά πότε περίπου θα γίνει αυτό; Ξέρει κανένας;

Αποσυνδεδεμένος SOFI1981

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #52 στις: Αυγούστου 30, 2012, 07:27:29 pm »
Εννοώ πως από τους 600 που περιελάμβανε η προκήρυξη, οι 36 ασεπίτες έχουν ήδη διοριστεί από άλλους πίνακες (ενιαίο κυρίως και 24μηνο)!
Μήπως μπορεις να μου στείλεις αυτό τον πίνακα??

Αποσυνδεδεμένος spisi

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #53 στις: Αυγούστου 30, 2012, 07:37:30 pm »
οκ
« Τελευταία τροποποίηση: Αυγούστου 30, 2012, 07:41:49 pm από spisi »

Αποσυνδεδεμένος physikos13

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #54 στις: Αυγούστου 30, 2012, 07:49:47 pm »
 marooned
επειδη εγω ανοιξα αυτο το θεμα, και εδωσα και το ονομα και το τηλεφωνο αυτου που μου το πε
αυτα τα εισαγωγικα για τις πληροφοριες σβηστα, δε με ξερεις, αρα να μετρας τα λογια σου
ουτε εχω συμφερον απο αυτο, ουτε δρω ετσι
οποιος κανει κατι τετοιο δε δινει ονομα και τηλεφωνο της πηγης, ημαρτον εδω μεσα

Αποσυνδεδεμένος anixia

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #55 στις: Αυγούστου 30, 2012, 08:22:48 pm »
Φυσικε νομιζεις ολοι οι ανθρωποι εκτιμουν το καλοπροαιρετο ή και ακομα παρορμητικο του να δινεις πληροφοριες;
Σκεφτηκαν οτι οντως μπορει να νοιαζεσαι αντικειμενικα γενικα αλλά ακομα και για καποιο επιλαχων πχ για τα σημερινα;
Καχυποψια,μιζερια και εγωισμος....εγω παλι πιστευω οτι σ'αυτο το forum πολλοι ειναι ''χρησιμοι'' και αξιολογοι!

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182611
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 687
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)