0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
συγνωμη να ρωτησω κατι?εφοσον περισσεψουν πιστωσεις....δε θα ηταν δικαιοτερο να δωθουν σε ασεπιτες αλλων ειδικοτητων??Δηλαδη αυτοι οι "εγκληματιες" που ειχαν το θρασος να δουν το ονομα τους σε ΦΕΚ, για ποσο ακομα θα το πληρωνουν αυτο??
Υπάρχουν 58 ταλαίπωροι (μαζί με εμένα!) νηπιαγωγοί από ΑΣΕΠ που παραμένουν αδιόριστοι και δέσμιοι της όλης κατάστασης !!!!!!ΦΤΑΝΕΙ!!!!Επιτέλους ας ενδιαφερθεί κάποιος!!!!!!
Παράθεση από: SOFI1981 στις Αυγούστου 30, 2012, 06:52:00 pmΥπάρχουν 58 ταλαίπωροι (μαζί με εμένα!) νηπιαγωγοί από ΑΣΕΠ που παραμένουν αδιόριστοι και δέσμιοι της όλης κατάστασης !!!!!!ΦΤΑΝΕΙ!!!!Επιτέλους ας ενδιαφερθεί κάποιος!!!!!!Και τουλάχιστον 36 επιλαχόντες ΠΕ60 θα πρέπει να απορροφηθούν, γιατί διορίστηκαν από τους άλλους πίνακες! (τους είχα μετρήσει, όποιος ενδιαφέρεται έχω τον πίνακα με τα ονόματα)
Συγνώμη ρε παιδιά η εγκύκλιος είναι ξεκάθαρη: ΚΑΛΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΕΠΙΛΑΧΟΝΤΕΣ. Άρα το ΑΣΕΠ ότι να ναι απάντηση έδωσε. Και για να λέμε την αλήθεια στο ΑΣΕΠ δυστυχώς όσοι σηκώνουν τα τηλέφνα ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ. Έχω προσωπική εμπειρία από τηλεφωνήματα που έκανα για άλλες προκηρύξεις και επέμεναν ότι οι προκηρύξεις ήταν εκτός δικαιοδοσίας ΑΣΕΠ, όταν οι ίδιες προκηρύξεις ανέφεραν ότι ενστάσεις υποβάλλονται στον ΑΣΕΠ. Άρα για εμένα δεν ξέρουν τι τους γίνεται.Η εγκύκλιος θα εφαρμοστεί. Σε περίπτωση που δεν εφαρμοστεί, μπορεί να καταφύγει κάποιος δικαστικά. Δεν νομίζω να είναι τόσο ηλίθιοι στο υπουργείο ώστε να μην ξέρουν τους νόμους. Απόδειξη ότι στο ΥΠΕΠΘΑ ξέρουν τι τους γίνεται, είναι ότι πέρυσι στην εγκύκλιο διορισμών δεν υπήρχε η διάταξη για επιλαχόντες, ενώ φέτος υπάρχει. Δεν είναι τόσο χαζοί ώστε να την έβαλαν έτσι για πλάκα. Σημαίνει ότι υπάρχει νόμος που τους δίνει δικαίωμα να καλέσουν επιλαχόντες.Άλλωστε στην σημερινή εγκύκλιο λέει ξεκάθαρα ότι οι θέσεις ΑΣΕΠ θα καλυφθούν όπως ορίζεται, ΔΗΛΑΔΗ ΜΕ ΕΠΙΛΑΧΟΝΤΕΣ. Θα υπάρξει λέει νομοθετική τροποποίηση για το πως θα καλυφθούν οι άλλες θέσεις, που εκεί δεν καταλαβαίνω τι εννοεί. Ποιες είναι αυτές οι άλλες θέσεις που θα καλυφθούν με νομοθετική τροποποίησηAπορώ μάλιστα πως είναι δυνατόν το ΑΣΕΠ, να απαγορέψει κάτι στο Υπουργείο, όταν είναι να πάρει μάλιστα άτομα που δεν έχουν σχέση αυτή τη στιγμή με άμεσο διαγωνισμό του ΑΣΕΠ. Τι εννοώ: είναι άλλο πράγμα το ΑΣΕΠ να πει απαγορεύω να διορίσεις αυτά τα άτομα από προκήρυξη που διοργάνωσα εγώ και τα οποία άτομα είναι εκτός λίστας επιτυχόντων του ΑΣΕΠ. Όλοι ξέρουμε ότι τα άτομα που διορίζονται αυτά τα χρόνια, δεν είναι μόνο από λίστες του ΑΣΕΠ, αλλά και από 24μηνα κ.τ.λ. Το ΑΣΕΠ δεν είναι νομοθετικό όργανο, και αμφιβάλλω αν έχει αυτή την δικαιοδοσία απαγόρευσης διορισμών . Άλλωστε αυτοί οι επιλαχόντες είναι άτομα που πέτυχαν σε διαγωνισμούς ΑΣΕΠ, άρα δεν υπάρχει κανένα απολύτως εμπόδιο.
Εννοώ πως από τους 600 που περιελάμβανε η προκήρυξη, οι 36 ασεπίτες έχουν ήδη διοριστεί από άλλους πίνακες (ενιαίο κυρίως και 24μηνο)!