0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Συνάδελφοι να ενημερώσουμε το υπουργείο, γιατί μάλλον έχει υποπέσει σε ένα μεγάλο λάθος, λόγω άγνοιας φαντάζομαι.Τα ειδικά σχολεία, δεν τα λέμε ειδικά επειδή μπορούν να λειτουργούν κάτω από ειδικές συνθήκες, όπως το να μην έχουν εκπαιδευτικούς...Τα ειδικά σχολεία λέγονται έτσι, γιατί σε αυτά φοιτούν παιδιά με ειδικές μαθησιακές δυσκολίες. Μάλλον αυτή τη μικρή λεπτομέρεια την ξεχάσαν στο υπουργείο και γι' αυτό ΟΛΑ τα ειδικά σχολεία υπολειτουργούν, εφόσον δεν έχουν έχουν δασκάλους και καθηγητές.Ένα ακόμη κακό είναι ότι πολλοί από τους εκπαιδευτικούς που "στελεχώνουν" τα σχολεία αυτά, δεν έχουν ΚΑΜΙΑ ειδίκευση στην ειδική αγωγή, άλλα έχουν τα κατάλληλα προσόντα κατά τ' άλλα να αποσπαστούν εκεί. Άρε Ελλαδάρα !!! Δε θα στρώσεις γιατί κανείς τελικά δε θέλει να αλλάξει κάτι σε αυτή τη χώρα μπας και χάσει τη βόλεψη του. Πραγματικά το γεγονός ότι σε αυτή τη χώρα κάποια πράγματα προχωράνε έστω και με αργούς ρυθμούς, είναι μία περίτρανη απόδειξη ότι υπάρχει Θεός. Το λέω αυτό γιατί θεσμοί και νόμοι δεν υπάρχουν και όταν υπάρχουν δε τηρούνται. ΥΓ. Σόρυ για το παραλήρημα, άλλα αυτή θεωρώ πως είναι η εικόνα της παιδείας και του όλου συστήματος γενικά.
Να βγουνε ρε παιδια γιατι δε μας βλέπω καλα!!!τι!!!!!! θα πάμε τέλος της άλλης βδομαδας!!Οχι, όχι δεν το δεχόμαστε!!!!
Μόλις μίλησα με μια πολύ πρόθυμη κ ευγενική κοπέλα στο 3442190.μου είπε ότι αύριο θα βγει σίγουρα η πρωτοβάθμια.για δευτεροβάθμια που ενδιαφέρομαι,με ρώτησε άν είμαι βασική ειδικότητα.της είπα ναι.μου είπε ότι οι βασικές θα βγουν στην αρχή της άλκης βδομάδας δευτέρα με τρίτη κ πιο πολύ πιθανότητα έδινε στην τρίτη για να μη γίνει κανένα λάθος κ στον οριστικό κ στην πρόσληψη. Της είπα ότι τετάρτη έχει απεργία γενική κ μου είπε ότι το έμαθε απο άλλη κοπέλα κ προβληματιζοταν πως θα παρουσιαστούμε κάπου μακριά άν χρειαστεί μέσο μεταφοράς κ απεργει.κ μου λέει το θεικό κιόλας ,ε δεν πειράζει θα παρουσιαστείτε τη δεύτερη μέρα εσείς!σωπα μανδαμ!!!για βασικές λοιπόν ήταν καθετη για δευτέρα τρίτη κ πιο πιθανή μέρα κατά την ίδια για τρίτη.αριθμό ε γνώριζε γιατί δεν πρόλαβε να μιλήσει με την προισταμένη.οποτε οποίος παίρνει κ όποιο τηλ ΝΑ ΤΟΝΊΖΕΙ ΤΗΝ ΑΠΕΡΓΊΑ ΤΗΣ ΤΈΤΑΡΤΗΣ μήπως φιλοτιμηθουν κ τα βγάλουν δευτέρα βραδυ!!αυτά μου είπαν αυτά λέω...