0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Συνάδελφοι να ρωτήσω κάτι, εγώ γνωρίζω ότι ως τώρα , το 2010 μάλλον , πριν κλείσουν πίνακες η προυπηρεσία της ειδικής μετρούσε στη γενική . Σήμερα κάποιος συνάδελφος ΠΕ60 Ή 70 ανέφερε ότι δεν μετράει μάλλον, λέει τέτοιο πράγμα στην εγκύκλιο? Αν χρειαστεί να πάω Δευτέρα να απενεργοποιήσω αίτηση, αν δεν με προλάβουν οι προσλήψεις.
Η προυπηρεσία απο την ειδική στην γενική κλείδωσε απο το 2010...μετραει μονο η ειδικη στην ειδική.
Τελος η αγωνια για την πρωτοβαθμια !Σειρα τωρα εχει η δευτεροβαθμια.Καλη επιτυχια σε ολους της δευτεροβαθμιας!Σημερα που πηρα στο υπουργειο μου ηπανε οτι μπορει να βγουν και σημερα αργα το βραδυ της δευτεροβαθμιας.Με καθε επιφυλαξη...
μέχρι ποιο νουμερο πιστευετε οτι μπορει να φτασει ο πινακας Β στους ΠΕ02 ? παντως στους νηπιαγωγούς το κουτακι παω παντου παρα πολλα ατομα μου φανηκε οτι δεν το ειχαν επιλεξει.
Και πάλι εγώ ρωτώ σε περίπτωση που ανοίξουν οι πίνακες αν έχει αλλάξει κάτι ή είναι όπως πριν , δηλαδή προσμετρηθεί όπως παλιά
Παιδια συγνωμη για την αναστατωση μολις πληροφορηθηκα οτι δεν προλαβαινουν για σημερα!Ισως αυριο πρωι αλλιως σιγουρα Δευτερα(πιο πιθανο για Δευτερα).Ευχαριστω