0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: lzdg στις Ιουλίου 21, 2012, 11:49:46 pmΤο ότι υπάρχουν δύο πίνακες μπορεί να δημιουργήσει σοβαρές αδικίες είτε στους ΑΕΙ, είτε στους ΤΕΙ. Το ίδιο δεν γίνεται όμως και στους πίνακες του Υπουργείου Παιδείας? (π.χ. ΠΕ 19 και ΠΕ 20). Το ίδιο δεν γίνεται και στο ΕΠΠΑΙΚ? (π.χ. εδώ αδικούνται οι ΠΕ 19 που θέλουν μεταπτυχιακό, ενώ οι ΠΕ20 μπαίνουν για την πλάκα). Ωραία το διαπιστώσαμε, το θέμα είναι τι κάνουμε ή τι μπορούμε να κάνουμε?ακριβώς.στο παιδείας ισχύει το 60-40 για τους αναπληρωτές. καλώς ή κακώς έχει οριστεί αυτή η αναλογία.στις φετινές θέσεις του εππαικ η τάση είναι επίσης προς 60-40, αλλά με τους πε20 πιο ριγμένους με 59-34. με ένα "λάθος" (59-34 φέτος) διορθώνουν παλιότερα "λάθη" (π.χ. πέρυσι 46-44). λάθη, αν δεχτούμε το 60-40 σωστό. κάτσε να δεις που και πε20 με μεταπτυχιακό δεν θα μπουν.
Το ότι υπάρχουν δύο πίνακες μπορεί να δημιουργήσει σοβαρές αδικίες είτε στους ΑΕΙ, είτε στους ΤΕΙ. Το ίδιο δεν γίνεται όμως και στους πίνακες του Υπουργείου Παιδείας? (π.χ. ΠΕ 19 και ΠΕ 20). Το ίδιο δεν γίνεται και στο ΕΠΠΑΙΚ? (π.χ. εδώ αδικούνται οι ΠΕ 19 που θέλουν μεταπτυχιακό, ενώ οι ΠΕ20 μπαίνουν για την πλάκα). Ωραία το διαπιστώσαμε, το θέμα είναι τι κάνουμε ή τι μπορούμε να κάνουμε?
Ναι οι ΠΕ12 πληρώνονται διαφορετικά από τους ΠΕ17. Έχουν λίγο μεγαλύτερο ωρομίσθιο, ενώ το υπουργείο εργασίας όταν έχουν τον απαιτούμενο αριθμό ωρών πέρα από τα ένσημα που τους κολλάει τους πληρώνει και το ΤΕ
Δεν νομίζω ότι το θεωρητικοί-πρακτικοί έχει να κάνει με ΑΕΙ-ΤΕΙ. Όποιος έχει δουλέψει και εκτός εκπαίδευσης έχει κάποιες πρακτικές γνώσεις είτε είναι ΤΕΙ είτε ΑΕΙ. Ούτε νομίζω επίσης ότι αυτός είναι ο λόγος που υπάρχουν δύο πίνακες. Ο λόγος είναι να μένουν όλοι ευχαριστημένοι, κάτι που με μια πρώτη ματιά είναι λογικό, αλλά με μία δεύτερη φαίνεται ότι μπορεί να δημιουργήσει σοβαρές αδικίες (είτε στους μεν, είτε στους δε).
με ένα "λάθος" (59-34 φέτος) διορθώνουν παλιότερα "λάθη" (π.χ. πέρυσι 46-44).
μια βοήθεια χρειάζομαι. Μόλις είδα τα αποτελέσματα της προκήρυξης και έχει το όνομα μου χωριστά στο δημόσιοι υπάλληλοι ή συνταξιούχοι. Δεν είμαι δημόσιος υπάλληλος ούτε συνταξιούχος. Ήμουν αναπληρώτρια πέρσυ δεν ξέρω αν παίζει αυτό ρόλο. Τι κάνω σε αυτή την περίπτωση; που παίρνω τηλέφωνο να ρωτήσω γιατί με έχουν σε αυτή την κατηγορία;
Η ένσταση είναι απλά ένα χαρτί στο οποίο θα γράφω οτι δεν είμαι δημόσιος υπάλληλος ούτε συνταξιούχος; μόνο αυτό;