0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: Lasid στις Σεπτεμβρίου 08, 2012, 01:20:59 amΔεν το κάλεσαν το Μαράκι. Τηλεφώνησαν άτυπα για να την ενημερώσουν ότι είναι πρώτη στη λίστα τους.Κάτι μου λέει ότι το έκαναν για να βολιδοσκοπήσουν την κατάσταση, αν ενδιαφέρεται ακόμα για τις ώρες κλπΊσως υπάρχει κάποια πιο κάτω στη λίστα που δούλευε και προηγούμενα χρόνια και θέλουν να δούνε αν υπάρχουν ελπίδες να την προσλάβουν και πάλι. Μπορεί η δεύτερη ή η τρίτη στη λίστα να έβαλε κάποιον να πάρει τηλέφωνο στον ΟΑΕΔ εκ μέρους της επειδή θέλει τις ώρες. Ακόμα καλύτερα μπορεί πιο κάτω στη λίστα να βρίσκεται συγγενικό πρόσωπο κάποιου από τον ΟΑΕΔ. Τίποτα δεν είναι απίθανο.Ένα είναι όμως σίγουρο. Το Μαράκι δεν το κάλεσαν ακόμα. Αυτό θα γίνει πιθανώς αρχές Οκτωβρίου όπως σε όλους τους ΟΑΕΔ (εκτός αν ισχύει κάτι διαφορετικό για τα τμήματα ειδικής αγωγής και αρχίζουν νωρίτερα εκεί).ακριβως αυτό έγινε Lasid!Και εγω κατι τετοιο αντιληφθηκα,πως ηθελε να μαθει τις προθεσεις μου διοτι με ρωτησε αν εργαζομαι ή είμαι άνεργη και άλλες πληροφορίες που μου εκαναν εντύπωση.Πάντως μου είπε οτι μεχρι την Παρασκευή το πολύ Δευτερα θα με εχουν καλεσει να υπογραψω...υπαρχει περιπτωση να μου δωσουν λιγες ωρες για να βολεψουν και καποιον δικο τους?Επειδη εχω δει πολλες παρατυπιες στις ΕΠΑΣ....
Δεν το κάλεσαν το Μαράκι. Τηλεφώνησαν άτυπα για να την ενημερώσουν ότι είναι πρώτη στη λίστα τους.Κάτι μου λέει ότι το έκαναν για να βολιδοσκοπήσουν την κατάσταση, αν ενδιαφέρεται ακόμα για τις ώρες κλπΊσως υπάρχει κάποια πιο κάτω στη λίστα που δούλευε και προηγούμενα χρόνια και θέλουν να δούνε αν υπάρχουν ελπίδες να την προσλάβουν και πάλι. Μπορεί η δεύτερη ή η τρίτη στη λίστα να έβαλε κάποιον να πάρει τηλέφωνο στον ΟΑΕΔ εκ μέρους της επειδή θέλει τις ώρες. Ακόμα καλύτερα μπορεί πιο κάτω στη λίστα να βρίσκεται συγγενικό πρόσωπο κάποιου από τον ΟΑΕΔ. Τίποτα δεν είναι απίθανο.Ένα είναι όμως σίγουρο. Το Μαράκι δεν το κάλεσαν ακόμα. Αυτό θα γίνει πιθανώς αρχές Οκτωβρίου όπως σε όλους τους ΟΑΕΔ (εκτός αν ισχύει κάτι διαφορετικό για τα τμήματα ειδικής αγωγής και αρχίζουν νωρίτερα εκεί).
Ο συνάδελφος Mpesg, καθηγητής αγγλικής φιλολογίας, πέρυσι δεν πήρε καμιά ώρα γιατί τις ανέλαβε η μόνιμη γαλλικός με επάρκεια αγγλικής γλώσσας.
Nevel να το ψαξεις. Φανταζομαι oτι για να τα συνδυασεις αν βεβαια επιτρεπεται θα πρεπει να σε παρουν στον ιδιο ή σε γειτονικο νομο αναπληρωτρια. Τα τμηματα ειναι σιγουρα πρωινα και απογευματινα κ αν αποδεκτεις την προσληψη στην ΕΠΑΣ και μετα παραιτηθεις αποκλειεσαι απο τους πινακες για 2 ετη. Γι'αυτο ψαξτο καλα.
Επαιξε τετοιο πραγμα; Πρωτη φορα το ακουω
Ennoeis apokleiomai apo tous pinakes twn EPAS?
βεβαια εκανε καταγγελια ο συλλογος λαρισας και ακομα τιποτα, στα επας κανουν οτι θελουν ειναι κλικα . τοπικο μαγαζακι μονιμων μαλλον και παλι πρωτος ειμαι φετος αλλα δεν βλεπω αν και θα το παω δικαστικα οχι οτι θα κερδισω κατι αλλα η παρανομια ειναι παρανομια