0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Μίλησα με προιστάμενο ΚΠΑ ΟΑΕΔ και μου εξηγησε:Με το που αναλάβουμε υπηρεσία πρέπει μέσα σε 8 μέρες να πάμε στον ΟΑΕΔ και να δηλώσουμε προφορικά(χωρίς να χρειάζεται κάποιο χαρτί) πως ξεκινήσαμε δουλειά ώστε να γίνει αναστολή του ταμείου ανεργίας και όποτε πάρουμε από την δουλειά μας το χαρτί ανάληψης υπηρεσίας πάμε για διεκπεραίωση της αναστολής.Αν δεν πάμε μέσα σε 8 μέρες και πάμε όποτε λάβουμε χαρτί από την δουλειά μας, τότε δεν θα γίνει αναστολή αλλά διακοπή του ταμείου και αυτομάτως χάνουμε το δικαιώμα χρήσης των υπολοίπων μηνών ταμείου που μας είχαν εγκριθεί στην περίπτωση που μετά την απόλυση μας δεν συγκεντρώνουμε τα απαραίτητα ένσημα για έγκριση νέου ταμείου ανεργίας.Ελπίζω να σας βοήθησα...
Στους πινακες των ΕΠΑΣ καποια "κυρια" βγηκε πρωτη στα μορια σε τεχνικη ειδικοτητα ΠΕ18.02 αλλα στο βιογραφικο της αναφερει οτι ειναι αποφοιτη πανεπιστημιου ΠΕ09.Στους πινακες ΙΕΚ ΟΑΕΔ την εχουν αποκλεισει με αιτιολογια οτι δε διαθετει τιν απαιτουμενο τιτλο σπουδων.Τι μπορει να συμβαινει;Τι πρεπει να κανω; Να ζητήσω να μου προσκομισουν τον τιτλο σπουδων που κατέθεσε επειδη εχω εννομο συμφέρον( ειμαι 2ος);Υ.Γ. την εχουν καλεσει και δουλευει.