*

Αποστολέας Θέμα: Προκήρυξη Πρόσληψης Ωρομισθίου Εκπαιδευτικού Προσωπικού ΕΠΑΣ ΟΑΕΔ 2012-2013  (Αναγνώστηκε 60190 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος jak_13

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • Πάντα με χαμόγελο!!!
    • Προφίλ

Δε νομίζω να δεχτεί κανείς στον ΟΑΕΔ προφορική δήλωση για την ακριβή ημερομηνία πρόσληψης. Αν είναι τόσο δύσκολο μέσα σε 8 ημέρες να συμπληρώσουν το έντυπο, το οποίο σε λίγους μήνες θα συμπληρώνεται ηλεκτρονικά, θα πρέπει να δώσουν μια βεβαίωση.
Έμαθα πως ο άνθρωπος δικαιούται να κοιτά τον άλλον από ψηλά
μόνο όταν πρέπει να τον βοηθήσει να σηκωθεί!

Gabriel Garcia Marquez

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)

Αποσυνδεδεμένος menmas

• Πλήρες μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • ......................
    • Προφίλ
Μίλησα με προιστάμενο ΚΠΑ ΟΑΕΔ και μου εξηγησε:
Με το που αναλάβουμε υπηρεσία πρέπει μέσα σε 8 μέρες να πάμε στον ΟΑΕΔ και να δηλώσουμε προφορικά(χωρίς να χρειάζεται κάποιο χαρτί) πως ξεκινήσαμε δουλειά ώστε να γίνει αναστολή του ταμείου ανεργίας και όποτε πάρουμε από την δουλειά μας το χαρτί ανάληψης υπηρεσίας πάμε για διεκπεραίωση της αναστολής.
Αν δεν πάμε μέσα σε 8 μέρες και πάμε όποτε λάβουμε χαρτί από την δουλειά μας, τότε δεν θα γίνει αναστολή αλλά διακοπή του ταμείου και αυτομάτως χάνουμε το δικαιώμα χρήσης των υπολοίπων μηνών ταμείου που μας είχαν εγκριθεί στην περίπτωση που μετά την απόλυση μας δεν συγκεντρώνουμε τα απαραίτητα ένσημα για έγκριση νέου ταμείου ανεργίας.

Ελπίζω να σας βοήθησα...

Αλήθεια...?!?!?!?!

Πραγματικά δεν το ήξερα αυτό για τις 8 μέρες!!! πάντα το άφηνα να πάρω το χαρτί και προφανώς τύχαινε πάντα και έβγαινα σε νέο ταμείο οπότε δεν έιχα το προσεξει αυτή τη λεπτομέρεια...!

Σε ευχαριστώ πολύ!

Αποσυνδεδεμένος cat

• Πλήρες μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
Ξέρετε αν έχουν ειδοποιήσει όλους τους ωρομίσθιους, για να μην περιμένουν κάποιοι άδικα?

Αποσυνδεδεμένος nevel

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
Στην Αρκαδια ειδοποιησαν παντως, αλλα θα αρνηθω γιατι 99% θα με καλεσουν ως αναπληρωτρια και μουπε ο διευθυντης των ΕΠΑΣ οτι δε μπορω να τα συνδυασω.Επισης, με πηραν μονο για 1 ωρα, οπότε άδικος κόπος έτσι κι αλλιώς. Ξερει κάποιος αν πρεπει να εχω καποια επίσημη δικαιολογία για να αρνηθώ?

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)

Αποσυνδεδεμένος cat

• Πλήρες μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
Όχι, απλά τους στέλνεις με φαξ ότι αρνεισαι να αναλάβεις και αυτό είναι όλο. Αλλιώς δεν μπορούν να καλέσουν τον επόμενο.

Αποσυνδεδεμένος hexdec

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
Τελικα μετα απο ενα τηλεφωνο στα κεντρικα στην Αθηνα, και ενα απο το δικηγορο μου, η ταξη αποκατασταθηκε και ως δια μαγειας ανατεθηκαν στην γυναικα μου οι ωρες που της αναλογουσαν! Προσεχετε παιδια και να μην ειστε πιστευετε ευκολα οτι δικαιολογια σας λενε, καλη χρονια σε ολους σας!

Αποσυνδεδεμένος Lasid

• Moderator
  • Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ83 ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ
    • Προφίλ
Μπράβο hexdec. Καλά έκανες και πήρες τηλέφωνο στην Αθήνα, όπως σου είχα πει. Χαιρόμαστε που βοηθήσαμε! :)

Αποσυνδεδεμένος mirror

• Νέο μέλος
  • *
  • Φύλο: Γυναίκα
    • Προφίλ

καλησπερα και καλο μηνα! αν καποιος δουλευει στο υπουργειο παιδειας, (ΑΚΩ) μεχρι ποσες ωρες μπορει να δουλεψει ωρομισθιος στην ΕΠΑΣ ΟΑΕΔ? υπαρχει καποιος νομος?
« Τελευταία τροποποίηση: Οκτωβρίου 01, 2012, 01:22:24 pm από newseditor »

Αποσυνδεδεμένος killbill

• Ιστορικό μέλος
  • Αν θες να μάθεις κάτι τότε δίδαξέ το
    • Προφίλ
και επίσης, επιτρέπεται στους μόνιμους διορισμένους εκπαιδευτικούς να απασχολούνται και στις ΕΠΑΣ του ΟΑΕΔ; και αν ναι μεχρι πόσες ώρες;
γιατί στα αποτελέσματα είδα μια κατηγορία "Δημοσιοι Υπάλληλοι", αρα μπορούν και οι μόνιμοι εκπαιδευτικοί δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης να διδάξουν?
« Τελευταία τροποποίηση: Οκτωβρίου 03, 2012, 04:28:05 pm από killbill »

Αποσυνδεδεμένος maraki_

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
εχω 21 ωρες στην πβμ λακκιας, δεν ειναι επας.γνωριζει καποιος αν μπορεις να δουλεψεις και σε επας οαεδ?

Αποσυνδεδεμένος mokrina

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
Στους πινακες των ΕΠΑΣ καποια "κυρια" βγηκε πρωτη στα μορια σε τεχνικη ειδικοτητα ΠΕ18.02 αλλα στο βιογραφικο της αναφερει οτι ειναι αποφοιτη πανεπιστημιου ΠΕ09.

Στους πινακες ΙΕΚ ΟΑΕΔ την εχουν αποκλεισει με αιτιολογια οτι δε διαθετει τιν απαιτουμενο τιτλο σπουδων.

Τι μπορει να συμβαινει;
Τι πρεπει να κανω; Να ζητήσω να μου προσκομισουν τον τιτλο σπουδων που κατέθεσε επειδη εχω εννομο συμφέρον( ειμαι 2ος);

Υ.Γ. την εχουν καλεσει και δουλευει.

Αποσυνδεδεμένος phni

• Πλήρες μέλος
  • πε 17.02
    • Προφίλ
με δικηγορο μονο

Αποσυνδεδεμένος Lasid

• Moderator
  • Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ83 ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ
    • Προφίλ
mokrina μπορεί η συνάδελφος να έχει τελειώσει και το ΤΕΙ και το ΑΕΙ. Στο ΙΕΚ ζητούσαν ΠΕ18.02 ή ΠΕ09;

killbill ο πίνακας των δημόσιων υπαλλήλων/συνταξιούχων είναι εφεδρικός και τον χρησιμοποιούν μόνο αν τελειώσει ο πίνακας με όλα τα άλλα ονόματα ανέργων και επαγγελματιών.
« Τελευταία τροποποίηση: Οκτωβρίου 05, 2012, 01:12:38 am από Lasid »

Αποσυνδεδεμένος Julia_

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
Στους πινακες των ΕΠΑΣ καποια "κυρια" βγηκε πρωτη στα μορια σε τεχνικη ειδικοτητα ΠΕ18.02 αλλα στο βιογραφικο της αναφερει οτι ειναι αποφοιτη πανεπιστημιου ΠΕ09.

Στους πινακες ΙΕΚ ΟΑΕΔ την εχουν αποκλεισει με αιτιολογια οτι δε διαθετει τιν απαιτουμενο τιτλο σπουδων.

Τι μπορει να συμβαινει;
Τι πρεπει να κανω; Να ζητήσω να μου προσκομισουν τον τιτλο σπουδων που κατέθεσε επειδη εχω εννομο συμφέρον( ειμαι 2ος);

Υ.Γ. την εχουν καλεσει και δουλευει.
μήπως είναι κάτοχος δύο πτυχίων και έκανε λάθος στο να προσκομίσει το πτυχίο με το οποίο κάνει την αίτηση;

όπως είπε και ο Lasid
« Τελευταία τροποποίηση: Οκτωβρίου 05, 2012, 09:01:11 pm από Julia_ »

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182667
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 671