0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: menmas στις Σεπτεμβρίου 20, 2012, 11:40:23 amΠαράθεση από: lzdg στις Σεπτεμβρίου 19, 2012, 05:36:48 pmΕγώ παρατήρησα το εξής "φαινόμενο" στους τελικούς πίνακες: Άτομα που γνωρίζω ότι έχουν μικρή προϋπηρεσία μετά τις ενστάσεις εμφανίζονται να έχουν 1000+ μόρια. Πως μπορεί να έγινε κάτι τέτοιο; Έχω έντονες υποψίες ότι έχουν γίνει "μαγειρέματα".Μήπως είναι 1200? που αντιστοιχούν στην Παιδαγωγική επάρκεια? και είναι .....από σεμινάριο?Οι πρώτοι πίνακες στην Αττικής και νήσων έιχαν τέτοιες μοριοδοτήσεις! Και το ξέρω σίγουρα. !!!
Παράθεση από: lzdg στις Σεπτεμβρίου 19, 2012, 05:36:48 pmΕγώ παρατήρησα το εξής "φαινόμενο" στους τελικούς πίνακες: Άτομα που γνωρίζω ότι έχουν μικρή προϋπηρεσία μετά τις ενστάσεις εμφανίζονται να έχουν 1000+ μόρια. Πως μπορεί να έγινε κάτι τέτοιο; Έχω έντονες υποψίες ότι έχουν γίνει "μαγειρέματα".Μήπως είναι 1200? που αντιστοιχούν στην Παιδαγωγική επάρκεια? και είναι .....από σεμινάριο?Οι πρώτοι πίνακες στην Αττικής και νήσων έιχαν τέτοιες μοριοδοτήσεις! Και το ξέρω σίγουρα. !!!
Εγώ παρατήρησα το εξής "φαινόμενο" στους τελικούς πίνακες: Άτομα που γνωρίζω ότι έχουν μικρή προϋπηρεσία μετά τις ενστάσεις εμφανίζονται να έχουν 1000+ μόρια. Πως μπορεί να έγινε κάτι τέτοιο; Έχω έντονες υποψίες ότι έχουν γίνει "μαγειρέματα".
Θα ήθελα να ρωτήσω για αυτούς που ήταν αναπληρωτές τα προηγούμενα χρόνια οι ώρες μετριούνται από ΕΠΑΣ ΟΑΕΔ λες και είναι ωρομίσθιοι?δηλαδή δεν μετράνε οι ώρες για περίοδο χριστουγέννων και πάσχα?γιατι αν μετράνε παρόλο που έκανα ένσταση πάλι δεν μου τις έχουν βάλει.
Παράθεση από: tsdl στις Σεπτεμβρίου 20, 2012, 12:56:12 pmΘα ήθελα να ρωτήσω για αυτούς που ήταν αναπληρωτές τα προηγούμενα χρόνια οι ώρες μετριούνται από ΕΠΑΣ ΟΑΕΔ λες και είναι ωρομίσθιοι?δηλαδή δεν μετράνε οι ώρες για περίοδο χριστουγέννων και πάσχα?γιατι αν μετράνε παρόλο που έκανα ένσταση πάλι δεν μου τις έχουν βάλει.Πρώτη φορά ακούω να αφαιρούν την προϋπηρεσία που αντιστοιχεί στα δύο δεκαπενθήμερα των διακοπών.Σε καμιά προκήρυξη δεν αναφέρει ότι γίνεται κάτι τέτοιο. Πιστεύω ότι πρέπει να μετράνε όλους τους μήνες,όπως τους έχει η βεβαίωση προϋπηρεσίας που παρέχει η δευτεροβάθμια, με απευθείας μετατροπή σε ώρες!
γνωρίζει κανείς πόσους πε19 πέρνουν στις επας της θεσαλονίκης;
Παράθεση από: fofokir στις Σεπτεμβρίου 19, 2012, 08:10:03 pmΠαράθεση από: Lasid στις Σεπτεμβρίου 19, 2012, 06:46:42 pmΠαράθεση από: fofokir στις Σεπτεμβρίου 19, 2012, 06:09:35 pmΟι αξιολογήσεις γίνονται από τα κεντρικά στην Αθήνα ή από τους κατά τόπους ΟΑΕΔ;;;Η αρχική αξιολόγηση γίνεται στην ΕΠΑΣ που ορίζεται σε κάθε Περιφέρεια και η αξιολόγηση από τη δευτεροβάθμια επιτροπή μετά τις ενστάσεις γίνεται από τη διοίκηση στον Άλιμο.Ήσουν άμεσος και κατατοπιστικότατος! Ευχαριστώ πάρα πολύ! ...Καλή επιτυχία σε όλους ...και ...καλά ξεμπερδέματα σε μας που αδικηθήκαμε από την "εσφαλμένη" αξιολόγηση των προσόντων μας!Παρακαλώ fofokir. Να είσαι καλά. Κι εγώ φέτος δεν περιμένω πρόσληψη στον ΟΑΕΔ, έτσι όπως έγιναν τα πράγματα.
Παράθεση από: Lasid στις Σεπτεμβρίου 19, 2012, 06:46:42 pmΠαράθεση από: fofokir στις Σεπτεμβρίου 19, 2012, 06:09:35 pmΟι αξιολογήσεις γίνονται από τα κεντρικά στην Αθήνα ή από τους κατά τόπους ΟΑΕΔ;;;Η αρχική αξιολόγηση γίνεται στην ΕΠΑΣ που ορίζεται σε κάθε Περιφέρεια και η αξιολόγηση από τη δευτεροβάθμια επιτροπή μετά τις ενστάσεις γίνεται από τη διοίκηση στον Άλιμο.Ήσουν άμεσος και κατατοπιστικότατος! Ευχαριστώ πάρα πολύ! ...Καλή επιτυχία σε όλους ...και ...καλά ξεμπερδέματα σε μας που αδικηθήκαμε από την "εσφαλμένη" αξιολόγηση των προσόντων μας!
Παράθεση από: fofokir στις Σεπτεμβρίου 19, 2012, 06:09:35 pmΟι αξιολογήσεις γίνονται από τα κεντρικά στην Αθήνα ή από τους κατά τόπους ΟΑΕΔ;;;Η αρχική αξιολόγηση γίνεται στην ΕΠΑΣ που ορίζεται σε κάθε Περιφέρεια και η αξιολόγηση από τη δευτεροβάθμια επιτροπή μετά τις ενστάσεις γίνεται από τη διοίκηση στον Άλιμο.
Οι αξιολογήσεις γίνονται από τα κεντρικά στην Αθήνα ή από τους κατά τόπους ΟΑΕΔ;;;
Παράθεση από: lzdg στις Σεπτεμβρίου 20, 2012, 01:35:29 pmΠαράθεση από: menmas στις Σεπτεμβρίου 20, 2012, 11:40:23 amΠαράθεση από: lzdg στις Σεπτεμβρίου 19, 2012, 05:36:48 pmΕγώ παρατήρησα το εξής "φαινόμενο" στους τελικούς πίνακες: Άτομα που γνωρίζω ότι έχουν μικρή προϋπηρεσία μετά τις ενστάσεις εμφανίζονται να έχουν 1000+ μόρια. Πως μπορεί να έγινε κάτι τέτοιο; Έχω έντονες υποψίες ότι έχουν γίνει "μαγειρέματα".Μήπως είναι 1200? που αντιστοιχούν στην Παιδαγωγική επάρκεια? και είναι .....από σεμινάριο?Οι πρώτοι πίνακες στην Αττικής και νήσων έιχαν τέτοιες μοριοδοτήσεις! Και το ξέρω σίγουρα. !!!