PDE - Η κοινότητα των εκπαιδευτικών
Όνομα χρήστη:
Κωδικός:
ή
Νέα
Μόνιμοι
Τοποθετήσεις
Μεταθέσεις
Αποσπάσεις
Μετατάξεις
Παραιτήσεις
Αναθέσεις-Ωράριο
Οικονομικά
Άδειες
Αναπληρωτές
Διορισμοί
Προσλήψεις
ΑΣΕΠ
ΠΔΣ
Δελτία Τύπου
Σχολική ζώνη
Επιμόρφωση - Μετεκπαίδευση
Μεταπτυχιακά προγράμματα
Σεμινάρια - Επιμορφώσεις
Ημερίδες - Συνέδρια
Πιστοποιήσεις
Απεργίες-Κινητοποιήσεις
TV
Ιδιωτική Εκπαίδευση
Forum
Ημερολόγιο
Links
Σύνδεση
Λήψεις αρχείων
Αναζήτηση
Στατιστικά
Προσθήκη αρχείου
Τράπεζα Θεμάτων
TV
Follow @PDE_GR
Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση
Forum
Αδιόριστοι Εκπαιδευτικοί
Πίνακες αναπληρωτών - Εξετάσεις ΑΣΕΠ
Κλάδος ΠΕ03 Μαθηματικών
(Συντονιστές:
vikoulaki
,
Stelios
)
Διδακτική ΠΕ03 (για ΑΣΕΠ και όχι μόνο)
Τελευταία νέα
Προσλήψεις 338 αναπληρωτών μελών ΕΕΠ-ΕΒΠ και εκπαιδευτικών ΠΕ87.02 και ΤΕ01.30 στο πλαίσιο της 2ης ειδικής πρόσκλησης για το διδακτικό έτος 2024-2025
Προσλήψεις 278 εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, στην Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση καθώς και στη Γενική Εκπαίδευση
Πρόσληψη αναπληρωτών μειωμένου ωραρίου και ωρομισθίων εκπαιδευτικών για την πλήρωση κενών θέσεων σε τμήματα Ενισχυτικής Διδασκαλίας Ειδικών Μαθημάτων για το σχ. έτος 2024-25 και έναρξη του προγράμματος
Κύρωση αξιολογικού πίνακα κατάταξης υποψηφίων αναπληρωτών κλάδου ΠΕ70- Δασκάλων, για πρόσληψη σε σχολικές μονάδες της Δ/νσης Αβάθμιας Εκπαίδευσης Ηλείας
Κύρωση πινάκων και προσλήψεις Αναπληρωτών ΠΕ-70 Στερεά Ελλάδα
« προηγούμενο
επόμενο »
Εκτύπωση
Σελίδες:
1
2
3
4
5
Κάτω
Αποστολέας
Θέμα: Διδακτική ΠΕ03 (για ΑΣΕΠ και όχι μόνο) (Αναγνώστηκε 43804 φορές)
0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
kkoudas
Νέο μέλος
Απ: Ειδική Διδακτική
«
Απάντηση #14 στις:
Δεκεμβρίου 04, 2008, 03:49:15 pm »
Tweet
Εγώ διάβασα τη Συγχρονη Δηδακτική των Μαθηματικών του Μπάμπη Τουμάση, ωραίο ήτανε! Ο Ρήγας γιατί δεν ήταν καλός; Ρωτάω για να ξέρω που να κοιτάξω μέχρι ν' απαντήσει κανείς στο παρακάτω:
ξέρει κανείς που μπορώ να βρω τις απαντήσεις από την ειδική διδακτική στον ΑΣΕΠ μαθ/κών μετά το 2002; Kι εγώ ψάχνω κάνα καλό βιβλίο, αλλά θα προτιμούσα να μου δώσετε μία απάντηση (όχι πολλές επιλογές δηλαδή) μιας και δεν έχω χρόνο για ψάξιμο και φυσικά ούτε για πολλές επιλογές
(νευρικό)
Καταγράφηκε
PDE ads
Ιστορικό μέλος
Λατρεύω την εκπαίδευση
«
Δημοσιεύτηκε:
Σήμερα
στις 07:07:02 »
vikoulaki
Moderator
Ιστορικό μέλος
Φύλο:
Λατρεύω την εκπαίδευση:ΠΕ03
«
Απάντηση #15 στις:
Δεκεμβρίου 04, 2008, 09:26:29 pm »
Γενικά για Ασεπ κοίτα και εδω
http://www.exetaseis-asep.com/asep2006.htm
Καταγράφηκε
k.d.pe03
Έμπειρο μέλος
«
Απάντηση #16 στις:
Δεκεμβρίου 18, 2008, 09:10:24 pm »
καλησπέρα!
λοιπόν παιδιά,δίνω ΑΣΕΠ από το 2004!
έδωσα το 2004,κόπηκα λόγω διδακτικής!(είχα αγοράσει εκείνη την χρονιά σημειώσεις ειδικής διδακτικής,από ξακουστά φροντιστήρια στην αθήνα.επίσης είχα διάβασει πολύ καλά Τουμάση.κάποιον Τριλιανό,δεν είμαι και πολύ σίγουρη για το όνομα του,και γενικά όλους τους <ιν>
για ειδική διδακτική!
έδωσα και το 2006,κατακρεουργήθηκα λόγω ειδικής διδακτικής!(διάβασα όσα είχα διαβάσει το 2004 και τον Ρήγα)
θα δώσω και το 2008!αυτή τη φορά πήγα φροντιστήριο ,μόνο ειδική διδακτική!(γνωστικό γράφω γύρω στο 90 και παιδαγωγικά γυρω στο 80)
οπότε η βιοψία θα δείξει!
πάντως αυτά που αναφέρατε ,εμένα τουλάχιστον δεν με βοήθησαν καθόλου!και αν λάβω υπόψη μου αυτά που μας είπαν στο φροντιστήριο,αν υποθέσουμε ότι είναι τα σωστά,οι συγγραφείς που αναφέρατε απέχουν πολύ!
Καταγράφηκε
agh
Πλήρες μέλος
«
Απάντηση #17 στις:
Δεκεμβρίου 19, 2008, 12:51:24 am »
δλδ πιστευεις οτι μονο με φροντιστηριο μπορει να βρεθει μια ακρη?εγω εκει που κατεληξα ειναι παρα πολυ καλο διαβασμα τα σχολικα βιβλια κ μια απλη αναλυση με στοχους κ ενα αρχικο προβλημα για ερεθισμα.Αλλα σιγουρια δε νιωθω.Καποιο αλλο βιβλιο?εμενα επεσε στα χερια μου ενα του μπονια που φαινεται ενδιαφερον.Υπαρχει καποιος που εγραψε καλα διδακτικη να μας βοηθησει?
Καταγράφηκε
PDE ads
Ιστορικό μέλος
Λατρεύω την εκπαίδευση
«
Δημοσιεύτηκε:
Σήμερα
στις 07:07:02 »
k.d.pe03
Έμπειρο μέλος
«
Απάντηση #18 στις:
Δεκεμβρίου 19, 2008, 09:13:57 pm »
δηλαδή ,μετά τα όσα έχω περάσει λόγω ειδικής διδακτικής,λέω ότι έκανα και το τελευταίο που απέμεινε:πήγα φροντιστήριο!
το ξέρω ότι δεν θα σε βοηθήσω με αυτό που θα πω,αλλά είναι η αλήθεια:η νεκροψία θα δείξει!τους βαθμούς μου εννοώ,όταν θα βγούνε!
όπως και να έχει πάντως σου εύχομαι καλή τύχη!
Καταγράφηκε
agh
Πλήρες μέλος
«
Απάντηση #19 στις:
Δεκεμβρίου 20, 2008, 05:52:38 pm »
Σε ευχαριστω πολυ!καλη επιτυχια κ σε σενα!Παντως αν υπαρχει καποιος που εγραψε καλα διδακτικη ας μας βοηθησει παιδια..
Καταγράφηκε
Λουλου
Πλήρες μέλος
Φύλο:
Λατρεύω την εκπαίδευση ΠΕ 02
«
Απάντηση #20 στις:
Δεκεμβρίου 20, 2008, 06:14:45 pm »
Συναδελφοι αν και φιλολογος πιστευω οτι μπορει να σας βοηθησω ,το 2004 εγραψα διδακτικη 67,αν και ηξερα πολλα για το θεμα νομιζα οτι επρεπε να το γραψω πολυ περιληπτικα και να παραλειψω λεπτομερειες ,ετσι παρουσιασα ενα γραπτο με πολλες ελλειψεις,το 2006 εγραψα 92, εγραψα τα παντα για το θεμα που μας ζητηθηκε ,ηξερα πολυ καλα το γνωστικο και αφησα τον εαυτο μου ελευθερο να γραψει αυτα που θα ηθελε να μεταδωσει στα παιδια ,πιστευω λοιπον οτι στις περισσοτερες περιπτωσεις αριστα θα γραψει εκεινος που κατεχει καλα το γνωστικο και θα το μεταφερει στο χαρτι οσο καλυτερα μπορει.Σας ευχομαι καλη επιτυχια.
Καταγράφηκε
k.d.pe03
Έμπειρο μέλος
«
Απάντηση #21 στις:
Δεκεμβρίου 21, 2008, 12:34:58 am »
Λουλού αυτό που λες είναι άκυρο για μας!
τα θέματα που βάλανε το 2006, στην ειδική διδακτική στους μαθηματικούς,ήτανε θέματα τα οποία μπορούσε να γράψει μόνο κάποιος που είχε άριστη γνώση των μαθηματικών β΄και γ΄λυκείου!όταν έγραψα δίδασκα β΄και γ΄λυκείου γύρω στα 10 χρόνια!
σε μας απο ότι κατάλαβα δεν μέτρησε και πολύ η γνώση του αντικειμένου!
Καταγράφηκε
Λουλου
Πλήρες μέλος
Φύλο:
Λατρεύω την εκπαίδευση ΠΕ 02
«
Απάντηση #22 στις:
Δεκεμβρίου 21, 2008, 10:21:39 am »
Αγαπητε ,η K.d ,προφανως εσυ γνωριζεις καλυτερα,ομως παραδεχτηκες οτι πρεπει να εχει κανεις αριστη γνωση του γνωστικου ,απο εκει και επειτα μετραει ο τροπος παρουσιασης, παραδειγμα σου αναφερω ,φιλη μαθηματικος που εδωσε βαθμολογηθηκε με 50 γιατι εκανε λαθος ενα ζητημα με καποια προσεγγιση,εκεινη μου ειχε πει τοτε οτι αν ειχε προσεξει την θεωρια λιγο περισσοτερο θα εγραφε πολυ καλυτερα και θα περναγε,δηλ.απο οτι καταλαβα το 50 το πηρε απο την παρουσιαση του ενος θεματος.Επισης δεν ειχε κανει φροντιστηριο,τελος παντων τα μαθηματικα ηταν παντα ενα πεδιο που με ζαλιζε,ευχομαι να σου πανε ολα καλα μια που εχεις τετοια εμπειρια.
Καταγράφηκε
Siobaras
Ιστορικό μέλος
Φύλο:
1.d4!
«
Απάντηση #23 στις:
Δεκεμβρίου 30, 2008, 01:57:35 am »
Τα έχουμε πει πολλές φορές (όπως έγραψε και το vikoulaki πιο πάνω).
Για μένα τα βασικά σημεία είναι :
1) Να ξέρεις να φτιάξεις ένα σωστό σχέδιο μαθήματος. Για μένα αυτό πρέπει να περιλαμβάνει/λαμβάνει υπόψιν:
Α) Διδακτικούς Στόχους
Καταγράφηκε
Και τότε η νύχτα... παίρνει διάσταση...
mefi
Προχωρημένο μέλος
Λατρεύω την εκπαίδευση
«
Απάντηση #24 στις:
Δεκεμβρίου 30, 2008, 11:06:02 am »
Χρόνια πολλα σε όλους με υγεία και επιτυχία.
Θα ήθελα να σε ρωτήσω siobaras πόσες σελίδες έγραψες στο πρώτο θέμα της διδακτικής;Σε ρωτάω γιατί θέλω να εκτιμήσω πόσο περίπου θα ήταν καλό να γράψω.
Καταγράφηκε
Siobaras
Ιστορικό μέλος
Φύλο:
1.d4!
«
Απάντηση #25 στις:
Δεκεμβρίου 31, 2008, 08:32:14 pm »
Χρονια πολλά και καλή χρονιά σε όλους.
Πρέπει γύρω στις 6 με 7 αλλά είχα και αρκετά σχήματα. Άλλη μία σελίδα ήταν το φύλλο εργασίας (μαζί με ασκήσεις για το σπίτι)
Καταγράφηκε
Και τότε η νύχτα... παίρνει διάσταση...
mefi
Προχωρημένο μέλος
Λατρεύω την εκπαίδευση
«
Απάντηση #26 στις:
Ιανουαρίου 01, 2009, 07:22:42 pm »
Σε ευχαριστώ πολύ. Καλή χρονιά με υγεία και ευτυχία.
Καταγράφηκε
mariav
Πλήρες μέλος
Φύλο:
ΠΕ03
«
Απάντηση #27 στις:
Ιανουαρίου 08, 2009, 03:03:14 pm »
Γεια σας
Καλή Χρονιά σε όλους με υγεία και ευτυχία και καλή επιτυχία σε όσους θα δώσουν ΑΣΕΠ. Siobaras θα ήθελα να σε ρωτήσω αν στο σχέδιο μαθήματος μαζί με το φυλάδιο ασκήσεων που έγραψες έβαλες και τις λύσεις.
Καταγράφηκε
Εκτύπωση
Σελίδες:
1
2
3
4
5
Πάνω
« προηγούμενο
επόμενο »
Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση