0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Η εγκατάσταση γκαζιού προυποθέτει βαρβάτο μάστορα αλλιώς την έβαψες..Τρόποι δικοί μου οικονομίας..Μοιράζεσαι βενζίνη με συνάδελφο. Κάποιος θα υπάρχει για κοινές διαδρομές. Έρευνα αγοράς στο σούπερ. Πράσινο σαπούνι για πλύσιμο πιάτων και ρούχων. Μαγείρεμα και μετά κατάψυξη. Φούρνος μικροκυμάτων απαραίτητος. Όχι κλιματιστικά αλλά σόμπα. Ψάχνω για καλή και οικονομική και υγιεινή. Ακούω προτάσεις γιατί σιμά ο χειμώνας και των φρονίμων τα παιδιά..Ζυμώνω δικό μου ψωμί. Πανεύκολο, πεντακάθαρο, λιγουρευτό και κε τη διπλάσια διάρκεια. Παίρνω δικά μου κεικάκια για κολατσιό.Καφές και τσάι σε θερμός από το σπίτι. Το πρωί μοιάζω να πηγαίνω για εκστρατεία και όχι για μάθημα σε σχολείο του 2012. Αγοράζετε και κάνετε μόνοι σας τα εμβόλια των κατοικιδίων. Τα κουρεύετε και μόνοι σας και βρίσκετε χονδρικά κρεατικά για βράσιμο στη σόμπα. Καταψύχετε, ζεσταίνετε και ο μπούμπης χαίρεται!! Μεταποιήστε ρούχα. Ζακετάκια με τρυπούλες αν φορεθούν μέσα από σωστά ρούχα σε κρατάνε και ζεστό και όμορφο. Καλή μοδίστρα και όλα γίνονται. Νερό για πλύσιμο πιάτων από κατσαρολάκι. Όχι μούλιασμα στη μπανιέρα. Ντους..δεν χαλάει και το δέρμα..Καλλυντικά..μείωση..Αγοράστε λίγα, βιολογικά και ethical..Αγνό ελαιόλαδο κάνει θαύματα. ΣΕ πρόσωπο, μαλλιά, σώμα. Scrub δικά σας..κάνω τα τέλεια μόνη μου..Μανικιούρ-πεντικιούρ μόνες σας..Χτένισμα επίσης..Λαχανικά, κρεατικά, ψάρια, μέλι από τα χωριά μας..Φτηνότερα και βοηθάμε ντόπιους παραγωγούς..Ανακυκλώστε ασημικά..πουλήστε ό,τι δεν θέλετε και χαρίστε τα υπόλοιπα..Κάποιος θα χαρεί με κάτι που δεν θέλετε εσείς..Ανταλλάξτε βιβλία με φίλους..μην αγοράζετε. Το ίδιο και περιοδικά..Βοηθάμε και το περιβάλλον..Τέλος επενδύστε σε γκαζιέρα γαι μαγείρεμα..Εγώ σώθηκα..Ιντερνετ..από κάποιον θα πιάνετε..αλλιώς σε καφέ ή δημόσιο χώρο..Τηλέφωνα..εκεί πάω πάσο..μιλάω πολύ με την οικογένειά μου..πληρώνω αρκεταβ δυστυχώς
Ο τζαμπας ζει!!! Ξεχασατε το τεραστιο καλαμακι για να πινει καποιος καφε απο τον διπλανο στην παραλια!!!! χαχαχα πλακα κανω χωρις παρεξηγηση... πολυ καλες οι συμβουλες σας
Bρε παίδες ποιό είναι το site για μετρήσεις ΔΕη??