0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Μετά την ορκωμοσία κι ηλεκτρονικά. Να παρακολουθείτε τη σελίδα της διεύθυνσης.
leon ή οποιος αλλος ξερει ας μας πει..οι επιλογες σχολειων γινονται μετα τη ληξη της προθεσμιας για ορκωμοσια? Μεχρι τοτε δεν παρουσιαζομαστε σε καποιο σχολειο?
Αφού ορκιστεί κάποιος γίνεται η επιλογή. Πώς να γίνει πριν αφού δεν είσαι Δ.Υ.
αυτο ναι.πες οτι εγω παω τη δευτερη μερα του διαστηματος που δινουν..μετα περιμενω ανακοινωση για επιλογη σχολειων αφου ληξει το πενθημερο?
Στις Κυκλαδες ππυ ξέρω, για τις ορκωμοσίες ππυ τρέχουν τώρα, ανακοινώθηκαν χτες τα κενά και θα λάβουν μειλ (ισωσ έχουν ήδη λάβει) για την αίτηση επιλογής. Άρα λογικά μόλις ορκιστούν όλοι θα είναι έτοιμοι να του ανακοινώσουν. Η μισή εκπαίδευση τουλάχιστον θα ξεκινήσει με εκπαιδευτικούς στα σχολεία, κάτι είναι κι αυτό.
ΚΑΛΗΜΕΡΑ!ΕΙΧΑ ΚΑΝΕΙ ΑΙΤΗΣΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΟΝΙΜΟ ΔΙΟΡΙΣΜΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗ. ΤΑ ΧΘΕΣΙΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΜΕ ΔΙΟΡΙΖΟΥΝ ΣΕ ΜΟΝΙΜΗ ΘΕΣΗ. ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΥΡΩΘΕΙ Η ΑΙΤΗΣΗ ΔΙΟΡΙΣΜΟΥ ΩΣ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗ Ή ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ?
Συνοψίζουμε εδώ τη μοριοδότηση για τοποθετήσεις νεοδιόριστων εκπαιδευτικών:Οικογενειακοί λόγοι: έγγαμος 4 (και άγαμος/χηρεία/διάζευξη με τέκνα)1 τέκνο: 4, 2 τέκνα: 8, 3 τέκνα: 14Εντοπιότητα: 4Συνυπηρέτηση: 4
Πολύ σωστά. Να συμπληρώσω και εγώ...Όταν δυο ή περισσότεροι συνάδελφοι ισοβαθμούν στα οικογενειακά κριτήρια προηγείται αυτός που έχει συνυπηρέτηση ή εντοπιότητα. Αν και πάλι ισοβαθμούν προηγείται αυτός με τη μεγαλύτερη προϋπηρεσία. Αν ισοβαθμούν και στην πραγματική προϋπηρεσία, προηγούνται αυτοί με τα περισσότερα μόρια δυσμενών συνθηκών σχολείων. Τέλος, αν υπάρχει εκ νέου ισοβαθμία, προηγείται αυτός που είναι υψηλότερα στο ΦΕΚ διορισμού.
επιαδρς Αττικη τλκ συναδελφε?
Είμαι μόνιμος του '21.Λόγω φίλων, αγαπημένων μου προσώπων και ενσυναίσθησης παρακολουθώ τα πράγματα όσο πιο στενά γίνεται.Φαντάζομαι διορίστηκες; Καλή τοποθέτηση!