0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλημέρα.Είμαι αποσπασμένος και τοποθετήθηκα σε λειτουργικό κενό ειδικής πριν 10 μέρες, το οποίο όμως δεν είχα δηλώσει.
Δεν δίνεις λεπτομέρειες για να καταλάβει κάποιος και τυχόν να σου απαντήσει , για παράδειγμα αν η ιστορία συνδέεται με τη βασική πρόβλεψη της ΕΑΕ «πρώτα καλύπτονται υποχρεωτικά όλα τα κενά σε ΣΜΕΑΕ και μετά τα τμήματα ένταξης», δεν φαίνεται να έγινε κάτι περίεργο, αν έμειναν κενά , οπότε καλώς τοποθετήθηκες. Κάτι θα σου απαντήσουν στην αίτηση επανεξέτασης αναλόγως.
Ναι, αφορά τοποθέτηση σε ΣΜΕΑΕ. Δεν διαφωνώ ως προς αυτό το κομμάτι ωστόσο άλλο είναι το ερώτημά μου. Ζητάω επανεξέταση, βελτίωση τοποθέτησης, μπορούν να την αγνοήσουν-απορρίψουν; Θα το καταλάβαινα αν το ζητούσα εν μέσω της σχολικής χρονιάς. Στην περίπτωσή μου όμως δεν έχουμε καν παρουσιαστεί στα σχολεία.
Ζήτα βελτίωση, για να σε τοποθετήσουν αλλού όταν κάνουν προσλήψεις αναπληρωτών για να πάει στην θέση σου αναπληρωτής και εσύ αλλού. Ρώτα στην διεύθυνση. Πάντως τώρα κάνεις αίτηση και μιλάς μαζί τους για να ξέρουν και αυτοί τι θες.
Το κατάλαβα πολύ καλύτερα το ερώτημα από ό,τι τέθηκε , εσύ δεν καταλαβαίνεις ότι τυπικά τελείωσαν οι τοποθετήσεις της κατηγορίας σου; Αν επανεξεταστεί (δεν ξέρω τι κάνει κάθε διεύθυνση, εγώ θα την απέρριπτα , αλλά δεν είμαι η υπηρεσία) , αυτό θα γίνει με ενεργοποίηση των προβλέψεων ότι πας μετά τους νεοδιόριστους, οπότε ;
Μα σου λέει ότι θέμα είναι οι νεοδιοριστοι , μετά ούτως ή άλλως προηγείται των αναπληρωτών ως μόνιμος, αλλά ΜΕΤΑ τους νεοδιοριστους που ρωτά !
Αν δεν έχεις καταλάβει αυτό το οποίο σε αφορά άμεσα υπηρεσιακά και έχουν γίνει σε φόρα-φβ κλπ ομηρικοί καυγάδες τα τελευταία χρόνια και αναρτηθεί εγκύκλιοι (κόπτση, γκίκα, κιάου κλπ), τι να σου πω… θα στα πει η διεύθυνση (ανάλογα και πώς πράττει) ή άλλος .
Μπορείς να γράφεις λιγότερο ερειστικά πάντως και περισσότερο συναδελφικά. Δε γνωρίζουμε όλοι τι προβλέπεται για κάθε υπηρεσιακή μεταβολή και πολλές φορές κάθε διεύθυνση αποφασίζει διαφορετικά για την ίδια υπόθεση.Αν έχει γίνει τόσος ντόρος όπως λες βάλε ένα λινκ να μας ανοίξεις τα μάτια κι άσε τις ειρωνίες.
Δεν σε ειρωνεύομαι καθόλου,
πήρες τη κατά το δυνατόν πλήρη απάντηση αλλά ζητάς επιπλέον και κάτι που έχει εξαντληθεί ως συζήτηση
και δεν ανακαλύπτουμε τον τροχό κάθε φορά, ειδικά όταν έχεις καταθέσει επίσημο αίτημα. Κι εσένα θα βοηθήσει .
Και άλλοι σου απάντησαν λακωνικά και δεν διαφωνούν υποθέτω. Υπάρχουν μέλη που πιστεύουν ότι ξεστραβώνουν (με δόσεις αυταρέσκειας πιθανά), εγώ και πολλοί άλλοι όχι. Φιλικά.