*

Αποστολέας Θέμα: Τοποθετήσεις νεοδιόριστων  (Αναγνώστηκε 238839 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος tam tam

• Έμπειρο μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
Απ: Τοποθετήσεις νεοδιόριστων
« Απάντηση #868 στις: Αυγούστου 25, 2024, 05:39:29 pm »
Συγχαρητήρια σε όσους τα κατάφεραν και φέτος, καλή τοποθέτηση και καλό κουράγιο εύχομαι!!!

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 18:24:36 »

Αποσυνδεδεμένος durin

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #869 στις: Αυγούστου 26, 2024, 11:17:02 am »
Καλημέρα.

Έχω μια απορία σχετικά με τις τοποθετήσεις.

Είμαι αποσπασμένος και τοποθετήθηκα σε λειτουργικό κενό ειδικής πριν 10 μέρες, το οποίο όμως δεν είχα δηλώσει.

Έκανα αίτηση επανεξέτασης, δεδομένου ότι πλέον παρουσιάστηκαν και ανέλαβαν υπηρεσία οι νεοδιόριστοι ειδικής αγωγής.

Προβλέπεται να αγνοηθεί το αίτημα μου και να τοποθετηθούν οι νεοδιόριστοι σε κενά που είχα δηλώσει νωρίτερα εγώ;

Αποσυνδεδεμένος diav

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #870 στις: Αυγούστου 26, 2024, 11:53:47 am »
Καλημέρα.

Είμαι αποσπασμένος και τοποθετήθηκα σε λειτουργικό κενό ειδικής πριν 10 μέρες, το οποίο όμως δεν είχα δηλώσει.

Δεν δίνεις λεπτομέρειες για να καταλάβει κάποιος και τυχόν να σου απαντήσει , για παράδειγμα αν η ιστορία συνδέεται με τη βασική πρόβλεψη της ΕΑΕ «πρώτα καλύπτονται υποχρεωτικά όλα τα κενά σε ΣΜΕΑΕ και μετά τα τμήματα ένταξης», δεν φαίνεται να έγινε κάτι περίεργο, αν έμειναν  κενά , οπότε καλώς τοποθετήθηκες. Κάτι θα σου απαντήσουν στην αίτηση επανεξέτασης  αναλόγως.

Αποσυνδεδεμένος durin

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #871 στις: Αυγούστου 26, 2024, 12:55:15 pm »
Δεν δίνεις λεπτομέρειες για να καταλάβει κάποιος και τυχόν να σου απαντήσει , για παράδειγμα αν η ιστορία συνδέεται με τη βασική πρόβλεψη της ΕΑΕ «πρώτα καλύπτονται υποχρεωτικά όλα τα κενά σε ΣΜΕΑΕ και μετά τα τμήματα ένταξης», δεν φαίνεται να έγινε κάτι περίεργο, αν έμειναν  κενά , οπότε καλώς τοποθετήθηκες. Κάτι θα σου απαντήσουν στην αίτηση επανεξέτασης  αναλόγως.

Ναι, αφορά τοποθέτηση σε ΣΜΕΑΕ. Δεν διαφωνώ ως προς αυτό το κομμάτι ωστόσο άλλο είναι το ερώτημά μου. Ζητάω επανεξέταση, βελτίωση τοποθέτησης, μπορούν να την αγνοήσουν-απορρίψουν; Θα το καταλάβαινα αν το ζητούσα εν μέσω της σχολικής χρονιάς. Στην περίπτωσή μου όμως δεν έχουμε καν παρουσιαστεί στα σχολεία. 

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 18:24:36 »

Αποσυνδεδεμένος magioladitis

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #872 στις: Αυγούστου 26, 2024, 01:11:29 pm »
Ναι, αφορά τοποθέτηση σε ΣΜΕΑΕ. Δεν διαφωνώ ως προς αυτό το κομμάτι ωστόσο άλλο είναι το ερώτημά μου. Ζητάω επανεξέταση, βελτίωση τοποθέτησης, μπορούν να την αγνοήσουν-απορρίψουν; Θα το καταλάβαινα αν το ζητούσα εν μέσω της σχολικής χρονιάς. Στην περίπτωσή μου όμως δεν έχουμε καν παρουσιαστεί στα σχολεία.

Αν υπάρχει ακάλυπτο ΕΕΕΕΚ ή ΕΝΕΓΥΛ δεν μπορείς να πας σε ΤΕ

Αποσυνδεδεμένος Nora Kak

• Πλήρες μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • ΠΕ60
    • Προφίλ
« Απάντηση #873 στις: Αυγούστου 26, 2024, 01:24:50 pm »

Ζήτα βελτίωση, για να σε τοποθετήσουν αλλού όταν κάνουν προσλήψεις αναπληρωτών για να πάει στην θέση σου αναπληρωτής και εσύ αλλού. Ρώτα στην διεύθυνση. Πάντως τώρα κάνεις αίτηση και μιλάς μαζί τους για να ξέρουν και αυτοί τι θες.
Η παιδική ηλικία δείχνει τον άνθρωπο, όπως η αυγή την ημέρα..

Αποσυνδεδεμένος diav

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #874 στις: Αυγούστου 26, 2024, 01:25:38 pm »

Το κατάλαβα πολύ καλύτερα το ερώτημα από ό,τι τέθηκε , εσύ δεν καταλαβαίνεις ότι τυπικά τελείωσαν οι τοποθετήσεις της κατηγορίας σου; Αν επανεξεταστεί (δεν ξέρω τι κάνει κάθε διεύθυνση, εγώ θα την απέρριπτα , αλλά δεν είμαι η υπηρεσία) , αυτό θα γίνει με ενεργοποίηση των προβλέψεων  ότι πας μετά τους νεοδιόριστους, οπότε ; Γι’ αυτό η απάντηση τελικά ήταν να περιμένεις την επίσημη απάντηση στην αίτησή σου. Όποιος άλλος έχει γνώμη, ας σου τη γράψει
(απάντησα απλώς επειδή έβλεπα να μην απαντά κανείς από τους πολλούς που το είδαν).

Αποσυνδεδεμένος diav

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #875 στις: Αυγούστου 26, 2024, 01:28:43 pm »
Ζήτα βελτίωση, για να σε τοποθετήσουν αλλού όταν κάνουν προσλήψεις αναπληρωτών για να πάει στην θέση σου αναπληρωτής και εσύ αλλού. Ρώτα στην διεύθυνση. Πάντως τώρα κάνεις αίτηση και μιλάς μαζί τους για να ξέρουν και αυτοί τι θες.

Μα σου λέει ότι θέμα είναι οι νεοδιοριστοι , μετά ούτως ή άλλως προηγείται των αναπληρωτών ως μόνιμος, αλλά ΜΕΤΑ τους νεοδιοριστους που ρωτά !
( edit : άρα πιο ταλιράκι η απάντηση για μένα είναι ότι σαφώς μπορεί να πάρουν κενό που ήθελε κάποιοι νεοδιόριστοι, δεν προηγείται πλέον και όταν προηγείτο δεν υπήρχε άλλος να τον σώσει και να πάρει το αδήλωτο κενό. ας τα δει και με τη διεύθυνση όμως)

« Τελευταία τροποποίηση: Αυγούστου 26, 2024, 01:55:38 pm από diav »

Αποσυνδεδεμένος durin

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #876 στις: Αυγούστου 26, 2024, 01:58:19 pm »
Το κατάλαβα πολύ καλύτερα το ερώτημα από ό,τι τέθηκε , εσύ δεν καταλαβαίνεις ότι τυπικά τελείωσαν οι τοποθετήσεις της κατηγορίας σου; Αν επανεξεταστεί (δεν ξέρω τι κάνει κάθε διεύθυνση, εγώ θα την απέρριπτα , αλλά δεν είμαι η υπηρεσία) , αυτό θα γίνει με ενεργοποίηση των προβλέψεων  ότι πας μετά τους νεοδιόριστους, οπότε ;

Μα σου λέει ότι θέμα είναι οι νεοδιοριστοι , μετά ούτως ή άλλως προηγείται των αναπληρωτών ως μόνιμος, αλλά ΜΕΤΑ τους νεοδιοριστους που ρωτά !

Ωραία, τελείωσαν, είπα ήδη ότι δεν διαφωνώ με αυτό. Ζητάω αίτηση επανεξέτασης-βελτίωσης, ώστε να εξεταστούν οι προτιμήσεις όλων μαζί.
Από που προκύπτει ότι προηγούνται οι νεοδιόριστοι στις τοποθετήσεις έναντι των αποσπασμένων;

Αποσυνδεδεμένος diav

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #877 στις: Αυγούστου 26, 2024, 02:09:04 pm »
Αν δεν έχεις καταλάβει αυτό το οποίο σε αφορά άμεσα υπηρεσιακά και έχουν γίνει σε φόρα-φβ κλπ ομηρικοί καυγάδες τα τελευταία χρόνια και αναρτηθεί εγκύκλιοι (κόπτση, γκίκα, κιάου κλπ), τι να σου πω… θα στα πει η διεύθυνση (ανάλογα και πώς πράττει) ή άλλος .

Αποσυνδεδεμένος durin

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #878 στις: Αυγούστου 26, 2024, 02:17:37 pm »
Αν δεν έχεις καταλάβει αυτό το οποίο σε αφορά άμεσα υπηρεσιακά και έχουν γίνει σε φόρα-φβ κλπ ομηρικοί καυγάδες τα τελευταία χρόνια και αναρτηθεί εγκύκλιοι (κόπτση, γκίκα, κιάου κλπ), τι να σου πω… θα στα πει η διεύθυνση (ανάλογα και πώς πράττει) ή άλλος .

Μπορείς να γράφεις λιγότερο εριστικά πάντως και περισσότερο συναδελφικά. Δε γνωρίζουμε όλοι τι προβλέπεται για κάθε υπηρεσιακή μεταβολή και πολλές φορές κάθε διεύθυνση αποφασίζει διαφορετικά για την ίδια υπόθεση.
Αν έχει γίνει τόσος ντόρος όπως λες βάλε ένα λινκ να μας ανοίξεις τα μάτια κι άσε τις ειρωνίες.

« Τελευταία τροποποίηση: Αυγούστου 26, 2024, 02:21:55 pm από durin »

Αποσυνδεδεμένος diav

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #879 στις: Αυγούστου 26, 2024, 02:22:49 pm »
Μπορείς να γράφεις λιγότερο ερειστικά πάντως και περισσότερο συναδελφικά. Δε γνωρίζουμε όλοι τι προβλέπεται για κάθε υπηρεσιακή μεταβολή και πολλές φορές κάθε διεύθυνση αποφασίζει διαφορετικά για την ίδια υπόθεση.
Αν έχει γίνει τόσος ντόρος όπως λες βάλε ένα λινκ να μας ανοίξεις τα μάτια κι άσε τις ειρωνίες.

Δεν σε ειρωνεύομαι καθόλου, πήρες τη κατά το δυνατόν πλήρη απάντηση αλλά ζητάς επιπλέον και κάτι που έχει εξαντληθεί ως συζήτηση και δεν ανακαλύπτουμε τον τροχό κάθε φορά, ειδικά όταν έχεις καταθέσει επίσημο αίτημα. Κι εσένα θα βοηθήσει . Αναπτύχθηκε συλλογισμός επαρκής (μια αναζήτηση και εδώ μεσα να κάνεις θα τα βρεις, δεν θα σου λύσει την απορία πάντως, αφού έκανες αίτηση και ψάχνεσαι τι να περιμένεις). Ας απαντήσει και άλλος. Το δε " ζητάω να επανεξεταστούν" όπως το γράφεις είναι δικαίωμά σου προς την υπηρεσία σε κάθε περίπτωση. Και άλλοι σου απάντησαν λακωνικά και δεν διαφωνούν υποθέτω. Υπάρχουν μέλη που πιστεύουν ότι ξεστραβώνουν (με δόσεις αυταρέσκειας πιθανά), εγώ και πολλοί άλλοι όχι. Φιλικά.

Αποσυνδεδεμένος Bacuzel

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #880 στις: Αυγούστου 26, 2024, 02:26:47 pm »
Οι νεοδιόριστοι προηγούνται των αποσπασμένων; Αιρετός μου απάντησε πως κάθε δδε κάνει όπως νομίζει. Άλλες, ίσως το πιο δίκαιο, τους βάζουν μαζί και τους κατατάσσει σύμφωνα με τα μόρια...

Αποσυνδεδεμένος durin

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #881 στις: Αυγούστου 26, 2024, 02:31:54 pm »
Δεν σε ειρωνεύομαι καθόλου,

δε σε βοηθά ο τρόπος που γράφεις.

πήρες τη κατά το δυνατόν πλήρη απάντηση αλλά ζητάς επιπλέον και κάτι που έχει εξαντληθεί ως συζήτηση

Εξαντλήθηκε από πλευράς σου, πάντως απάντηση στο τελευταίο ερώτημα δεν πήρα.

και δεν ανακαλύπτουμε τον τροχό κάθε φορά, ειδικά όταν έχεις καταθέσει επίσημο αίτημα. Κι εσένα θα βοηθήσει .

Το βλέπω πως έχει ανακαλυφθεί, μάλιστα τόσο ξεκάθαρα και καθολικά που ενώ είσαι απόλυτος, δεν έχεις βάλει την παραμικρή παραπομπή. Κι έχεις και το θράσος να επικαλείσαι ότι θα βοηθηθώ με αυτόν τον τρόπο.  ;D

Και άλλοι σου απάντησαν λακωνικά και δεν διαφωνούν υποθέτω. Υπάρχουν μέλη που πιστεύουν ότι ξεστραβώνουν (με δόσεις αυταρέσκειας πιθανά), εγώ και πολλοί άλλοι όχι. Φιλικά.

Αν αυτό είναι το φιλικά δε θα ήθελα να πέσω σε άλλα μέλη που ξεστραβώνουν αυτάρεσκα.

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32813
  • Τελευταία: sevenpott
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1179741
  • Σύνολο θεμάτων: 19441
  • Σε σύνδεση σήμερα: 509
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)