0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Οι νεοδιόριστοι προηγούνται των αποσπασμένων; Αιρετός μου απάντησε πως κάθε δδε κάνει όπως νομίζει. Άλλες, ίσως το πιο δίκαιο, τους βάζουν μαζί και τους κατατάσσει σύμφωνα με τα μόρια...
Εξαντλήθηκε από πλευράς σου, πάντως απάντηση στο τελευταίο ερώτημα δεν πήρα. Το βλέπω πως έχει ανακαλυφθεί, μάλιστα τόσο ξεκάθαρα και καθολικά που ενώ είσαι απόλυτος, δεν έχεις βάλει την παραμικρή παραπομπή. Κι έχεις και το θράσος να επικαλείσαι ότι θα βοηθηθώ με αυτόν τον τρόπο.
Φυσικά έβαλα παραπομπή ονόματα, θα μάθεις να ψάχνεις και μόνος (οι αυτάρεσκοι τα δίνουν έτοιμα να εξαρτάσαι πάντα, ένα όνομα να χτυπήσεις στο Google και τοποθέτηση, νεοδιοριστοι, θα σε βγάλει). Πες μας πάντως τι απάντησε η διεύθυνση ! (ρε,απαντήθηκαν όλα , αν διαβάσεις προσεκτικά είναι απαντημένα, δεν σε βοηθά ο τρόπος που διαβάζεις, ενημερώσου και φυσικά να ρωτάς, αλλά ψάχνε κιόλας , φιλικά !)
Το παραπάνω μήνυμα ΔΕΝ είναι δικό μου. Έχει γίνει τροποποίηση από κάποιον κι έχει αλλοιωθεί το περιεχόμενο!
Κι εγώ αυτό βλέπω πιο λογικό, ιδίως από τη στιγμή που δεν μιλάμε για μετάβολές μεσούσης της χρονιάς. Το θέμα όμως είναι ότι οι νεοδιόριστοι αν δεν κάνω λάθος τοποθετούνται την πρώτη χρονιά με βάση κοινωνικά κριτήρια (εντοπιότητα, συνυπηρέτηση, οικογενειακή κατάσταση κλπ) καθώς τα μόρια τους δεν μπορούν να υπολογιστούν τόσο άμεσα.
Η προσωπική μου γνώμη είναι ότι αφού δεν γίνεται πρέπει λόγω αρχαιότητας ο αποσπασμένος να προηγηθεί. Θα μου πεις ναι μεν ο νεοδιόριστος αδικείται αλλά θα ευνοηθεί και ο ίδιος όταν αυτός θα είναι ο αποσπασμένος.
Οι αιρετοί πολιτικοί είναι και πολλές φορές λένε βλακείες. ο νόμος είναι ξεκάθαρος. Αν γίνουν οι τοποθετήσεις μαζί οι νεοδιόριστοι προηγούνται. Για αυτό πολλές ΔΔΕ βιάζονται να τοποθετήσουν τους αποσπασμένους πριν έρθουν οι νεοδιόριστοι. Έχω γράψει αρκετά παραπάνω ότι το δικαιότερο θα ήταν κοινή μοριοδότηση και σύγκριση μεταξύ τους. Έτσι όπως είναι όμως το σύστημα δεν μπορεί να γίνει γιατί τα μόρια των νεοδιόριστων δεν έχουν υπολογιστεί. Η προσωπική μου γνώμη είναι ότι αφού δεν γίνεται πρέπει λόγω αρχαιότητας ο αποσπασμένος να προηγηθεί. Θα μου πεις ναι μεν ο νεοδιόριστος αδικείται αλλά θα ευνοηθεί και ο ίδιος όταν αυτός θα είναι ο αποσπασμένος.
Εγώ το βλέπω αλλιώς. Γτ να βολέψεις έναν ξένο σε εισαγωγικά από άλλη διεύθυνση και όχι τα δικά σου παιδιά που διορίστηκαν στη δική σου διεύθυνση. Σαν να προηγηθεί ο δανεικός ποδοσφαιριστής από τον αγορασμένο... 😄
Απορία της τελευταίας στιγμής: το ΦΕΚ θα βγει αύριο το πρωί;
Τσίμα-τσίμα δε λες τίποτα. Ακόμα δεν έχει βγει κάτι. Με το καλό οι ορκωμοσίες όλων!
Πήρα μόλις τη ΔΙΔΕ τηλέφωνο να ρωτήσω αν όντως ορκιζόμαστε... μου λέει "ξεκινήστε εσείς να έρχεστε και στην πορεία θα έχει βγει... ε τώρα αν δε βγει θα είμαστε και εμείς ελαστικοί..."