*

Αποστολέας Θέμα: Τοποθετήσεις νεοδιόριστων  (Αναγνώστηκε 238837 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος diav

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
Απ: Τοποθετήσεις νεοδιόριστων
« Απάντηση #882 στις: Αυγούστου 26, 2024, 02:33:02 pm »
Οι νεοδιόριστοι προηγούνται των αποσπασμένων; Αιρετός μου απάντησε πως κάθε δδε κάνει όπως νομίζει. Άλλες, ίσως το πιο δίκαιο, τους βάζουν μαζί και τους κατατάσσει σύμφωνα με τα μόρια...

Πριν τον διορισμό  φροντίζουν να έχουν ολοκληρώσει οι περισσότερες τις τοποθετήσεις μονίμων , άρα δεν προκύπτει ζήτημα (με βάση εγκυκλίους που αναφέρθηκαν , 5'' αναζήτηση στο google). Αν διοριστούν νεοδιόριστοι προηγούνται. Ποια τους βάζει μαζί ; Έχεις παράδειγμα;  (έχουν άλλη μοριοδότηση τοποθέτησης καταρχάς)

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 18:09:24 »

Αποσυνδεδεμένος diav

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #883 στις: Αυγούστου 26, 2024, 02:35:50 pm »
Εξαντλήθηκε από πλευράς σου, πάντως απάντηση στο τελευταίο ερώτημα δεν πήρα.

Το βλέπω πως έχει ανακαλυφθεί, μάλιστα τόσο ξεκάθαρα και καθολικά που ενώ είσαι απόλυτος, δεν έχεις βάλει την παραμικρή παραπομπή. Κι έχεις και το θράσος να επικαλείσαι ότι θα βοηθηθώ με αυτόν τον τρόπο.  ;D

Φυσικά έβαλα παραπομπή ονόματα, θα μάθεις να ψάχνεις και μόνος (οι αυτάρεσκοι τα δίνουν έτοιμα να εξαρτάσαι πάντα, ένα όνομα να χτυπήσεις στο Google και τοποθέτηση, νεοδιοριστοι, θα σε βγάλει). Πες μας πάντως τι απάντησε η διεύθυνση ! (ρε,απαντήθηκαν όλα , αν διαβάσεις προσεκτικά είναι απαντημένα, δεν σε βοηθά ο τρόπος που διαβάζεις, ενημερώσου και φυσικά να ρωτάς, αλλά ψάχνε κιόλας , φιλικά !)  8) ;D

Αποσυνδεδεμένος durin

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #884 στις: Αυγούστου 26, 2024, 02:50:12 pm »
Φυσικά έβαλα παραπομπή ονόματα, θα μάθεις να ψάχνεις και μόνος (οι αυτάρεσκοι τα δίνουν έτοιμα να εξαρτάσαι πάντα, ένα όνομα να χτυπήσεις στο Google και τοποθέτηση, νεοδιοριστοι, θα σε βγάλει). Πες μας πάντως τι απάντησε η διεύθυνση ! (ρε,απαντήθηκαν όλα , αν διαβάσεις προσεκτικά είναι απαντημένα, δεν σε βοηθά ο τρόπος που διαβάζεις, ενημερώσου και φυσικά να ρωτάς, αλλά ψάχνε κιόλας , φιλικά !)  8) ;D

Προτιμώ τους "αυτάρεσκους", μου φαίνονται περισσότερο ευγενικοί.   
Πάντως τόσος κόπος να πείσεις ότι είναι εύκολο με ένα χτύπημα στο google και παρόλαυτα ούτε ένας σύνδεσμος με σχετική απόφαση. ;D

Όσο για την απάντηση της διεύθυνσης, θα σου την πω...με τον τρόπο σου  8)
« Τελευταία τροποποίηση: Αυγούστου 26, 2024, 02:57:44 pm από durin »

Αποσυνδεδεμένος victor123

• Global Moderator
  • Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #885 στις: Αυγούστου 26, 2024, 02:53:19 pm »
Το παραπάνω μήνυμα ΔΕΝ είναι δικό μου. Έχει γίνει τροποποίηση από κάποιον κι έχει αλλοιωθεί το περιεχόμενο!

Επειδή γράφω από το κινητό και λόγω πρεσβυωπιας και ηλικίας δεν βλέπω έκανα λάθος εγώ. Διορθώθηκε.
« Τελευταία τροποποίηση: Αυγούστου 26, 2024, 02:55:11 pm από victor123 »

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 18:09:24 »

• Global Moderator
  • Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #886 στις: Αυγούστου 26, 2024, 02:53:42 pm »
Οι νεοδιόριστοι προηγούνται των αποσπασμένων; Αιρετός μου απάντησε πως κάθε δδε κάνει όπως νομίζει. Άλλες, ίσως το πιο δίκαιο, τους βάζουν μαζί και τους κατατάσσει σύμφωνα με τα μόρια...

Κι εγώ αυτό βλέπω πιο λογικό, ιδίως από τη στιγμή που δεν μιλάμε για μετάβολές μεσούσης της χρονιάς.
Το θέμα όμως είναι ότι οι νεοδιόριστοι αν δεν κάνω λάθος τοποθετούνται την πρώτη χρονιά με βάση κοινωνικά κριτήρια (εντοπιότητα, συνυπηρέτηση, οικογενειακή κατάσταση κλπ) καθώς τα μόρια τους δεν μπορούν να υπολογιστούν τόσο άμεσα.

Οι αιρετοί πολιτικοί είναι και πολλές φορές λένε βλακείες. ο νόμος είναι ξεκάθαρος. Αν γίνουν οι τοποθετήσεις μαζί οι νεοδιόριστοι προηγούνται. Για αυτό πολλές ΔΔΕ βιάζονται να τοποθετήσουν τους αποσπασμένους πριν έρθουν οι νεοδιόριστοι. Έχω γράψει αρκετά παραπάνω ότι το δικαιότερο θα ήταν κοινή μοριοδότηση και σύγκριση μεταξύ τους. Έτσι όπως είναι όμως το σύστημα δεν μπορεί να γίνει γιατί τα μόρια των νεοδιόριστων δεν έχουν υπολογιστεί. Η προσωπική μου γνώμη είναι ότι αφού δεν γίνεται πρέπει λόγω αρχαιότητας ο αποσπασμένος να προηγηθεί. Θα μου πεις ναι μεν ο νεοδιόριστος αδικείται αλλά θα ευνοηθεί και ο ίδιος όταν αυτός θα είναι ο αποσπασμένος.

Αποσυνδεδεμένος durin

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #887 στις: Αυγούστου 26, 2024, 03:01:07 pm »
Η προσωπική μου γνώμη είναι ότι αφού δεν γίνεται πρέπει λόγω αρχαιότητας ο αποσπασμένος να προηγηθεί. Θα μου πεις ναι μεν ο νεοδιόριστος αδικείται αλλά θα ευνοηθεί και ο ίδιος όταν αυτός θα είναι ο αποσπασμένος.

Δεν είναι απαραίτητο αυτό. Στην προκειμένη περίπτωση δεν ευνοήθηκα καθώς τοποθετήθηκα σε σχολείο (ΣΜΕΑΕ) που δεν δήλωσα.

Αποσυνδεδεμένος Bacuzel

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #888 στις: Αυγούστου 26, 2024, 03:26:42 pm »
Οι αιρετοί πολιτικοί είναι και πολλές φορές λένε βλακείες. ο νόμος είναι ξεκάθαρος. Αν γίνουν οι τοποθετήσεις μαζί οι νεοδιόριστοι προηγούνται. Για αυτό πολλές ΔΔΕ βιάζονται να τοποθετήσουν τους αποσπασμένους πριν έρθουν οι νεοδιόριστοι. Έχω γράψει αρκετά παραπάνω ότι το δικαιότερο θα ήταν κοινή μοριοδότηση και σύγκριση μεταξύ τους. Έτσι όπως είναι όμως το σύστημα δεν μπορεί να γίνει γιατί τα μόρια των νεοδιόριστων δεν έχουν υπολογιστεί. Η προσωπική μου γνώμη είναι ότι αφού δεν γίνεται πρέπει λόγω αρχαιότητας ο αποσπασμένος να προηγηθεί. Θα μου πεις ναι μεν ο νεοδιόριστος αδικείται αλλά θα ευνοηθεί και ο ίδιος όταν αυτός θα είναι ο αποσπασμένος.
Εγώ το βλέπω αλλιώς. Γτ να βολέψεις έναν ξένο σε εισαγωγικά από άλλη διεύθυνση και όχι τα δικά σου παιδιά που διορίστηκαν στη δική σου διεύθυνση. Σαν να προηγηθεί ο δανεικός ποδοσφαιριστής από τον αγορασμένο... 😄

• Global Moderator
  • Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #889 στις: Αυγούστου 26, 2024, 05:54:29 pm »
Εγώ το βλέπω αλλιώς. Γτ να βολέψεις έναν ξένο σε εισαγωγικά από άλλη διεύθυνση και όχι τα δικά σου παιδιά που διορίστηκαν στη δική σου διεύθυνση. Σαν να προηγηθεί ο δανεικός ποδοσφαιριστής από τον αγορασμένο... 😄

Έγραψα ότι και τα δύο λάθος είναι. Ο αποσπασμένος είναι όμως κατά πάσα πιθανότητα άνθρωπος με περισσότερα χρόνια υπηρεσίας. Επίσης πιο σου είπε ότι ο αποσπασμένος δεν είναι δικό τους παιδί ενώ ο νεοδιόριστος κάποιος ουρανοκατέβατος για 2 χρόνια. Κακώς και δεν συμφωνώ τελείως αλλά ο αποσπασμένος είναι πιο παλιός. Ξαναλέω επίσης ότι το δικαιότερο είναι να συγκρίνονται μαζί.

Αποσυνδεδεμένος Goat

• Έμπειρο μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
    • Προφίλ
« Απάντηση #890 στις: Αυγούστου 27, 2024, 12:32:02 am »
 Απορία της τελευταίας στιγμής: το ΦΕΚ θα βγει αύριο το πρωί;

Αποσυνδεδεμένος English

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #891 στις: Αυγούστου 27, 2024, 08:52:13 am »
Απορία της τελευταίας στιγμής: το ΦΕΚ θα βγει αύριο το πρωί;

Αποσυνδεδεμένος firiki

• Πλήρες μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #892 στις: Αυγούστου 27, 2024, 08:58:35 am »
9 και ακομη τπτ
ΠΕ02

Αποσυνδεδεμένος Goat

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #893 στις: Αυγούστου 27, 2024, 09:13:39 am »
Τσίμα-τσίμα δε λες τίποτα. Ακόμα δεν έχει βγει κάτι. Με το καλό οι ορκωμοσίες όλων!
Πήρα μόλις τη ΔΙΔΕ τηλέφωνο να ρωτήσω αν όντως ορκιζόμαστε... μου λέει "ξεκινήστε εσείς να έρχεστε και στην πορεία θα έχει βγει... ε τώρα αν δε βγει θα είμαστε και εμείς ελαστικοί..."  ;D ;D ;D

Αποσυνδεδεμένος firiki

• Πλήρες μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #894 στις: Αυγούστου 27, 2024, 09:27:29 am »
Πήρα μόλις τη ΔΙΔΕ τηλέφωνο να ρωτήσω αν όντως ορκιζόμαστε... μου λέει "ξεκινήστε εσείς να έρχεστε και στην πορεία θα έχει βγει... ε τώρα αν δε βγει θα είμαστε και εμείς ελαστικοί..."  ;D ;D ;D
τι θελει να πει ο ποιητης?
ΠΕ02

Αποσυνδεδεμένος anneta

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ 86
    • Προφίλ
« Απάντηση #895 στις: Αυγούστου 27, 2024, 09:33:15 am »
Εμένα μου είπαν εάν δεν βγει ΦΕΚ δεν θα υπάρξει ορκωμοσία σήμερα! και είναι όλοι εν αναμονή ;-)
Ένας μορφωμένος λαός εύκολα οδηγείται, αλλά δύσκολα παρασύρεται, εύκολα κυβερνάται, αλλά δύσκολα σκλαβώνεται !

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32813
  • Τελευταία: sevenpott
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1179741
  • Σύνολο θεμάτων: 19441
  • Σε σύνδεση σήμερα: 509
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)