0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: tonik στις Σεπτεμβρίου 06, 2012, 12:15:24 pmkarxarias και Νάστια, ακόμα σ' αυτό το τόπικ τριγυρνάτε εσείς;;; Οι κακές συνήθειες δεν κόβονται εύκολα!!! Πλάκα κάνεις ,tonik?Επί πέντε συναπτά καλοκαίρια ήμουν καθηλωμένη στην ίδια ακριβώς θέση περιμένοντας το "σήμερα" ή το "αύριο" της κλήσης αναπληρωτών.Εύκολα αλλάζει κανείς τη συνήθεια τόσων χρόνων? Και από την άλλη σκέψου πόσα γνωστά μας άτομα χρειάζονται τη συμπαράστασή μας αυτή τη δύσκολη στιγμή της αναμονής. Εκτός βέβαια,κι αν ενοχλούμε οπότε να....μαζέψουμε τα κουβαδάκια μας.....
karxarias και Νάστια, ακόμα σ' αυτό το τόπικ τριγυρνάτε εσείς;;; Οι κακές συνήθειες δεν κόβονται εύκολα!!!
Καλέ πού θα βρείτε καλύτερα απο εδώ;;;;αλλά μια και μπαίνετε εδώ μέσα, δεν κάνετε κανένα τηλ κι εσείς στον κυριούλη για συμπαράσταση;;;;
Παράθεση από: adigoni στις Σεπτεμβρίου 06, 2012, 12:42:45 pmΚαλέ πού θα βρείτε καλύτερα απο εδώ;;;;αλλά μια και μπαίνετε εδώ μέσα, δεν κάνετε κανένα τηλ κι εσείς στον κυριούλη για συμπαράσταση;;;; Α,μη το σκέφτεσαι... τον έχω ήδη πάρει και μου έδωσε την ίδια απάντηση που δίνει σε όλους:"σήμερα αργά το απόγευμα ή αύριο ως το μεσημέρι"Υ.Γ: Δεν τον ξαναπαίρνω βέβαια....τρόμαξα να ξεκολλήσω τα μέλια από το ακουστικό! ! !
ρε καρχαρια τι εγινε με σας? σας εχουν ξεχασει? και πιστευα οτι εμενα βαφτισε ο Μητσοτακης αλλα και συ δεν πας πισω!
Παράθεση από: giota8 στις Σεπτεμβρίου 06, 2012, 12:25:22 pmρε καρχαρια τι εγινε με σας? σας εχουν ξεχασει? και πιστευα οτι εμενα βαφτισε ο Μητσοτακης αλλα και συ δεν πας πισω! Όταν εγώ σου έλεγα ότι αν διοριστώ εγώ μπορεί και να καταργηθεί το δημόσιο σχολείο, κάτι ήξερα. Αλλά θα είμαι... κιουρία, μπορεί να μην έχω διοριστεί επίσημα ακόμη, όμως την επιμόρφωσή μου θα την κάνω. Από αύριο ξεκινάει το καθημερινό περά δώθε στη Αθήνα. Επίσης, τελικά είναι τελείως άχρηστο στους αναπληρωτές να περάσουν ΠΕΚ, αφού την 1η φάση θα την περάσουν έτσι κι αλλιώς. Όσο για τη 2η... ε, δε φαντάζομαι ότι θα υπάρχει άτομο που θα διοριστεί πια και δε θα έχει όχι 8 που θέλουν, αλλά 108 μήνες προϋπηρεσία.
Ναι, παιδί μου, τους το είπα σήμερα ότι έχω περάσει ως αναπληρώτρια και μου είπαν ότι δεν έχει σημασία. Η 1η φάση είμαι υποχρεωτική. Απλώς τη χρονιά 2010-11, λόγω παραπληροφόρησης και τρομοκρατίας τρέχαμε όλοι να περάσουμε ΠΕΚ. Τσάμπα ταλαιπωρία (εμάς μας έτρεχαν σε 2 πόλεις), έξοδα, και όπως το λες, ουσιαστική επιμόρφωση μηδέν. Και τώρα βέβαια θα μου στοιχίσει ο κούκος αηδόνι, αλλά τουλάχιστον θα πηγαινοέρχομαι και θα έχω μόνο το καθημερινό 30άρι βενζίνη και διόδια, και όχι να πληρώνω και ξενοδοχείο.
Μην το γελατε καθολου,εγω πλεον δηλωνω μονιμη αναπληρωτρια!Αντε παλι φουγαρα θα γινουμε και σημερα...
δε λεω τι θα φαω σημερα γιατι θα λενε παλι οτι ειμαι εκτος θεματος και φλυαρω! αυτο για τα ΠΕΚ το ηξερα παντως και γι'αυτο δεν εχω παει ποτε σαν αναπληρωτρια. αφου ετσι κι αλλιως την α' φαση θα πρεπει να την ξανακανω οταν διοριστω...λεμε τωρα!