0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
γιατι στο σκονακι που του ετοιμασαν ξεχασαν να γραψουν οτι ειναι ο μεσος ορος αυτο και ο ιδιος δεν το ηξερε, οποτε το ειπε ετσι ακριβως οπως το ειδε γραμμενο!
Παράθεση από: dinateacher στις Αυγούστου 27, 2012, 02:07:57 amΕίμαι φίλη! Οι 7 μήνες προσπαθώ να εξηγήσω είναι ένας μέσος όρος από εμένα που θα δουλέψω 6 μήνες, εσένα που θα δουλέψεις 9μηνο, τον άλλο που θα είναι αμω, κοκ....Κατανοητό;;; Μην πεις όχι... Διάβασες κάπου στις δηλώσεις του υπουργού να λέει ΄μέσο όρο''?Δεν μπορούσε απλά να πει θα καλυφθούν τα κενά με 12.500 συμβάσεις αναπληρωτών?Γιατί είπε 7μήνες?Πρώτη φορά το ακούγεται κάτι τέτοιο.
Είμαι φίλη! Οι 7 μήνες προσπαθώ να εξηγήσω είναι ένας μέσος όρος από εμένα που θα δουλέψω 6 μήνες, εσένα που θα δουλέψεις 9μηνο, τον άλλο που θα είναι αμω, κοκ....Κατανοητό;;; Μην πεις όχι...
Και μην ξεχνάς ότι ο υπουργός δεν είναι παντογνώστης!!! Δε μπορεί να γνωρίζει όλες τις λεπτομέρειες!!! Δείξε λίγη επιείκεια!
Παράθεση από: dinateacher στις Αυγούστου 27, 2012, 02:15:37 amΚαι μην ξεχνάς ότι ο υπουργός δεν είναι παντογνώστης!!! Δε μπορεί να γνωρίζει όλες τις λεπτομέρειες!!! Δείξε λίγη επιείκεια!Αν δεν ξέρει να πάει σπίτι του.Η υπουργός της φωτοτυπίας που δεν ήξερε και αυτή πήγε ..Να πάει και αυτος να της κάνει παρέα..
Παράθεση από: dinateacher στις Αυγούστου 27, 2012, 02:07:57 amΕίμαι φίλη! Οι 7 μήνες προσπαθώ να εξηγήσω είναι ένας μέσος όρος από εμένα που θα δουλέψω 6 μήνες, εσένα που θα δουλέψεις 9μηνο, τον άλλο που θα είναι αμω, κοκ....Κατανοητό;;; Μην πεις όχι... και ο μπράτης έτσι ερμήνευσε τη δήλωση του υπουργού
Ήρθε τρίτος!!!! Μετά από τη Γιώτα και από εμένα!!!
Παράθεση από: dinateacher στις Αυγούστου 27, 2012, 02:22:41 amΉρθε τρίτος!!!! Μετά από τη Γιώτα και από εμένα!!! ίσως διαβάζει το pde