0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
μονο γυαλιζει? εχει γυρισει κι αναποδα! σκεφτομαι να γραψω κατι σαν "μπορειτε να μου εξηγησετε ολοι εσεις οι τραχαναδες της πολιτικης ηγεσιας του αγαπητου και πανω απ'ολα νομοτυπου υπουργειου μας πως μας κατσικωθηκε αυτη στον πινακα και μεις τα βοδια περιμενουμε με το σταυρο, μην πω με τιποτα αλλο, στο χερι? και ποιες ειναι αυτες οι νομοτυπες διαδικασιες που μπαζουν οποιον να'ναι στον πινακα κατοπιν εορτης?" θα παρω απαντηση golum? τι λες?για τη φαση που εγινε ηταν η ανανεωση Beth. ενημερωση για σημερα καμια. θα παρω αυριο στο υπουργειο αν και μαλλον δε θα ξερουν τιποτα. απο βδομαδα ισως μαθουμε κατι.
Η ενημέρωση των πινάκων είναι για την φάση που έγινε μάλλον ε; Δεν περιμένουμε κάτι απο
Παράθεση από: giota8 στις Σεπτεμβρίου 27, 2012, 03:42:37 pmμονο γυαλιζει? εχει γυρισει κι αναποδα! σκεφτομαι να γραψω κατι σαν "μπορειτε να μου εξηγησετε ολοι εσεις οι τραχαναδες της πολιτικης ηγεσιας του αγαπητου και πανω απ'ολα νομοτυπου υπουργειου μας πως μας κατσικωθηκε αυτη στον πινακα και μεις τα βοδια περιμενουμε με το σταυρο, μην πω με τιποτα αλλο, στο χερι? και ποιες ειναι αυτες οι νομοτυπες διαδικασιες που μπαζουν οποιον να'ναι στον πινακα κατοπιν εορτης?" θα παρω απαντηση golum? τι λες?για τη φαση που εγινε ηταν η ανανεωση Beth. ενημερωση για σημερα καμια. θα παρω αυριο στο υπουργειο αν και μαλλον δε θα ξερουν τιποτα. απο βδομαδα ισως μαθουμε κατι.Κατσίκες, βόδια, όλο το ζωϊκό βασίλειο έβαλες. Πάντως σε τέτοιες περιπτώσεις καλό είναι να μη στρουθοκαμηλίζουμε, να προσθέσω.
φυσικα και να ρθεις. να σε γραψω στη λιστα? πες μου οτι καπνιζεις κιολας για να βαλουμε το πτηνο στη μεση!