*

Αποστολέας Θέμα: Α΄φάση αναπληρωτών ΠΕ 06  (Αναγνώστηκε 378706 φορές)

0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος EmmaB

• Έμπειρο μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • 'Ο,τι δε σε σκοτώνει σε κάνει πιο δυνατό
    • Προφίλ
Απ: Α΄φάση αναπληρωτών ΠΕ 06
« Απάντηση #406 στις: Σεπτεμβρίου 10, 2012, 10:57:39 pm »
ολα μαζι θα βγουν παλι, εγω ετσι την κοβω τη δουλεια.
και γω τοσους εχω Εμμα μου, τους κανω συλλογη. αφου σκεφτομαι να σκισω το φεκ και να δωσω ξανα να τους κανω 5! Μετραμε μονο επιτυχιες ε? γιατι τωρα που το σκεφτομαι εχω ηδη κι εναν πεμπτο αλλα ηταν ο πρωτος και ειχα παει απλα να δω πως ειναι.
Ναι Γιωτα μου,επιτυχιες μετραμε. Αφου αμα με ρωτανε τη δουλεια κανω, σκεφτομαι να λεω επιτυχουσα ΑΣΕΠ,διοριστεα- αδιοριστη! ::)
On ne voit bien qu’avec le cœur. L’essentiel est invisible pour les yeux.

Le petit prince

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 05:49:51 »

Αποσυνδεδεμένος mpesg

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • ΠΕ06
    • Προφίλ
« Απάντηση #407 στις: Σεπτεμβρίου 10, 2012, 10:58:55 pm »
Εστω μετραμε επιτυχιες δεν θα μπουν μπροστα μας οσοι μετρουν  >:(ΜΟΝΟ αποτυχιες

Αποσυνδεδεμένος EmmaB

• Έμπειρο μέλος
  • 'Ο,τι δε σε σκοτώνει σε κάνει πιο δυνατό
    • Προφίλ
« Απάντηση #408 στις: Σεπτεμβρίου 10, 2012, 11:05:21 pm »
Mpesg, δικιο εχεις και σωστη ειναι η σκεψη σου. Μην παρεξηγεις τον αυτοσαρκασμο μου.  ;)
On ne voit bien qu’avec le cœur. L’essentiel est invisible pour les yeux.

Le petit prince

Αποσυνδεδεμένος val_06

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • ΠΕ 06
    • Προφίλ
« Απάντηση #409 στις: Σεπτεμβρίου 10, 2012, 11:12:39 pm »
Δικαίως τα παίρνετε, ρε παιδιά. Υποτίθεται πως καταργήθηκε η επετηρίδα για να μπουν οι εξετάσεις από το ΑΣΕΠ και να διοριζόμαστε πιο αξιοκρατικά (και γρηγορότερα). Και τελικά έχουμε ένα κάρο πίνακες που όλοι έχουν δίκιο να ζητάνε διορισμό, και κατά τα άλλα "συλλογή" επιτυχιών και ξεροστάλιασμα πάνω από τον υπολογιστή για να δούμε αν θα δουλεψουμε τουλάχιστον και ως αναπληρωτές.
-Τι δουλειά κάνεις;
-Αναπληρωτής μονίμου εκπαιδευτικού, μη βασικής ειδικότητας με προύπηρεσία, τίτλους σπουδών και καλούς τρόπους, και με χόμπι τη συλλογή επιτυχιών στους διαγωνισμούς ΑΣΕΠ. Στον ελεύθερό μου χρόνο διαβάζω το γιαούρτι (μόνο το πρόβειο) για να δω αν θα διοριστώ!!!  :o :o :o

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 05:49:51 »

Αποσυνδεδεμένος mpesg

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ06
    • Προφίλ
« Απάντηση #410 στις: Σεπτεμβρίου 10, 2012, 11:13:12 pm »
Δεν παρεξηγω απλα δυσανασχετω που με τοσους ασεπ και διαβασμα τα τελευταια δεκα χρονια εχουμε κανει πραξη το δια βιου μαθηση και εχουμε οργωσει την ελλαδα και θα μπουν μπροστα μας τα καθε ειδους βυσματα. Πραγματικα μπορει να μην διοριστηκα αλλα διαβαζοντας εμαθα καποια πραγματα που με εκαναν καλυτερο καθηγητη και ειναι το μονο που χαιρομαι αφου δεν ανοιξα σουβλατζιδικο και να περιμενω τον διορισμο μετα απο εκατο χρονια οπως γινονταν παλια. Να γινουν διορισμοι αλλα να υπαρχει επιτυχια στον ασεπ , αρκετους συναδελφους γνωρισα σε σχολεια που μπηκαν βυσματικα χωρις προσοντα και κοροιδευαν οσουε εκαναν μεταπτυχιακα και παρακολουθουσαν σεμιναρια

Αποσυνδεδεμένος Πνμ

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #411 στις: Σεπτεμβρίου 11, 2012, 08:10:59 am »
Για δευτερη χρονια χανουμε τον αγιασμο.
Για δευτερη χρονια θα πρεπει αφου τα παιδια μας συνηθισουν στο σχολειο τους να τα αρπαξουμε σε δυο μερες και να τρεχουμε στην ακρη της Ελλαδας επειδη καποιοι θελουν τα γλυτωσουν λεφτα απο οπου μπορουν
Τελεια.

Αποσυνδεδεμένος planety

• Έμπειρο μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #412 στις: Σεπτεμβρίου 11, 2012, 08:45:03 am »
καλημέρα... σήμερα ειναι χαζή μέρα, δεν έχω γενέθλια πια, αρχίζουν τα σχολεία και φυσικά δεν είμαι σε κανένα.. ουφ... :'( :'( :'(

όλοι έτσι αισθάνεστε, το φαντάζομαι..  :(

να θες να δουλεψεις και να μην σε αφήνουν... τι να πω πια. πάντως σκεφτόμουν και δεν μπορώ να καταλάβω κάτι. Αν γίνει η αύξηση του ωραρίου, φέτος, του χρόνου, όποτε γίνει, περίπου 5000 και πλέον άνθρωποι θα μείνουν μια για πάντα άνεργοι, όλοι εμείς δηλαδή που είμαστε μακριά από την κορυφή του πίνακα και δεν θα δουλεύουμε ξανα αναπληρωτές.. δεν μιλάμε για εκατό ή χίλια άτομα που απολύθηκαν από μια εταιρία που έκλεισε.. Δεν νοιάζει κανέναν σε αυτό το κράτος που τόσες χιλιάδες άνθρωποι θα είναι άνεργοι; Ρητορική ερώτηση, η απάντηση γνωστή.. όσο τους νοιάζει και που υπάρχουν άνθρωποι με ΦΕΚ που εδώ και τέσσερα χρόνια παραμένουν αδιόριστοι.. απλως αναρωτιέμαι, με πόνο για το μέλλον μας, το μέλλον μου.. από του χρόνου με βλέπω σε κάποιο νησάκι να καλλιεργώ ντομάτες και σαλιγκάρια που έχουν και πέραση...
Σ' όποιον αρέσουμε, για τους άλλους δεν θα μπορέσουμε! Χρόνια τώρα...

Αποσυνδεδεμένος Τάνια84

• Έμπειρο μέλος
  • Smile!Things will eventually get better!!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #413 στις: Σεπτεμβρίου 11, 2012, 11:30:15 am »
Καλημέρα και καλή σχολική χρονιά!!!Τι μιζέρια και κατήφεια είναι αυτή πρωί πρωί??? Έλα να ανεβαίνουμε λίγο!!!Δεν έχω κάποιο καλό λόγο να σας πω ωστόσο καθώς είμαι φύσιν αισιόδοξος άνθρωπος θέλω να κάνω και τους άλλους δίπλα μου να χαμογελάνε!!!
Και κάτι να σας γλυκάνω!!! https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/534241_521636404518761_550897472_n.jpg
Μην κάνεις στους άλλους αυτό που δεν θέλεις να κάνουν σε σένα!

Αποσυνδεδεμένος aghathi

• Ιστορικό μέλος
  • εκπαίδευση=παιδιά
    • Προφίλ
« Απάντηση #414 στις: Σεπτεμβρίου 11, 2012, 11:34:23 am »
Εστω μετραμε επιτυχιες δεν θα μπουν μπροστα μας οσοι μετρουν  >:(ΜΟΝΟ αποτυχιες
Μόνο που μένει η πίκρα γιατί δεν εχω αλλο κουραγιο. Δεν ξερω αν μπορω να ξαναδωσω. Και παρα τις επιτυχιες νιωθω αδικημενη. Δεν υπάρχει αξιοπιστια στον ΑΣΕΠ και τις επιτροπες του. Ούτε και σε τιποτα αλλο πια....

Αποσυνδεδεμένος golum

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #415 στις: Σεπτεμβρίου 11, 2012, 11:55:43 am »
Χαρα εχεις δικιο!εχει γινει το thread (κ πολλα ακομα) κατινιστικο γεματο προσωπικες μπουρδολογιες, ανευ ουσιας κ περιεχομενου γκρινια..δε το κλεινουμε λεω γω το μαγαζακι..;
το μονο που θελω ειναι να τους δω να τρεχουν..

Αποσυνδεδεμένος giota8

• Ιστορικό μέλος
  • δεν περιγραφω αλλο!!! ΠΕ06
    • Προφίλ
    • ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ ΠΕ06
« Απάντηση #416 στις: Σεπτεμβρίου 11, 2012, 12:40:11 pm »
δε νομιζω να σε υποχρεωνει κανεις καλο μου golum να μπαινεις εδω μεσα και να διαβαζεις τις προσωπικες μας μπουρδολογιες. αν θελεις καθαρη και σκετη ενημερωση μια χαρα ειναι η σελιδα των ανακοινωσεων του αβ η ακομα καλυτερα η ιστοσελιδα του υπουργειου. ενημερωση κατευθειαν απο την πηγη. ειτε το θελεις ειτε οχι εδω μεσα ειναι φορουμ, πολλοι απο μας ειμαστε εδω αρκετα χρονια, μοιραζομαστε καθε χρονο τις ιδιες αγωνιες και το θεωρω φυσιολογικο καπου καπου να γραφονται και καποια πραγματα εκτος θεματος η κατινιστικα οπως τα λες γιατι δεν ειμαστε αυτοματοποιημενα ρομποτακια. οπως επισης δεν πρεπει να ξεχνας οτι αρκετοι απο μας που γραφουμε μπουρδολογιες, γιατι θεωρω οτι παιρνει η μπαλα και τον εαυτο μου, ειμαστε και αυτοι που θα παρουμε τηλεφωνο στο υπουργειο η θα βαλουμε οποιον γνωστο εχουμε μεσα στο υπουργειο να περναει καθε μερα απο το τμημα διορισμου μας μπας και μαθει καποιο νεο και μολις μαθουμε το νεο θα μπουμε εδω και θα ενημερωσουμε και τους υπολοιπους. ειλικρινα παντως δεν καταλαβαινω για ποιο λογο η διαμαρτυρια σου...εκτος κι αν σου εβαλε καποιος το μαχαιρι στο λαιμο, σ'εχει δεσει σε μια καρεκλα και σ'εχει βαλει να παρακολουθεις το συγκεκριμενο thread με το ζορι. αν οντως εχει γινει κατι τετοιο παω πασο. τα παραπονα σου ομως σ'αυτον που ευθυνεται γιατι δε νομιζω να ειμαι υποχρεωμενη να ανεχομαι τον οποιοδηποτε να με κατηγορει για μπουρδολογια.
« Τελευταία τροποποίηση: Σεπτεμβρίου 11, 2012, 01:11:05 pm από giota8 »
Trust I seek and I find in you
Every day for us something new
Open mind for a different view
And nothing else matters

Αποσυνδεδεμένος MARKOS

• Moderator
  • Ιστορικό μέλος
  • Ο ΡΟΜΠΕΝ
    • Προφίλ
« Απάντηση #417 στις: Σεπτεμβρίου 11, 2012, 01:59:53 pm »
Παράκληση να αποφεύγουμε τους  χαρακτηρισμούς.
Γνωρίζουμε πως η όλη κατάσταση δημιουργεί εντάσεις τόσο σε μας όσο και στο περιβάλλον μας,σύμφωνα με την λεγόμενη "οικοσυστημική" θεωρία. Ας κρατησουμε χαμηλούς τόνους παρακαλώ.   
Ευχαριστώ,
Ο μαθητής κάνει τον δάσκαλο

Αποσυνδεδεμένος aghathi

• Ιστορικό μέλος
  • εκπαίδευση=παιδιά
    • Προφίλ
« Απάντηση #418 στις: Σεπτεμβρίου 11, 2012, 02:00:57 pm »
Αν και οπου να 'ναι θα επέμβει ο Μάρκος, μου φαινεται λιγο περιεργο καποιος να αποφασιζει ή να προτεινει εστω να κλεισει μια συζητηση στην οποία ελάχιστα ή ισως και καθόλου εχει συμμετάσχει ο ίδιος. Ειναι αδυνατον να κλεινουμε έξω από τη συζητηση τις προσωπικες μας ανησυχιες όταν η ιδια η συζητηση αφορά τοσο αμεσα μια κοινη ανησυχια.
Λογικο να ειμαστε στην τσίτα αλλα παραλογο να τα βαζουμε ο ενας με τον αλλο.
« Τελευταία τροποποίηση: Σεπτεμβρίου 11, 2012, 02:02:41 pm από aghathi »

Αποσυνδεδεμένος aghathi

• Ιστορικό μέλος
  • εκπαίδευση=παιδιά
    • Προφίλ
« Απάντηση #419 στις: Σεπτεμβρίου 11, 2012, 02:01:40 pm »
Μαρκο συγνωμη δεν ειδα το μνμ σου.

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά