*

Αποστολέας Θέμα:  (Αναγνώστηκε 267401 φορές)

0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Demetroula

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #112 στις: Σεπτεμβρίου 06, 2012, 09:50:15 pm »
Ναι, είναι γύρω στον 1,5 μήνα. Αν σε πάρουν στη
ΠΕ60

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
Απ:
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 14:52:40 »

Αποσυνδεδεμένος SOFI1981

• Πλήρες μέλος
  • ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΔΙΟΡΙΣΤΗΚΑ!!!!!!!!!
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #113 στις: Σεπτεμβρίου 06, 2012, 09:56:18 pm »
Εμένα και τις 2 φορές που δούλεψα και σε διαφορετικές περιοχές έκανα 3 μήνες να με πληρώσουν!!Μάλλον ήσασταν πού τυχερές που πληρωθήκατε τόσο νωρίς!!!!

Αποσυνδεδεμένος NHP2

• Πλήρες μέλος
  • ΠΕ60!!!!
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #114 στις: Σεπτεμβρίου 06, 2012, 10:15:50 pm »
Εμενα α φαση περσι με πληρωσαν 10 Νοεμβρη . Υπολογισε γυρω στις 40 μερες και πλεον, αν δε κανω λαθος , μονο 10 του μηνος συμφωνα με το ενιαιο μισθολογιο .
Παντα θα ελπιζω για κατι καλυτερο......!

Αποσυνδεδεμένος evdokia

• Έμπειρο μέλος
  • Δεν ελπίζω τίποτα,δεν φοβάμαι τίποτα,έχω ξενερώσει
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #115 στις: Σεπτεμβρίου 06, 2012, 10:33:12 pm »
Koριτσια καλησπερα.Συγχαρητηρια σε αυτες που τοποθετηθηκαν και ευχομαι υπομονη και γρηγορη τοποθετηση και σε εμας που μειναμε πισω.Θελω να ρωτησω το εξης βασικο:εμεινα για λιγες θεσεις εξω απο την Α φαση.Σε περιπτωση που ειμαι στη

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
Απ:
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 14:52:40 »

Αποσυνδεδεμένος demmy

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #116 στις: Σεπτεμβρίου 06, 2012, 10:48:16 pm »
παλι καλα.....γιατι εδω που φτασαμε ουτε τα αυτονοητα θεωρουνται  πια σιγουρα ...(ελεγα μην ειναι 4-5 μηνες)

Αποσυνδεδεμένος evdokia

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #117 στις: Σεπτεμβρίου 06, 2012, 10:59:59 pm »
εξαρτάται από την κάθε διεύθυνση... μερικές πληρώνουν νωρίτερα, άλλες αργότερα. όπως και από την καθε διεύθυνση εξαρτήθηκε πέρυσι το πως έγιναν οι ανδρομικές κρατήσεις κτλ...
πάντως για τιποτα να μην ειναι κανείς σίγουρος πλέον!!

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #118 στις: Σεπτεμβρίου 06, 2012, 11:07:31 pm »
Ε, εντάξει, όμως το διάστημα που δεν πληρώνεσαι δεν είναι μεγάλο (όπως ας πούμε στους ωρομίσθιους στα ΙΕΚ). Και μετά την πρώτη πληρωμή πληρώνεσαι κάθε μήνα.
ΠΕ60

Αποσυνδεδεμένος evdokia

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #119 στις: Σεπτεμβρίου 06, 2012, 11:15:27 pm »
καλά τα ΙΕΚ είναι μεγάλος πόνος, μετά από 6 μήνες και βάλε!!!......

κοιταζα λίγο τις ημερομηνίες, τις δηλώσεις του υπουργού.. λέτε την επόμενη Παρασκευή να καλέσουν

Αποσυνδεδεμένος Geo75

• Νέο μέλος
  • *
  • Φύλο: Άντρας
  • Άντε να δούμε τι θα δούμε...
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #120 στις: Σεπτεμβρίου 06, 2012, 11:21:37 pm »
Πάντως, μπορεί πέρυσι να είχαν πάρει 50κάτι μόνιμες και φέτος 35 αλλά είχαμε και 300+ συνταξιοδοτήσεις εάν θυμάμαι καλά.

Έχει "πλάκα" φέτος που υπάρχουν αρκετά άτομα που βρίσκονται σε "μεγάλα νούμερα" 1800+ και επειδή θεωρούσαν οτι αποκλείεται να τα πάρουν έβαλαν κουτάκι.

Είμαι ΣΙΓΟΥΡΟΣ ότι με τον μισθό του αναπληρωτή θα ανακαλύψουν με πολύ άσχημο τρόπο οτι οι μαθηματικές πράξεις δεν βγαίνουν με τίποτα.

Εάν φέτος έφτασε με μία ανάσα 1900 να δείτε του χρόνου που θα φτάσει...

Με τις μισθολογικές χαζομάρες που κάνουν θα αρχίσουν να τραβάνε και από τον μηδενικής σε λίγο!!!

Αποσυνδεδεμένος evdokia

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #121 στις: Σεπτεμβρίου 06, 2012, 11:27:39 pm »
έχεις απόλυτο δίκιο..
το θέμα είναι ότι στην πραγματικότητα δουλεύεις για το τίποτα. με το ζόρι επιβιώνεις (κ υποτίθεται ότι δουλεύουμε για ένα καλύτερο άυριο, για να φτιάξουμε την ζωή μας), προϋπηρεσία δεν μετράει πουθενά, ούτε μισθολογικά, ούτε σαν μόρια... και μπορεί ο πίνακας να έφτασε 1900, αλλά κανείς δεν ξέρει πόσους από όσους πέσανε στο κουτάκι (χωρίς να το περιμένουνε θα πάνε) πιστεύω ότι κ φέτος θα επαναληφθεί το φαινόμενο συναδέλφων που δυστυχώς δεν θα μπορούν να ανταποκριθούν και θα παραιτούνται...

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #122 στις: Σεπτεμβρίου 06, 2012, 11:40:18 pm »
Πιστεύω ότι όσες έβαλαν κουτάκι φέτος ήταν συνειδητοποιημένες. Εγώ μετάνιωσα που δεν έβαλα, γιατί θα δούλευα μετά από τέσσερα χρόνια που κάθομαι άνεργη. Του χρόνου θα το βάλω. Απ' το τίποτα καλό είναι να είσαι νηπιαγωγός σε μια τάξη, έστω κι αν έχεις ένα μιστουλάκο. Όσες έχουν ξαναδουλέψει και δεν έβαλαν το κουτάκι τις καταλαβαίνω, έχουν το επίδομα ανεργίας και κάθονται σπίτι τους, επίσης οι περισσότερες είναι παντρεμένες με μικρά παιδιά τα οποία έπρεπε να σουρμαλάνε μαζί τους ανά την Ελλάδα. Αλλά αν είναι κάποια νέα, ανύπαντρη, άνεργη και απένταρη δε βρίσκω το λόγο να μην δουλέψει σε ένα νηπιαγωγείο κάπου στην Ελλάδα, αφού το έχει τόσο πολύ μεράκι.
ΠΕ60

Αποσυνδεδεμένος ath79

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #123 στις: Σεπτεμβρίου 06, 2012, 11:40:40 pm »
η φάση της ειδικής αγωγής λέτε να βγει μετά τη β φάση νηπιαγωγών γιατί αν θυμάμαι υπάρχουν κ κορίτσια που υφίστανται κ στους 2 πίνακες...μήπως και αφαιρέσουμε κανα νουμεράκι από πάνω μας...κάνω λάθος?
εμπρός καλά μου στρουμφάκια...

Αποσυνδεδεμένος ath79

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #124 στις: Σεπτεμβρίου 06, 2012, 11:50:26 pm »
Πιστεύω ότι όσες έβαλαν κουτάκι φέτος ήταν συνειδητοποιημένες. Εγώ μετάνιωσα που δεν έβαλα, γιατί θα δούλευα μετά από τέσσερα χρόνια που κάθομαι άνεργη. Του χρόνου θα το βάλω. Απ' το τίποτα καλό είναι να είσαι νηπιαγωγός σε μια τάξη, έστω κι αν έχεις ένα μιστουλάκο. Όσες έχουν ξαναδουλέψει και δεν έβαλαν το κουτάκι τις καταλαβαίνω, έχουν το επίδομα ανεργίας και κάθονται σπίτι τους, επίσης οι περισσότερες είναι παντρεμένες με μικρά παιδιά τα οποία έπρεπε να σουρμαλάνε μαζί τους ανά την Ελλάδα. Αλλά αν είναι κάποια νέα, ανύπαντρη, άνεργη και απένταρη δε βρίσκω το λόγο να μην δουλέψει σε ένα νηπιαγωγείο κάπου στην Ελλάδα, αφού το έχει τόσο πολύ μεράκι.
ναι έχεις δίκιο και εγω έτσι θα έκανα στη θέση σου..μην ξεχνάς όμως οτι και εσυ κάποια στιγμή θα κάνεις οικογένεια όπως κ πολλοί άλλοι πριν από σένα αλλά έχεις το υπουργείο να σου λέει οτι αν κάνεις οικογένεια λυπάμαι αλλά δεν με συνμφέρεις πια..έχει καταντήσει το δημόσιο χειρότερος εργοδότης από τον ιδιωτικό τομέα..δηλαδή τι να περιμένω εγω μετά από ένα ιδιώτη εργοδότη να  μου πληρώσει το οικογενειακό επίδομα,την προυπηρεσία,την άδεια ανατροφής ή το καλοκαίρι να με πληρώνει όταν το ίδιο το δημόσιο καταστρατηγεί εργασιακά δικαιώματα?και φοβάμαι οτι θα γίνουν κ χειρότερα τα πράγματα..σου εύχομαι πάντως ειλικρινά να δουλέψεις γιατι το επάγγελμα μας είναι θεωρώ από τα καλύτερα....
« Τελευταία τροποποίηση: Σεπτεμβρίου 06, 2012, 11:52:38 pm από ath79 »
εμπρός καλά μου στρουμφάκια...

Αποσυνδεδεμένος evdokia

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #125 στις: Σεπτεμβρίου 06, 2012, 11:55:26 pm »
εγώ πάλι λέω να βάλουν σαν επιπλέον κριτήριο για την επιλογή των αναπληρωτών και την εντοπιότητα!!!  :P :P :P

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182563
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 686
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)