*

Αποστολέας Θέμα:  (Αναγνώστηκε 267672 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος kalinaki

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #616 στις: Σεπτεμβρίου 18, 2012, 08:30:16 pm »
Συνάδελφοι ΗΡΕΜΙΑ!!!!Ο καθένας εκφράζει τη γνώμη του ΕΛΕΥΘΕΡΑ!!!!
Όσον αφορά σε αυτόν τον "αξιολογικό" πίνακα θα γράψω ΠΑΛΙ πως έδωσα ΑΣΕΠ, ήμουν στη θέση 2.200 κ επειδή δεν είχα προϋπηρεσία βρέθηκα στο 3.500 καθώς με πέρασαν άτομα από το 4.+++, τα οποία είχαν δουλέψει ως αναπληρωτές. Έτσι λοιπόν το σύστημα ενώ τους βαθμολόγησε λίγο πιο πάνω από τη βάση τους προσέλαβε ξανά και ξανά και ξανά...
Και βέβαια να γίνει αξιολόγηση και άρση της μονιμότητας. Είμαστε ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ κι αν θυμάμαι καλά, ένα από τα καθήκοντα του ΣΩΣΤΟΥ εκπαιδευτικού είναι η δια βίου μάθηση!Με τι προσόντα θα διδάξω όταν οι μαθητές μου θα ξέρουν περισσότερα από εμένα;;;;Γιατί πρέπει να τρέχουμε σε μεταπτυχιακά, ξένες γλώσσες, υπολογιστές, σεμινάρια κ.τ.λ. κ.τ.λ. για να μπορέσουμε ΚΑΠΟΙΑ στιγμή να εργαστούμε στο δημόσιο κι όταν πια τα καταφέρουμε ξαφνικά γινόμαστε ΟΛΟΙ βολεψάκηδες;;Προσωπικά εάν ήμουν γονέας και ο εκπαιδευτικός του παιδιού μου μου έλεγε πως δεν ξέρει καν τι είναι αναλυτικό πρόγραμμα, θα ανησυχούσα πάρα πολύ.... ???

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
Απ:
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 17:55:29 »

Αποσυνδεδεμένος kalinaki

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #617 στις: Σεπτεμβρίου 18, 2012, 08:32:07 pm »
Δυστυχώς η κατάσταση φέτος είναι ΔΡΑΜΑ! Το χειρότερο όλων είναι ότι για πρώτη φορά είναι εμφανέστατη η προτίμηση του υπουργείου και των αιρετών στο να τακτοποιήσουν όσο καλύτερα μπορούν τους μόνιμους από τους αναπληρωτές. Είναι τόσο φανερό, που δεν έχουν τοποθετήσει ούτε την Α Φάση! σε κάποιες περιοχές με ιδιαίτερη βαρύτητα.

Μιας και μιλάτε για αιρετούς και για μόνιμους… νομίζω ότι οι περισσότεροι το βλέπετε λίγο λάθος όταν δεν επιθυμείτε την κόντρα με κάποιους (συγκεκριμένους) συναδέλφους σας διορισμένους!

Οι μόνιμοι (όχι όλοι) ΤΡΕΜΟΥΝ την αξιολόγηση.

Αξιολόγηση τι σημαίνει; Απομάκρυνση και απόλυση των χειρότερων και αντικατάσταση τους με νεότερους και ποίο καταρτισμένους συναδέλφους (αυτοί που είναι αναπληρωτές τώρα). Αυτή είναι η αλήθεια και αυτή είναι η σωστή κίνηση. Αλήθεια, όταν δουλεύεται στον ιδιωτικό τομέα δεν αξιολογείστε;  Εάν δεν κάνετε την δουλειά, δεν θα σας απολύσουν ΑΜΕΣΑ;

Έχω πετύχει συναδέλφους, νηπιαγωγούς, της γυναίκας μου που δεν γνωρίζουν τι είναι project, δεν ξέρουν το αναλυτικό, κοιτάν τον υπολογιστή σαν να είναι το Curiosity όχημα της NASA κλπ.  Φυσικά το κυριότερο πρόβλημα δεν είναι ότι δεν είναι πια καταρτισμένες. Το πρόβλημα είναι ότι έχουν την μονιμότητα και δεν τις ενδιαφέρει η Διά

Αποσυνδεδεμένος kalinaki

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #618 στις: Σεπτεμβρίου 18, 2012, 08:41:03 pm »
Και κάτι ακόμη...Ξέρατε πως ο Χριστός έδωσε στους μαθητές του ψωμί και τυρί κατά τη διάρκεια του Μυστικού Δείπνου επειδή δεν είχε λεφτά;;;;;;;; :o :o :o :o :o :o Δυστυχώς υπάρχουν αρκετοί που εργάζονται κι άλλοι με μεταπτυχιακά και άριστα στο πτυχίο τους περιμένουν στην ουρά!Αυτόν όσον αφορά στον "αξιολογικό" πίνακα και στο ότι δε θέλουμε την αξιολόγηση!! Συγγνώμη, αλλά με πνίγει το δίκιο!
« Τελευταία τροποποίηση: Σεπτεμβρίου 18, 2012, 08:47:55 pm από kalinaki »

Αποσυνδεδεμένος nikos_ki

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Φύλο: Άντρας
  • PE02
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #619 στις: Σεπτεμβρίου 18, 2012, 08:46:22 pm »
ναι.....
ο καθενας κοιταει τον εαυτουλη του
θες να μου πεις οτι αυτοι που δουλευουν στεναχωριουνται για μας που καθομαστε καθε χρονο;
υπαρχουν ατομα που δε δωσανε ποτε ασεπ κ  δουλευουν συνεχεια κ μας τη λενε και απο πανω....

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
Απ:
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 17:55:29 »

Αποσυνδεδεμένος NHP2

• Πλήρες μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • ΠΕ60!!!!
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #620 στις: Σεπτεμβρίου 18, 2012, 08:51:22 pm »
Συνάδελφοι ΗΡΕΜΙΑ!!!!Ο καθένας εκφράζει τη γνώμη του ΕΛΕΥΘΕΡΑ!!!!
Όσον αφορά σε αυτόν τον "αξιολογικό" πίνακα θα γράψω ΠΑΛΙ πως έδωσα ΑΣΕΠ, ήμουν στη θέση 2.200 κ επειδή δεν είχα προϋπηρεσία βρέθηκα στο 3.500 καθώς με πέρασαν άτομα από το 4.+++, τα οποία είχαν δουλέψει ως αναπληρωτές. Έτσι λοιπόν το σύστημα ενώ τους βαθμολόγησε λίγο πιο πάνω από τη βάση τους προσέλαβε ξανά και ξανά και ξανά...
Και βέβαια να γίνει αξιολόγηση και άρση της μονιμότητας. Είμαστε ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ κι αν θυμάμαι καλά, ένα από τα καθήκοντα του ΣΩΣΤΟΥ εκπαιδευτικού είναι η δια βίου μάθηση!Με τι προσόντα θα διδάξω όταν οι μαθητές μου θα ξέρουν περισσότερα από εμένα;;;;Γιατί πρέπει να τρέχουμε σε μεταπτυχιακά, ξένες γλώσσες, υπολογιστές, σεμινάρια κ.τ.λ. κ.τ.λ. για να μπορέσουμε ΚΑΠΟΙΑ στιγμή να εργαστούμε στο δημόσιο κι όταν πια τα καταφέρουμε ξαφνικά γινόμαστε ΟΛΟΙ βολεψάκηδες;;Προσωπικά εάν ήμουν γονέας και ο εκπαιδευτικός του παιδιού μου μου έλεγε πως δεν ξέρει καν τι είναι αναλυτικό πρόγραμμα, θα ανησυχούσα πάρα πολύ.... ???
Συμφωνω μαζι σου , αρκει η αξιολογηση να ειναι αντικειμενικη . Κι εεπειδη ζουμε στην Ελλαδα εγω θα εχω τις επιφυλαξεις μου ...και για την ιστορια ,εχω 3 επιτυχιες στον ΑΣΕΠ με σειρα ( 14++ ,13++ και στον τελευταιο 10++ ) και αναπληρωση  4 χρονια και φετος δε δουλευω ,επειδη για προσωπικους λογους εχω επιλεξει μια και μονο περιοχη . Ελπιζω να ανοιξουν αρκετες θεσεις και να δουλεψουμε ολοι.......
Παντα θα ελπιζω για κατι καλυτερο......!

Αποσυνδεδεμένος fan_

• Πλήρες μέλος
  • ΠΕ60!!!
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #621 στις: Σεπτεμβρίου 18, 2012, 08:51:35 pm »
Δε λέω ότι δεν έχετε δίκιο αλλά γιατί τα βάζετε με συναδέλφους? Ποιος δουλεύει χωρίς Ασεπ στον κλάδο μας? Κι εγώ δουλεύω 5 χρόνια και θα ήμουν διορισμένη αν δεν υπήρχε ο νόμος περί τριτεκνίας, πρέπει να τα βάζω με τους τρίτεκνους δηλαδή?

Αποσυνδεδεμένος NHP2

• Πλήρες μέλος
  • ΠΕ60!!!!
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #622 στις: Σεπτεμβρίου 18, 2012, 08:57:39 pm »
Δε λέω ότι δεν έχετε δίκιο αλλά γιατί τα βάζετε με συναδέλφους? Ποιος δουλεύει χωρίς Ασεπ στον κλάδο μας? Κι εγώ δουλεύω 5 χρόνια και θα ήμουν διορισμένη αν δεν υπήρχε ο νόμος περί τριτεκνίας, πρέπει να τα βάζω με τους τρίτεκνους δηλαδή?
Αυτο λεω κι εγω . Καλως η κακως ( κακως για μενα ) ο πινακας υπαρχει , πρεπει οσοι δουλευουν να τα βαζουν η να χαιρονται επειδη καποιοι δε δουλευουν και το αντιστροφο ? Αληθεια υπαρχει καποιος χωρις ΑΣΕΠ  στον κλαδο μας πια ....?
Παντα θα ελπιζω για κατι καλυτερο......!

Αποσυνδεδεμένος kalinaki

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #623 στις: Σεπτεμβρίου 18, 2012, 09:04:43 pm »
Δεν ξέρω πως αντιλαμβάνεται κάποιος τα μηνύματά μου..Προσωπικά δεν έχω πρόβλημα με τους συναδέλφους που εργάζονται. Ωστόσο ΔΕΝ μπορώ να διαβάζω από νέους εκπαιδευτικούς πως δε συμφωνούν με την αξιολόγηση και να δικαιολογούν όσους έχουν βολευτεί!!Ίσως είμαι ιδεαλίστρια, αλλά θεωρώ πως εάν γίνει η αξιόλόγηση με αντικειμενικό πάντα τρόπο, ΟΛΟΙ θα είμαστε καλύτεροι κι ακόμη περισσότερο τα παιδιά μας και οι επόμενες γενεές! Δε θα σκύβουν το κεφάλι, όπως κάνουμε εμείς!

Αποσυνδεδεμένος dimi-asia

• Ιστορικό μέλος
  • Κάθε εμπόδιο για καλό!!
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #624 στις: Σεπτεμβρίου 18, 2012, 09:48:26 pm »
Συμφωνώ kalinaki

Αποσυνδεδεμένος maria PELE

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #625 στις: Σεπτεμβρίου 19, 2012, 01:12:00 am »
THELW NA KANW MIA ERWTHSH K OPOIOS KSEREI AS APANTHSEI. EGW EIMAI DUSTUXWS STON PINAKA MHDENIKHS PROYPHRESIAS GIATI ORKISTIKA TO 2009 K DEN EXW PROLAVEI AKOMA ASEP.YPARXEI PERIPTWSH NA PAROUN STIS EPOMENES FASEIS APO AUTON TON PINAKA H EINAI TELEIWS ADUNATO???

Αποσυνδεδεμένος evdokia

• Έμπειρο μέλος
  • Δεν ελπίζω τίποτα,δεν φοβάμαι τίποτα,έχω ξενερώσει
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #626 στις: Σεπτεμβρίου 19, 2012, 01:21:10 am »
THELW NA KANW MIA ERWTHSH K OPOIOS KSEREI AS APANTHSEI. EGW EIMAI DUSTUXWS STON PINAKA MHDENIKHS PROYPHRESIAS GIATI ORKISTIKA TO 2009 K DEN EXW PROLAVEI AKOMA ASEP.YPARXEI PERIPTWSH NA PAROUN STIS EPOMENES FASEIS APO AUTON TON PINAKA H EINAI TELEIWS ADUNATO???

προηγούνται όλες όσες είναι στον πίνακα με προϋπηρεσία. δεν θα πάρει τόσους πολλούς ακόμα για να φτάσει να παίρνει και απο τον μηδενικης

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #627 στις: Σεπτεμβρίου 19, 2012, 01:25:27 am »
ευχαριστώ πολύ. δυστυχώς η φουρνιά του 2009 είναι η πιο άτυχη....θα περιμένουμε πολύ ακομα......εχω απελπιστει :(

Αποσυνδεδεμένος SOFI1981

• Πλήρες μέλος
  • ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΔΙΟΡΙΣΤΗΚΑ!!!!!!!!!
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #628 στις: Σεπτεμβρίου 19, 2012, 01:28:00 am »
Δυστυχώς είναι αδύνατο να δουλέψουν άτομα με μηδενική προϋπηρεσία!!!Πρώτον γιατί είναι πάρα πολλοί αυτοί που είναι στον πίνακα με έστω και 1 μόριο και δεύτερο γιατί ποτέ δεν παίρνουν τόσα άτομα σαν αναπληρωτές ώστε να φτάσουν και στον πίνακα μηδενικής!!!!!
Υπομονή είναι το μόνο που μπορείς να κάνεις!!!!!!!Εγώ κάνω υπομονή 3 ΧΡΟΝΙΑ, γιατί είμαι διοριστέα του ΑΣΕΠ 2009 με ΦΕΚ διορισμού και παραμένω αδιόριστη γιατί το Υπουργείο και φέτος από τους 78 διόρισε μόνο τους 21!!!!
Οπότε καταλαβαίνεις ότι τα πράγματα είναι ΧΑΛΙΑ!!!!!!!!

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #629 στις: Σεπτεμβρίου 19, 2012, 01:37:53 am »
τα πραγματα ειναι όντως χαλια..... οποτε αν δεν δωσω ασεπ δεν με σωζει τιποτα. ηθελα να ηξερα σε ποια ηλικια θα μπορεσω να μπω σε μια ταξη....

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182581
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 687
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)