0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
στο έγγραφο πάντως που στέλνουν οι δδε και ανακοινώνουν τα οργανικά κενά κατά σχολειο, κλάδο και ειδικότητα δεν αναφέρεται ως ομιλούσα γλώσσα η Πομακική. Τουλάχιστον εγώ δεν το έχω δει κάπου χωρίς αυτό να σημαίνει πως δεν ισχύει. όντως πάντως θέλει ιδιαίτερη προσοχη και λεπτούς χειρισμούς σε τέτοια σχολεία. Δεν ασκούμε εξωτερική πολιτική ( ίσως και δυστυχώς γιατί αυτοί που την ασκούν..... ας μην το ανοίξω καλύτερα...) αλλά πάντως θέλει πολλή προσοχή!! Ευχαριστούμε doncorleone για τις πληροφορίες σου!
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΙΤΕ ΑΥΤΟhttp://epikoinonia-samou.blogspot.gr/2012/11/blog-post_4756.html#moreΚΑΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΑΣ
Ρε παιδιά τι στην ευχή πάει να πει "ανεξαρτήτως οργανικής θέσης";;;έχει π.χ. κάποιος οργανική θέση στην Ευρυτανία, συμπληρώνει ωράριο και το κράτος τον στέλνει με μετάθεση Κυκλάδες για να φέρει Ευρυτανία κάποιον ντόπιο;;; πάμε καλά;;; είμαι ξύπνια; βλέπω εφιάλτη;είναι παράθυρο για να βολευτούν τα βύσματα διαλύοντας το μόνο αντικειμένικό θεσμό στον κλάδο μετά το διαγωνισμό ασέπ, τις μεταθέσεις;;; ΠΑΜΕ ΚΑΛΑ;;;