0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
http://www.newsbomb.gr/koinwnia/story/285883/aposyrthike-i-tropologia-gia-tin-axiologisi-ton-ekpaideytikonkαλό ή κακο; οργανωνονται;κατι εγινε, αλλα δεν ξερουμε τον λογο
Παράθεση από: Damien στις Μαρτίου 06, 2013, 06:20:08 pmΤο σχέδιο ανακατανομής των εκπαιδευτικών – Στα πλάνα μετατάξεις και μεταθέσειςhttp://pekp.gr/?p=39717Θα ήθελα να ρωτήσω τη γνώμη οποιουδήποτε, αλλά ειδικά του Damien ...Αν ήσουν πληροφορικός ΜΕ οργανική σε Γυμνάσιο (2η οργανική σε πιλοτικό) θα έκανες μετάταξη στην Αθμια?Η ερώτηση αφορά μόνο την υπηρεσιακή "σιγουριά". Δε θέλω να με ρωτήσει κανένας αν μου αρέσει το Γυμνάσιο ή το Δημοτικό περισσότερο. Μόνο το πως βλέπετε τη μονιμότητα υπαρξης των οργανικών ΠΕ19-20 στην Αθμια.Όλους σας αγαπώ, αλλά το Δαμιανό περισσότερο Συγγνώμη για το εκτός θέματος
Το σχέδιο ανακατανομής των εκπαιδευτικών – Στα πλάνα μετατάξεις και μεταθέσειςhttp://pekp.gr/?p=39717
Θα ηθελα να ρωτησω κ να ζητησω αν καποιος εχει συγκεντρωσει τα ονοματα των φιλολογων που ανακοινωθηκαν στισ δευτεροβαθμιεσ σε καποιο αρχειο,μπορει να μας το στειλει;;;
Πέρα από το προαναφερθέν ευχαριστώ, δε γνωρίζω αν έχεις και μαντικές ικανότητες αλλά σκιαγράφησες πλήρως και το προφίλ μου . Το μόνο που δε γνωρίζεις είναι ότι στις συντεταγμένες αυτές βρίσκεται και η σύζυγος (ΠΕ70) με οργανική (αν μου το έλεγες κι αυτό θα ανησυχούσα ). Η οποία βέβαια λόγω ειδικότητας, αργά ή γρήγορα θα μετακινηθεί.Και σε πιθανή μετάταξη θα γνωρίσω κι εγώ το φρούτο της συνεξέτασης στις αιτήσεις μετάθεσης (αν χρειαστεί), φρούτο απαγορευμένο αν είναι παντρεμένος δάσκαλος(-α) με καθηγητρια(-ή). Είναι τρομερά δύσκολο να γίνει αντιπαραβολή 5-6-10 αιτήσεων μετάθεσης έστω και χειροκίνητα αφού τρέξουν οι 2 αλγόριθμοι (μεταθέσεις αθμιας κ βθμιας)...
Παράθεση από: Damien στις Μαρτίου 12, 2013, 05:20:04 pmΕπιασες τζακ ποτ . Κρατα την γερα (τουλαχιστον μεχρι να μετατεθεις) . χεχεχε... Και μια τελευταία ερώτηση-εκτίμηση που απαιτεί πολύ μικρή απάντηση (φυσικά αν εσύ θέλεις να αναλύσεις, καλοδεχούμενο) και είναι η εκτίμησή σου.Επειδή διαφωνούμε σε άλλο νήμα για το θέμα της απασχόλησης εκπαιδευτικών σε διοικητικές θέσεις, θεωρείς ότι έχει τελειώσει το θέμα και ΔΕΝ πρόκειται εκπαιδευτικοί να αποσπαστούν σε διοικητικές θέσεις προκειμένου να μην απολυθούν? (άρα θα απολυθούν εκπαιδευτικοί με την εις άτοπον απαγωγή και όχι η "πελατεία" άλλων υπουργείων).Δε σε ρωτάω τι πιστεύεις ως σωστό και ηθικό.
Επιασες τζακ ποτ . Κρατα την γερα (τουλαχιστον μεχρι να μετατεθεις) .
Η άποψή μου είναι πως πάντως είναι ηθικότερο να απασχοληθούν εκπαιδευτικοί σε διοικητικές θέσεις άλλων φορέων που είναι συνναφείς με το αντικείμενο σπουδών τους και όχι αεροσυνοδοί-μηχανοδηγοί-υπάλληλοι δήμων χωρίς ξεκάθαρες διαδικασίες πρόσληψης.
δε γνωρίζω αν έχεις και μαντικές ικανότητες...
Πίνακες μορίων μετάθεσης εκπαιδευτικών ΠΕ 04.01 Φυσικών, του Π. Χαράλαμπου.
Παράθεση από: jak_13 στις Μαρτίου 13, 2013, 08:26:03 pmΠίνακες μορίων μετάθεσης εκπαιδευτικών ΠΕ 04.01 Φυσικών, του Π. Χαράλαμπου.Καλα, ο τελευταιος με 16,82 μορια καταφερε να παρει οργανικη στη Δ' Αθηνας και ζηταει μεταθεση στην Α' Αθηνας; Δεν ξερω αν πρεπει να γελασω ή να κλαψω...