0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Για την πρωτοβάθμια;;;;;
Μας έχουν τρελάνει!!!
Παράθεση από: AnnaB στις Μαΐου 28, 2013, 03:28:51 pmΓια την πρωτοβάθμια;;;;;O Μπράτης είπε ότι αρχές της επόμενης εβδομάδας θα γίνει η συνεδριάση του ΚΥΣΠΕ και όχι την Πέμπτη που είχε πει αρχικά. Τώρα το ποια μέρα είναι οι αρχές της επόμενης εβδομάδας κανεις δεν ξέρει.. επίσης λογικά, και τα αποτελέσματα δεν θα ανακοινωθούν απευθείας, δεν θα θέλουν αλλές 2 μέρες τουλάχιστον; Αρα ας ελπίζουμε να βγουν τέλη της επόμενης στην καλύτερη..
Ποιού μήνα;Και ποιές μεταθέσεις;Ζήσε Μάη μου...
Διάβασε κι αυτό να...αποτρελαθείς. Η προπαγάνδα σ΄όλο της τη μεγαλείο! Οι άνθρωποι δεν παλεύονται με τίποτα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!"Με εθελούσιες και εντός περιφέρειας θα καλυφθεί η πλειοψηφία των υποχρεωτικών μεταθέσεων. Κύκλοι του υπουργείου στον Ε : Καμία κατάργηση οργανικής θέσης."http://www.alfavita.gr/arthra/%CF%85%CF%80-%CF%80%CE%B1%CE%B9%CE%B4%CE%B5%CE%AF%CE%B1%CF%82-%CE%BF-%CE%BD%CE%AD%CE%BF%CF%82-%CF%83%CF%87%CE%BF%CE%BB%CE%B9%CE%BA%CF%8C%CF%82-%CF%87%CE%AC%CF%81%CF%84%CE%B7%CF%82-%E2%80%93-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%83%CF%85%CE%B3%CF%87%CF%89%CE%BD%CE%B5%CF%8D%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82-%E2%80%93-%CE%B1%CF%80%CE%BF%CE%BB%CF%8D%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82
Παράθεση από: mat στις Μαΐου 28, 2013, 02:51:30 pmΑπό το πρωί διαβάζω, 500 εδώ, 2000 εκεί, 390 παραπέρα εκπαιδευτικοί της ΔΕ είναι υπεράριθμοι δηλαδή, περισσεύουν. Διαβάζω κ.ά. "ευχάριστα" όπως πχ ότι σε κάθε ΠΥΣΔΕ θα περισσεύουν κάπου 500 και με ένα πρόχειρο υπολογισμό ο συνολικός αριθμός στην επικράτεια ξεπερνά τις 20000!!! Μετά από αυτό μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος αν υπάρχει πιθανότητα να πάρει κανείς μετάθεση? (Η ερώτηση είναι ρητορική) Για ένα δεν ανησυχώ: με τον έναν ή με τον άλλο τρόπο εν τέλει θα πάω σπίτι μου Μα σε ποια νησιά θα πάνε όλοι αυτοί; Δηλαδή Κυκλάδες και Δωδεκάνησα δεν θα βγάλουν υπεραριθμίες; Μπορούμε να συγκεντρώσουμε στοιχεία από όλα τα ΠΥΣΔΕ σε έναν ενιαίο πίνακα για να έχουμε εικόνα του τί γίνεται;
Από το πρωί διαβάζω, 500 εδώ, 2000 εκεί, 390 παραπέρα εκπαιδευτικοί της ΔΕ είναι υπεράριθμοι δηλαδή, περισσεύουν. Διαβάζω κ.ά. "ευχάριστα" όπως πχ ότι σε κάθε ΠΥΣΔΕ θα περισσεύουν κάπου 500 και με ένα πρόχειρο υπολογισμό ο συνολικός αριθμός στην επικράτεια ξεπερνά τις 20000!!! Μετά από αυτό μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος αν υπάρχει πιθανότητα να πάρει κανείς μετάθεση? (Η ερώτηση είναι ρητορική) Για ένα δεν ανησυχώ: με τον έναν ή με τον άλλο τρόπο εν τέλει θα πάω σπίτι μου
Παράθεση από: Patreas στις Μαΐου 27, 2013, 10:57:07 pmΛένε και κάποια σωστά στο άρθρο τους, αλλά λένε και κάτι "αρκούδες":Παράθεση1. Υπολογίζονται κενά και πλεονάσματα με την ψυχρή λογιστική της διαίρεσης του συνολικού αριθμού των ωρών διδασκαλίας των αντίστοιχων μαθημάτων δια του συνολικού αριθμού ωρών υποχρεωτικού ωραρίου των «οργανικά ανηκόντων καθηγητών» σε κάθε περιοχή μετάθεσης. Με αυτόν τον τρόπο δεν λαμβάνονται υπόψη οι ιδιαιτερότητες των σχολείων και των ομάδων σχολείων σε κάθε περιοχή (μικρά νησιά, απομακρυσμένες περιοχές κλπ)...Προφανής η μη κατανόηση του τρόπου υπολογισμού που περιγράφει η εγκύκλιος.Αυτο που περιγράφουν οι αιρετοί δεν λέει και η εγκύκλιος;;;;;;
Λένε και κάποια σωστά στο άρθρο τους, αλλά λένε και κάτι "αρκούδες":Παράθεση1. Υπολογίζονται κενά και πλεονάσματα με την ψυχρή λογιστική της διαίρεσης του συνολικού αριθμού των ωρών διδασκαλίας των αντίστοιχων μαθημάτων δια του συνολικού αριθμού ωρών υποχρεωτικού ωραρίου των «οργανικά ανηκόντων καθηγητών» σε κάθε περιοχή μετάθεσης. Με αυτόν τον τρόπο δεν λαμβάνονται υπόψη οι ιδιαιτερότητες των σχολείων και των ομάδων σχολείων σε κάθε περιοχή (μικρά νησιά, απομακρυσμένες περιοχές κλπ)...Προφανής η μη κατανόηση του τρόπου υπολογισμού που περιγράφει η εγκύκλιος.
1. Υπολογίζονται κενά και πλεονάσματα με την ψυχρή λογιστική της διαίρεσης του συνολικού αριθμού των ωρών διδασκαλίας των αντίστοιχων μαθημάτων δια του συνολικού αριθμού ωρών υποχρεωτικού ωραρίου των «οργανικά ανηκόντων καθηγητών» σε κάθε περιοχή μετάθεσης. Με αυτόν τον τρόπο δεν λαμβάνονται υπόψη οι ιδιαιτερότητες των σχολείων και των ομάδων σχολείων σε κάθε περιοχή (μικρά νησιά, απομακρυσμένες περιοχές κλπ)...
Χωρίς να είμαι σίγουρος, όπως το κατάλαβα εγώ. Λάβαν υπ' όψιν μόνο τις πρώτες αναθέσεις, όχι τις δεύτερες, αλλά όχι ανά σχολείο, αλλά ανά διεύθυνση. Οι υπεράριθμοί αυτή τη στιγμή δεν έχουν ονοματεπώνυμο, είναι απλώς αριθμοί. Έτσι όπως το κατάλαβα αθροίσαν τις διαθέσιμες διδακτικές ώρες ανά ειδικότητα (στην πρώτη ανάθεση) και βγάλαν πχ ΠΕ 05 2000 ώρες στο ΠΥΣΔΕ και μετά αφαιρούσαν ώρες για κάθε εκπαιδευτικό της ειδικότητας που υπάρχει στο ΠΥΣΔΕ (ξεκινώντας από τους παλιότερους με τις λιγότερες ώρες δηλαδή) και βρήκαν οτι ξέρω εγώ με τους πρώτους 112 καθηγητές ΠΕ 05 καλύπτουμε τις 2000 ώρες, άρα μας περισσεύουν άλλοι 32 και έχουμε διαθέσιμες επιπλέον 600 ώρες. Κάπως έτσι το κατάλαβα και γι' αυτό βγαίνει τεράστιος αριθμός υπεράριθμων.Από οτι φαίνεται η έννοια της οργανικη χάνεται. Δηλαδή έχει 16 ώρες το σχολείο που ανήκω και 16 το γειτονικό. Συνήθως σε κάθε σχολείο υπήρχε ένας συνάδελφος με οργανική και μπορεί στον καθένα να περισσεύαν 2 ώρες.