0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
δεν διορίζονται όμως βάσει πτυχίου. Οι υπόλοιποι ( ομοίως με πτυχίο) διορίζονται είτε γιατί πέτυχαν στον ΑΣΕΠ είτε γιατί έχουν προυπηρεσία αρκετή που να τους επιτρέπει κατά νόμο τον διορισμό. Δεν διορίστηκαν με βάση το πόσα παιδιά έχουν. Νομίζω; Και πάλι σου λέω, η ένστασή μας ειναι στο "μοναδικό" και όχι στο "κριτήριο".
Να ρωτήσω λίγο κάτι: Αν υποθέσουμε ότι όλοι οι εκπαιδευτικοί αύριο κάνουν 4 παιδιά, τι θα γίνει; Θα πάνε όλοι Αθήνα και Θεσσαλονίκη; Όχι βέβαια.Τι σχέση έχει η πολυτεκνία με την τοποθέτηση; Εντάξει, αν υπάρχει θέση, οκ να την πάρει. Εδώ έχουμε φτιάξει θέσεις μόνο για τους πολύτεκνους.Εγώ βρίσκω εξίσου αστείο να παίρνει κάποιος μόρια επειδή είναι παντρεμένος! Δηλαδή ποιο το νόημα;Τέλος πάντων, μεγάλη συζήτηση.
Για το διορισμό διαφωνώ κι εγώ.Για την τοποθέτηση μιλούσα.Δεν μπορεί να πάρει τέσσερα παιδιά και να περιοδεύει στην Ελλάδα.
Το ίδιο δύσκολα φεύγει και κάποιος που δεν έχει παιδιά, γιατί είναι άνθρωπος και δεν θα έχει τίποτα να κάνει σε ένα μικρό νησί που δεν γνωρίζει κανένα.
Παράθεση από: debio στις Ιουνίου 03, 2013, 12:06:08 amΤο ίδιο δύσκολα φεύγει και κάποιος που δεν έχει παιδιά, γιατί είναι άνθρωπος και δεν θα έχει τίποτα να κάνει σε ένα μικρό νησί που δεν γνωρίζει κανένα. Με άλλα λόγια,το ίδιο είναι μια βαλίτσα με μια παιδική ψυχούλα!
Παράθεση από: MHXMHX στις Ιουνίου 03, 2013, 12:15:56 amΠαράθεση από: debio στις Ιουνίου 03, 2013, 12:06:08 amΤο ίδιο δύσκολα φεύγει και κάποιος που δεν έχει παιδιά, γιατί είναι άνθρωπος και δεν θα έχει τίποτα να κάνει σε ένα μικρό νησί που δεν γνωρίζει κανένα. Με άλλα λόγια,το ίδιο είναι μια βαλίτσα με μια παιδική ψυχούλα!Και επειδή το θέμα είναι τα παιδιά και το καλό των παιδιών, να θίξουμε και το θέμα της ψυχοσύνθεσης του παιδιού που γεννιέται για να διοριστεί/πάρει μετάθεση ο γονιός (και αργά ή γρήγορα το μαθαίνει) και της ψυχοσύνθεσης αυτών που τεκνοποιούν για τέτοιους λόγους.
Παράθεση από: MHXMHX στις Ιουνίου 03, 2013, 12:15:56 amΠαράθεση από: debio στις Ιουνίου 03, 2013, 12:06:08 amΤο ίδιο δύσκολα φεύγει και κάποιος που δεν έχει παιδιά, γιατί είναι άνθρωπος και δεν θα έχει τίποτα να κάνει σε ένα μικρό νησί που δεν γνωρίζει κανένα. Με άλλα λόγια,το ίδιο είναι μια βαλίτσα με μια παιδική ψυχούλα!πού είδες τη βαλίτσα στο μήνυμά μου; Το ίδιο είναι η ψυχούλα του πολύτεκνου εκπαιδευτικού με την ψυχούλα του άτεκνου ή του εκπαιδευτικού με δύο ή τρία παιδιά. Αυτό είπα! Φίλος μου θεολόγος είναι 6 χρόνια σε νησί, γιατί κάθε χρόνο κάλυπταν τις θέσεις πολύτεκνοι στην περιοχή του, και καλύφθηκαν τα κενά για τα επόμενα 20 χρόνια. Λες το πρόβλημα του να είναι οι βαλίτσες του τα έξι προηγούμενα χρόνια και τα επόμενα Χ χρόνια;