0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παιδιά στη Μεσσηνία ΠΕ03 ήρθαν 9!!!! Είμαστε 3 στη διάθεση, το ΠΥΣΔΕ δήλωσε 0 κενά!!!!! Τα συμπεράσματα δικά σας....οι μεταθέσεις έγιναν σε......οργανικά κενά !!!!!
Παράθεση από: kourakpe στις Ιουνίου 12, 2013, 06:53:58 pmΠαιδιά στη Μεσσηνία ΠΕ03 ήρθαν 9!!!! Είμαστε 3 στη διάθεση, το ΠΥΣΔΕ δήλωσε 0 κενά!!!!! Τα συμπεράσματα δικά σας....οι μεταθέσεις έγιναν σε......οργανικά κενά !!!!!Η Μεσσηνία έχει πρωθυπουργό όμως . Μπορεί να δώσει εντολή να φτιάξουν πέντε σχολεία και να βολευτείτε όλοι .
Παράθεση από: knkn στις Ιουνίου 12, 2013, 07:53:17 pmΠαράθεση από: kourakpe στις Ιουνίου 12, 2013, 06:53:58 pmΠαιδιά στη Μεσσηνία ΠΕ03 ήρθαν 9!!!! Είμαστε 3 στη διάθεση, το ΠΥΣΔΕ δήλωσε 0 κενά!!!!! Τα συμπεράσματα δικά σας....οι μεταθέσεις έγιναν σε......οργανικά κενά !!!!!Η Μεσσηνία έχει πρωθυπουργό όμως . Μπορεί να δώσει εντολή να φτιάξουν πέντε σχολεία και να βολευτείτε όλοι . Παιδιά 18 Φιλόλογοι στη Μεσσηνία! Τυχαίο;;;Μόνο η Μεσσηνία έχει κενά;;;
Παράθεση από: gio66 στις Ιουνίου 12, 2013, 07:58:02 pmΠαράθεση από: knkn στις Ιουνίου 12, 2013, 07:53:17 pmΠαράθεση από: kourakpe στις Ιουνίου 12, 2013, 06:53:58 pmΠαιδιά στη Μεσσηνία ΠΕ03 ήρθαν 9!!!! Είμαστε 3 στη διάθεση, το ΠΥΣΔΕ δήλωσε 0 κενά!!!!! Τα συμπεράσματα δικά σας....οι μεταθέσεις έγιναν σε......οργανικά κενά !!!!!Η Μεσσηνία έχει πρωθυπουργό όμως . Μπορεί να δώσει εντολή να φτιάξουν πέντε σχολεία και να βολευτείτε όλοι . και η Α θεσσαλονίκης έδωσε σε φιλολόγους.
Παράθεση από: knkn στις Ιουνίου 12, 2013, 07:53:17 pmΠαράθεση από: kourakpe στις Ιουνίου 12, 2013, 06:53:58 pmΠαιδιά στη Μεσσηνία ΠΕ03 ήρθαν 9!!!! Είμαστε 3 στη διάθεση, το ΠΥΣΔΕ δήλωσε 0 κενά!!!!! Τα συμπεράσματα δικά σας....οι μεταθέσεις έγιναν σε......οργανικά κενά !!!!!Η Μεσσηνία έχει πρωθυπουργό όμως . Μπορεί να δώσει εντολή να φτιάξουν πέντε σχολεία και να βολευτείτε όλοι . και η Α θεσσαλονίκης έδωσε σε φιλολόγους.
Παράθεση από: gumus στις Ιουνίου 12, 2013, 07:20:43 pmΠαράθεση από: Rwxanh στις Ιουνίου 12, 2013, 07:01:11 pmΔεν πήρα όπως και ήταν αναμενόμενο... Μόνο 96 φιλόλογοι με μετάθεση... Απλά τώρα μου την έχει δώσει που δε δήλωσα Μεσσηνία...Μουτζώνω τον εαυτό μου...Oύτε εγώ πήρα και παραμένω Δωδεκάνησα όπως κι εσύ. Πού να το ξέρουμε για Μεσσηνία; Θα μου πεις από κει κατάγεται ο πρωθυπουργός μας. Δεν το είχα σκεφτεί έτσι. Συγχαρητήρια στους λίγους τυχερούς!!! τοσοι πολλοι ειμαστε απο κει;;;θα μας διωξουν με υποχρεωτικη μεταθεση ελπιζω και ευχομαι!τι χειροτερο να συμβει;
Παράθεση από: Rwxanh στις Ιουνίου 12, 2013, 07:01:11 pmΔεν πήρα όπως και ήταν αναμενόμενο... Μόνο 96 φιλόλογοι με μετάθεση... Απλά τώρα μου την έχει δώσει που δε δήλωσα Μεσσηνία...Μουτζώνω τον εαυτό μου...Oύτε εγώ πήρα και παραμένω Δωδεκάνησα όπως κι εσύ. Πού να το ξέρουμε για Μεσσηνία; Θα μου πεις από κει κατάγεται ο πρωθυπουργός μας. Δεν το είχα σκεφτεί έτσι. Συγχαρητήρια στους λίγους τυχερούς!!!
Δεν πήρα όπως και ήταν αναμενόμενο... Μόνο 96 φιλόλογοι με μετάθεση... Απλά τώρα μου την έχει δώσει που δε δήλωσα Μεσσηνία...Μουτζώνω τον εαυτό μου...
Παράθεση από: gio66 στις Ιουνίου 12, 2013, 07:58:02 pmΠαράθεση από: knkn στις Ιουνίου 12, 2013, 07:53:17 pmΠαράθεση από: kourakpe στις Ιουνίου 12, 2013, 06:53:58 pmΠαιδιά στη Μεσσηνία ΠΕ03 ήρθαν 9!!!! Είμαστε 3 στη διάθεση, το ΠΥΣΔΕ δήλωσε 0 κενά!!!!! Τα συμπεράσματα δικά σας....οι μεταθέσεις έγιναν σε......οργανικά κενά !!!!!Η Μεσσηνία έχει πρωθυπουργό όμως . Μπορεί να δώσει εντολή να φτιάξουν πέντε σχολεία και να βολευτείτε όλοι . Παιδιά 18 Φιλόλογοι στη Μεσσηνία! Τυχαίο;;;Μόνο η Μεσσηνία έχει κενά;;;Όχι απλά μόνο η Μεσσηνία εχει κενα αλλα και πρωθυπουργο
Η Μεσσηνία έχει πρωθυπουργό όμως . Μπορεί να δώσει εντολή να φτιάξουν πέντε σχολεία και να βολευτείτε όλοι .
Παιδιά 18 Φιλόλογοι στη Μεσσηνία! Τυχαίο;;;Μόνο η Μεσσηνία έχει κενά;;;