0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
To χρονοδιάγραμμα είναι το εξήςα) οι ΔΔΕ βγάζουν κενά και πλεονάσματα ανά σχολείο.β) τα σχολεία που έχουν πλεονάσματα τα "ονοματίζουν"γ) οι υπεράριθμοι διαλέγουν πρώτοιδ) οι υπόλοιποι μετά.Τώρα ένα θέμα είναι οι μετατάξεις από βθμια σε αβθμια....αν θα περιμένουν και αυτές θα πάνε όλα πίσω.Αποψη μου είναι ότι οι μετατάξεις θα γίνουν παράλληλα ή μετά.Τα όποια οργανικά κενά προκύψουν μάλλον θα τα δώσουν ως λειτουργικά για φέτος (όπως συνταξιοδοτήσεις) ή στην χειρότεη οργανικά σε β φάση...
Δηλαδή ο Μπράτης "χαλάει την πιάτσα";
@risiμέχρι τώρα οριακά προλάβαιναν μέχρι τέλη Ιούνη αρχές (το πολύ ως τις 10) Ιούλη.Αυτά με την εμπειρία που έχω από τις Δ/νσεις που έχω περάσει...Η κάθεμια όμως έχει τους δικούς της ρυθμούς...
ΧΛΩΜΟ ....ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ Η ΕΛΠΙΔΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΟΜΩΣ...ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΝΤΩΣ ΓΙΑ ΤΗ
Μία πάντως από τις μεγαλύτερες ΔΔΕ, αυτή της Αιτωλοακαρνανίας έχει κάνει πλήρη προγραμματισμό για τις τοποθετήσεις υπεραρίθμων, βελτιώσεις θέσεις και οριστικές τοποθετήσεις (όλα να τελειώσουν πριν τις 28 Ιουνίου-τελευταία μέρα φέτος πριν τις διακοπές).Δείτε σχετικά: http://www.dide.ait.sch.gr/index.php/news/apospaseis/750-xaraktirismos-yperarithmon-ekpaideftikon-lysi-yperarithmion
ΔΙΟΡΙΣΤΗΚΑ ΤΟ2011 ΑΛΛΑ ΑΚΟΜΗ ΕΙΜΑΙ ΣΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ.ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΜΕ ΤΙΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΤΩΡΑ ΘΑ ΕΧΩ ΟΡΓΑΝΙΚΗ Ή ΟΧΙ.ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΩ 2 ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΟΡΙΣΜΟ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ Η ΤΩΡΑ ΤΕΛΟΣ ΙΟΥΝΗ?