0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Στο
Καλησπέρα, θα ήθελα να ρωτήσω κάτι. Ο άντρας μου είναι ένας από τουσ 600 τυχερούς που πήραν μετάθεση. Ομως τώρα και μέχρι τον Σεπτέμβριο του 2015 έχει θητεία σαν υποδιευθυντής στη σχολική μονάδα που υπηρετεί.Η απόφαση των μεταθέσεων ωστόσο έγραφε το εξής: Οι Διευθυντές, Υποδιευθυντές σχολικών μονάδων και οιΠροϊστάμενοι Διευθύνσεων Εκπαίδευσης αναλαμβάνουν υπηρεσία μετά τη λήξη της θητείας τους.Αυτό στην πράξη τι σημαίνει;Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
Παράθεση από: Dina-PE18 στις Ιουνίου 17, 2013, 05:32:18 pmΚαλησπέρα, θα ήθελα να ρωτήσω κάτι. Ο άντρας μου είναι ένας από τουσ 600 τυχερούς που πήραν μετάθεση. Ομως τώρα και μέχρι τον Σεπτέμβριο του 2015 έχει θητεία σαν υποδιευθυντής στη σχολική μονάδα που υπηρετεί.Η απόφαση των μεταθέσεων ωστόσο έγραφε το εξής: Οι Διευθυντές, Υποδιευθυντές σχολικών μονάδων και οιΠροϊστάμενοι Διευθύνσεων Εκπαίδευσης αναλαμβάνουν υπηρεσία μετά τη λήξη της θητείας τους.Αυτό στην πράξη τι σημαίνει;Ευχαριστώ εκ των προτέρων!Ότι μένει εκεί που είναι υποδιευθυντής μέχρι να λήξει η θητεία του. Δεν ξέρω εφόσον το θέλει αν μπορεί να παραιτηθεί από τη θέση για να πάει στην καινούργια οργανική.
Σε σχέση με τις μεταθέσεις σε ΣΜΕΑΕ και ΕΕΕΕΚ, επειδή έγιναν κάποια λάθη, ανακαλούνται και θα ξανανακοινωθούν.
Παράθεση από: jtsop στις Ιουνίου 17, 2013, 05:54:18 pmΠαράθεση από: Dina-PE18 στις Ιουνίου 17, 2013, 05:32:18 pmΚαλησπέρα, θα ήθελα να ρωτήσω κάτι. Ο άντρας μου είναι ένας από τουσ 600 τυχερούς που πήραν μετάθεση. Ομως τώρα και μέχρι τον Σεπτέμβριο του 2015 έχει θητεία σαν υποδιευθυντής στη σχολική μονάδα που υπηρετεί.Η απόφαση των μεταθέσεων ωστόσο έγραφε το εξής: Οι Διευθυντές, Υποδιευθυντές σχολικών μονάδων και οιΠροϊστάμενοι Διευθύνσεων Εκπαίδευσης αναλαμβάνουν υπηρεσία μετά τη λήξη της θητείας τους.Αυτό στην πράξη τι σημαίνει;Ευχαριστώ εκ των προτέρων!Ότι μένει εκεί που είναι υποδιευθυντής μέχρι να λήξει η θητεία του. Δεν ξέρω εφόσον το θέλει αν μπορεί να παραιτηθεί από τη θέση για να πάει στην καινούργια οργανική.Λογικά θα μπορεί να παραιτηθεί.Νομίζω πως το ζήτημα αφορά ανθρώπους που θέλουν να ολοκληρώσουν τη θητεία τους σε μια θέση και στο μεταξύ πιάνουν τη μετάθεση που θέλουν. Αν ο σύζυγός σου δε θέλει να ολοκληρώσει τη θητεία του ως υποδιευθυντή δε νομίζω ότι τον υποχρεώνει κανείς.
Παράθεση από: gio66 στις Ιουνίου 17, 2013, 05:59:41 pmΠαράθεση από: jtsop στις Ιουνίου 17, 2013, 05:54:18 pmΠαράθεση από: Dina-PE18 στις Ιουνίου 17, 2013, 05:32:18 pmΚαλησπέρα, θα ήθελα να ρωτήσω κάτι. Ο άντρας μου είναι ένας από τουσ 600 τυχερούς που πήραν μετάθεση. Ομως τώρα και μέχρι τον Σεπτέμβριο του 2015 έχει θητεία σαν υποδιευθυντής στη σχολική μονάδα που υπηρετεί.Η απόφαση των μεταθέσεων ωστόσο έγραφε το εξής: Οι Διευθυντές, Υποδιευθυντές σχολικών μονάδων και οιΠροϊστάμενοι Διευθύνσεων Εκπαίδευσης αναλαμβάνουν υπηρεσία μετά τη λήξη της θητείας τους.Αυτό στην πράξη τι σημαίνει;Ευχαριστώ εκ των προτέρων!Ότι μένει εκεί που είναι υποδιευθυντής μέχρι να λήξει η θητεία του. Δεν ξέρω εφόσον το θέλει αν μπορεί να παραιτηθεί από τη θέση για να πάει στην καινούργια οργανική.Λογικά θα μπορεί να παραιτηθεί.Νομίζω πως το ζήτημα αφορά ανθρώπους που θέλουν να ολοκληρώσουν τη θητεία τους σε μια θέση και στο μεταξύ πιάνουν τη μετάθεση που θέλουν. Αν ο σύζυγός σου δε θέλει να ολοκληρώσει τη θητεία του ως υποδιευθυντή δε νομίζω ότι τον υποχρεώνει κανείς.Εάν η κατάληψη της θέσης ευθύνης προήλθε κατόπιν της διαδικασίας των κρίσεων, τότε υποχρεούται να υπηρετήσει, έχει δεσμευθεί με την σχετική εγκύκλιο. (
Παράθεση από: sapore στις Ιουνίου 17, 2013, 01:38:31 pm Σε σχέση με τις μεταθέσεις σε ΣΜΕΑΕ και ΕΕΕΕΚ, επειδή έγιναν κάποια λάθη, ανακαλούνται και θα ξανανακοινωθούν.Ισχυει;;;ποτε;