0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Μια απορία σχετικά με την εντοπιότητα.Η μόνιμη κατοικία στην αίτηση πρέπει να ειναι ίδια με την εντοπιότητα? Γιατί ακόμα δεν έχουν συμπληρωθεί δύο χρόνια στο νέο μας σπίτι ωστε να γίνει αλλαγή.
Θα ήθελα να ρωτήσω το εξής : επειδή γεννάω σε ένα μήνα έχω πάρει από το Σεπτέμβρη 1,5 αναρρωτική άδεια κύησης μετά 2 μήνες άδεια μητρότητας και μετά τον τοκετό θα πάρω τους άλλους 3 μήνες και μάλλον ύστερα το 9μηνο έτσι υπηρετώ και την οργανική μου που δεν την είχα υπηρετήσει. Έχω το δικαίωμα να κάνω αίτηση για μετάθεση φέτος ;
Παράθεση από: nena8 στις Νοεμβρίου 26, 2012, 12:40:17 amΜια απορία σχετικά με την εντοπιότητα.Η μόνιμη κατοικία στην αίτηση πρέπει να ειναι ίδια με την εντοπιότητα? Γιατί ακόμα δεν έχουν συμπληρωθεί δύο χρόνια στο νέο μας σπίτι ωστε να γίνει αλλαγή.Εντοπιότητα έχεις εκεί που είσαι δημότης από διετία!!! Δεν έχει σχέση η μόνιμη κατοικία!
Δημήτρης ΜπράτηςΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!Η ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΕΤΑΘΕΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΗ ΚΑΙ ΘΑ ΑΠΟΣΤΑΛΕΙ ΜΟΛΙΣ ΨΗΦΙΣΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗ
Σύμφωνα με τον Μπράτη ο διπλασιασμός των μορίων θα ισχύσει για τους διορισμένους το 2010. Επ' αυτού μου γεννήθηκε μια καινούρια απορία. Αυτός ο διπλασιασμός των μορίων της 3ης χρονιάς θα τους ακολουθεί και τις επόμενες χρονιές που θα θέλουν να κάνουν αίτηση μετάθεσης? Ή θα μετρήσει μόνο φέτος και μετά τα μόρια τους θα μετράνε όπως και στους υπόλοιπους?