0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
epistimik το συγκερκιμένο κομμάτι ειναι copy paste απο την προηγούμενη εγκύκλιο ( όπως και το κομμάτι στη σελ. 6 που λέει ότι οι οργανικά ανήκοντες σε ΣΜΕΑΕ/ΚΕΔΔΥ πρέπει να υπηρετήσουν 2 χρόνια και όχι 1 )... έχουν γι΄νει λάθη στην εγκύκλιο οπότε απλά ...τα προσπερνάμε!!
Θα το εκτιμούσα αν κάποιος με βοηθούσε στο εξής: έστω ότι έχω προσωρινή τοποθέτηση σε μία περιοχή και θέλω να τοποθετηθώ οριστικά στο Μουσικό Σχολείο της ίδιας περιοχής. Τι αίτηση πρέπει να υποβάλω σε αυτή την περίπτωση; Η ειδικότητά μου είναι ΠΕ03.
@df478οι πράξεις ανάληψης για την συγκεκριμένη αίτηση είναι ζωτικής σημασίας καθώς πρέπει να υπολογισθούν επακριβώς τα διαστήματα. Ειναι κρίσιμο το στοιχεια να ειναι ακριβή. το edata αν είχε ενημερωθεί πληρως και κυρίως σωστά θα ήταν ιδανικό... αλλά δεν έχεις ιδέα τι βλέπουμε κατά καιρούς.... Το πλέον απλό ας πούμε ειναι να έχει μετατεθει κόσμος που δεν είχε θεμελιώσει δικαιωμα μετάθεσης και δεν ανήκε σε ειδική κατηγορία... έχει μερικά default που ειναι εντελώς λάθος. Πχ βγάζει την οργανικη ως default και υπάρχει κόσμος πουδεν μπαινει καν στον κόπο να το αλλάξει ανάλογα σε απόσπαση, διάθεση, θητεία κτλ. Δε φταιει το data σαφώς, αλλά οι χιειριστές του ωστόσο αν η default επιλογή ήταν κενό ενδεχομένως, τέτοια "χοντρά" κομμάτια να είχαν καταχωριστεί σωστά...
Παιδιά μια ερώτηση: αν κάποιος θέλει να κάνει τα χαρτιά του για 1η φορά για μουσικά σχολεία είναι ανάγκη να υποβάλει όλες τις πράξεις ανάληψης εφόσον τα προηγούμενα χρόνια υπέβαλλε κάθε χρόνο αίτηση μετάθεσης και όλη η διδακτική του προυπηρεσία είναι καταχωρισμένη κανονικά στο σύστημα;;;ευχαριστώ