0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Και γιατί δεν μπήκαν φυλακή για πολλά χρόνια (ή ακόμα και θανατική ποινή, αν αξιωθούν ποτέ να την επαναφέρουν, για τα τέρατα-παιδεραστές);
Θεωρώ κι εγώ, όπως έγραψαν κάποιοι συνάδελφοι, ότι αυτοί κάνουν το μεγαλύτερο κακό στον εκπαιδευτικό κλάδο. Αλλά διερωτώμαι, είναι θέμα συναδελφικής αλληλεγγύης μόνο, οι αστείες ποινές; Διότι, ακόμα και στην περίπτωση που ελλοχεύει ο κίνδυνος της υπερβολής στην είδηση, πού είναι η δικαιοσύνη και γιατί δεν επιβάλλει τις αρμόζουσες ποινές; Αυτό πάλι;
Παράθεση από: Landau στις Σεπτεμβρίου 09, 2012, 06:13:57 pmΚαι γιατί δεν μπήκαν φυλακή για πολλά χρόνια (ή ακόμα και θανατική ποινή, αν αξιωθούν ποτέ να την επαναφέρουν, για τα τέρατα-παιδεραστές); και γω αυτή την απορία έχω δλδ. αρκεί η όποια ποινή του ΥΣ; εισαγγελέας δεν επενέβη; ποια είναι η όλη διαδικασία; ειλικρινά ρωτάω...
βασικά σε αυτή την περιπτωση ο εκπ/κός βρίσκεται σε διαθεσιμότητα λόγω εκτέλεσης πειθαρχικής ποινής, δεν πρόκειται για άδεια άνευ αποδοχών καθώς γίνεται πράξη περικοπής αποδοχών σε εκτέλεση πειθαρχικής ποινής. οκ, είναι μπάχαλο αλλά όχι και ΤΟΣΟ μπάχαλο!! ( διόρθωσα και το ποινή γιατί ο κολλητός μου με έκραξε...χεχε. )
Ως την Πεμπτη μας έδωσε προθεσμία το Υπουργείο Διοικητικής Μεταρρυθμισης ώστε να αντικαταστήσουμε τα πειθαρχικά συμβούλια με άλλα στα οποία θα μετάχουν μόνο δικαστές και κανένας αιρετός.