0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Αν λάμε ότι τα 5 ευρώ την ώρα είναι καλά λεφτά, τότε καλά να πάθουμε. Γιατί να μην κάνουμε και με 2 ευρώ την ώρα; Τους γδέρνουμε τους ανθρώπους...Προσωπική άποψη ότι κάτω από 15 ευρώ/ ώρα είναι εκμετάλλευση. Άλλο αν έχει ανάγκη κάποιος και το κάνει. Αλλά να μην λέμε ότι τα 5 ευρώ είναι καλά χρήματα, γιατί θα ουρλιάξω...
Προσωπική άποψη ότι κάτω από 15 ευρώ/ ώρα είναι εκμετάλλευση. Άλλο αν έχει ανάγκη κάποιος και το κάνει. Αλλά να μην λέμε ότι τα 5 ευρώ είναι καλά χρήματα, γιατί θα ουρλιάξω...
Παράθεση από: EmmaB στις Σεπτεμβρίου 25, 2012, 11:30:59 pmΚαλη αρχη και απο εμενα zikulini.Ποσες ωρες κανεις στα παιδια καθημερινα;Τουλαχιστον κανεις που κανεις το ''ψυχικο'' να πιανει και τοπο Τελικά συγκεντρώνονται 3, ίσως και 4 ώρες καθημερινά. Το θέμα είναι πως ο κόπος αυτός βλέπω να μην αποδίδει, γιατί τα παιδιά δε διαβάζουν ούτε πριν το μάθημά μας, ούτε και μετά, ό,τι κάνουμε εκείνη την ώρα. Φοβάμαι λοιπόν ότι θα γράψουν μέτρια στα διαγωνίσματά τους και μετά θα τ'ακούσω κιόλας... Ήδη έχω προετοιμάσει τη μητέρα ότι η δουλειά που κάνουμε δεν επαρκεί, κι εμμέσως πλην σαφώς, να μην περιμένει τίποτα 20άρια. Αλλά όταν έρθει η ώρα του απολογισμού, είμαι σίγουρη ότι θα υπάρξει πρόβλημα. Μέχρι τότε κάνω ό,τι μου επιτρέπει να έχω τη συνείδησή μου ήσυχη. Πάντως με τους γονείς δε βγάζει κανείς άκρη. Θέλουν να κάνεις λίγο μάθημα - για να μη ζαλίζονται τα καμάρια τους - να παίρνεις χρήματα της ξεφτίλας και να γράφουν και 20. Αλλά είπαμε, ας όψονται οι λογαριασμοί και τα χαράτσια και το ό,τι θέλω να κάνω κάποια στιγμή οικογένεια και δεν ξέρω πώς θα τη ζήσω...
Καλη αρχη και απο εμενα zikulini.Ποσες ωρες κανεις στα παιδια καθημερινα;Τουλαχιστον κανεις που κανεις το ''ψυχικο'' να πιανει και τοπο