0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Μόνο αυτή η κόντρα μας έλειπε να αρχίσει εδώ μέσα! Δεν είχα τέτοια πρόθεση, αλλά για να μη γίνω αφορμή έσβησα το μήνυμα.
Παράθεση από: golum στις Ιανουαρίου 09, 2013, 04:25:41 pmΠαράθεση από: P_Maria στις Ιανουαρίου 09, 2013, 04:07:22 pmτην ίδια σκέψη έκανα κι εγώ..70 δασκάλους 5 νηπιαγωγούς και 5 αγγλικήςέχουν τρελαθεί με τους δασκάλους πόσοι πια θα χωρέσουν μέσα στα σχολεία μαζί με της ειδικής δεν έχει να καθήσουν δηλαδη πιστευεις οτι τους παιρνουν χωρις να υπαρχει αναγκη?οσο κ να μη μας αρεσει η προσληψη δασκαλων ειναι προτεραιοτητα σε σχεση με τις υπολοιπες ειδικοτητες στο δημοτικο..ακομα κ οι ειδικης πριν απο τους υπολοιπους πρεπει να προσλαμβανονταιυπάρχουν παντού ανάγκες η εκπαίδευση δεν ξεκινά και σταματά με τους δασκάλους,απο τη μια εξαντλεί τον πίνακα της ειδικής 1200 άτομα μόνο δάσκαλοι τη στιγμή που στη
Παράθεση από: P_Maria στις Ιανουαρίου 09, 2013, 04:07:22 pmτην ίδια σκέψη έκανα κι εγώ..70 δασκάλους 5 νηπιαγωγούς και 5 αγγλικήςέχουν τρελαθεί με τους δασκάλους πόσοι πια θα χωρέσουν μέσα στα σχολεία μαζί με της ειδικής δεν έχει να καθήσουν δηλαδη πιστευεις οτι τους παιρνουν χωρις να υπαρχει αναγκη?οσο κ να μη μας αρεσει η προσληψη δασκαλων ειναι προτεραιοτητα σε σχεση με τις υπολοιπες ειδικοτητες στο δημοτικο..ακομα κ οι ειδικης πριν απο τους υπολοιπους πρεπει να προσλαμβανονται
την ίδια σκέψη έκανα κι εγώ..70 δασκάλους 5 νηπιαγωγούς και 5 αγγλικήςέχουν τρελαθεί με τους δασκάλους πόσοι πια θα χωρέσουν μέσα στα σχολεία μαζί με της ειδικής δεν έχει να καθήσουν