0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
μπορουμε να καταργησουμε απλα τον Μπρατη!
καλά καλά, τρέχουν από τώρα για την μελλοντική τους εξέλιξη. Κάντε μία έρευνα, πόσοι από τους σημερινούς διευθυντές Πρωτοβάθμιων και Δευτεροβάθμιων Διευθύνσεων υπήρξαν στο παρελθόν αιρετοί.Οσο για το αίμα που φτύνουν, στη συνέχεια θα το πάρουν πίσω με το ..... καλαμάκι από αυτούς για τους οποίους σήμερα τρέχουν να εξυπηρετήσουν.αντε γειά συνδικάλες
Σεβαστη η αποψη σου αλλα τουλαχιστον γιαυτους τους ελαχιστους 2-3 που ξερω θελω να πιστευω οτι εχω καλυτερη εικονα και αποψη.
Η ΟΛΜΕ ασχολείται μόνο με προβλήματα και αιτήματα των ήδη διορισθέντων. Για τους αναπληρωτές και τους αδιόριστους γενικά δεν τους καίγεται καρφί.Δεν είναι ότι δεν αρέσει η ΟΛΜΕ, απλά δεν προσφέρει και δεν προωθεί τα αιτήματα των αναπληρωτών. Καλά-καλά δεν ενημερώνει...Γιατί εγώ ο αναπληρωτής να "βάλω πλάτες" για νέους αγώνες αφού το συνδικαλιστικό μου όργανο με αγνοεί επιδεικτικά;Δε δικαιούμαστε λοιπόν να αγανακτούμε εναντίον τους;Ή μήπως οι εγκαιρες και περισσότερες προσλήψεις αναπληρωτών είναι θέμα των τοπικών ΕΛΜΕ;Το να ενημερωνόμαστε οι της δευτεροβάθμιας για την πορεία των προσλήψεων από τη ΔΟΕ είναι απλά ΚΑΤΑΝΤΙΑ!!!