0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
ειμαι δασκαλα και η συμβουλος μας εχει δωσει οδηγιες για καθολου ασκηση στο σπιτι. ουτε καν αντιγραφη! και οταν τη ρωτησα : μα καλα πως θα θα κανουν εξασκηση?/ ξερετε τι απαντησε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! δε μας νοιαζει η γνωση στο δημοτικο! το θεμα ειναι να ειναι τα παιδια χαρουμενα!
Και για τις επαναληπτικές μέσα στις γιορτές λένε οι σύμβουλοι να μη δίνονται στα παιδιά.
Παράθεση από: ΕΙΡΗΝΗ 24 στις Οκτωβρίου 10, 2012, 02:54:23 pmειμαι δασκαλα και η συμβουλος μας εχει δωσει οδηγιες για καθολου ασκηση στο σπιτι. ουτε καν αντιγραφη! και οταν τη ρωτησα : μα καλα πως θα θα κανουν εξασκηση?/ ξερετε τι απαντησε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! δε μας νοιαζει η γνωση στο δημοτικο! το θεμα ειναι να ειναι τα παιδια χαρουμενα!Άρα, θεωρεί ότι η γνώση είναι επώδυνη, προκαλεί τραυματικές εμπειρίες.
Παράθεση από: Roxanne στις Οκτωβρίου 26, 2012, 11:20:46 pmΚαι για τις επαναληπτικές μέσα στις γιορτές λένε οι σύμβουλοι να μη δίνονται στα παιδιά.Εδώ συμφωνώ απόλυτα, γιατί και να δώσεις, δεν πρόκειται να τις κάνουν!
Έλεος!!!τωρα καταλαβαίνω γιατι το 70% στο γυμνασιο συλλαβίζει........ ( δεν υπερβαλλω), δεν ξέρει βασικές λέξεις πως γράφονται, δεν μπορεί να καταλάβει σχεδόν τίποτα από αρχαία και γλώσσα και μετα πιστευει οτι αξίζει να παρει 15 στον έλεγχο και οτι εγω είμαι μια κακια..... που με μεγαααλη επιείκεια του έβαλα δεκα
Στο εκπαιδευτικό μας σύστημα και στη νοοτροπία αξίζει ένα μεγάλο delete!