0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Δεν αποκλείεται απλά να ήταν μια κακή στιγμή από την πλευρά του καθηγητή πάνω στη ρύμη του λόγου και να είπε ως αστεϊσμό.
Τα παιδιά είναι αδίστακτα ως γνωστόν
Παράθεση από: GregX στις Οκτωβρίου 20, 2012, 06:22:56 amΤα παιδιά είναι αδίστακτα ως γνωστόνΠασίγνωστον.Μικροί εκκολαπτόμενοι εγκληματίες,μάλιστα αν ήταν στο χέρι μου θα έστελνα καμιά 30αριά από το σχολείο μου μέχρι τον Αυλώνα,να στρώσουν χαρακτήρα.
Παράθεση από: Aris81 στις Οκτωβρίου 20, 2012, 11:07:53 amΠαράθεση από: GregX στις Οκτωβρίου 20, 2012, 06:22:56 amΤα παιδιά είναι αδίστακτα ως γνωστόνΠασίγνωστον.Μικροί εκκολαπτόμενοι εγκληματίες,μάλιστα αν ήταν στο χέρι μου θα έστελνα καμιά 30αριά από το σχολείο μου μέχρι τον Αυλώνα,να στρώσουν χαρακτήρα. Μαθητής μου Γ Δημοτικού, ενώ τον μαλώνω που καυγάδισε με συμμαθητή του γυρίζει και μου λεει "θα πω ότι ότι με είπες μαύρο".Ειλικρινά εκείνη την ώρα δεν κατάλαβα ότι με απειλούσε και του απαντάω "Γιατί βρε ...... μπλε είσαι; Δεν σε βλέπω τι χρώμα έχεις;""Όχι, θα πω σε όλους ότι με φωνάζεις μαύρο μέσα στην τάξη"Μου είχε κάνει φοβερή εντύπωση ότι από τόσο μικρή ηλικία, είχε σκεφτεί κάτι τέτοιο.
Δεν μπορώ όμως να διαβάζω:"Ας μάθουμε τι έγινε πρώτα".Καμία συνθήκη,δεν δικαιολογεί την εγκληματικά βλακώδη διατύπωση του συγκεκριμένου καθηγητή.