0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Έβγαλαν χθες το βράδυ διορισμούς ιδιωτικών εκπαιδευτικών αορίστου χρόνου, αλλά η απόφαση είχε υπογραφεί στις 9/8:http://www.didefth.gr/docs/a1436prosl_idergw.pdfΤί είναι αυτή πάλι η εγκύκλιος που έσκασε ξαφνικά ? Τί ακριβώς σημαίνει "σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου '' ? Από πότε διορίζονται ιδιωτικοί εκπαιδευτικοί στο δημόσιο χωρίς την προηγούμενη πρόσληψή τους ως αναπληρωτές για τουλά χιστον 18 μήνες όπως έγραφε η εγκύκλιος των αναπληρωτών ? Αυτοί απ'ότι βλέπω όχι μόνο διορίζονται απλά ,αλλά τοποθετούνται σε Α περιοχές ,δηλ. σε πρωτεύουσες νομών και αν κρίνω από το επίθετο κάποιου που είναι γνωστό στην περιοχή μου ,μέσα στο σπίτι τους.
Δηλαδή ,Ioanna89, όσοι έχουν συμπληρώσει περίπου 30μηνο σε ιδιωτικό διορίζονται αυτομάτως , χωρίς να έχουν δουλέψει καθόλου ως αναπληρωτές ?
Αυτά τα ονόματα πάντως που ψάχνω στην περιοχή μου δε βρίσκονται στον πίνακα των αναπληρωτών ούτε το 2007-2008 ούτε το 2006-2007.Μπορείς να μου στείλεις την εγκύκλιο του 2003 για να την τριψω στη μούρη καποιψων πολιτικών που θα μου ζητήσουν ψήφο και να τους ρωτήσω πώς το Υπεπθ βρήκε γιάυτους κκενα στην Α περιοχή ενώ για όλους τους άλλους που διορίστηκαν φέτος δεν υπήρχαν(ούτε λόγος βέβαια για τους επιτυχόντες ΑΣΕΠ).Σ' ευχαριστώ.
alfavita.gr: Αναμένεται η ανακοίνωση του διορισμού Φιλολόγων-Γερμανικής-Καλλιτεχνικών διοριστέων του ΑΣΕΠΥπάρχουν σοβαρές ενδείξεις οι οποίες αναμένεται να επιβεβαιωθούν το αργότερο μέχρι τη Δευτέρα για την ανακοίνωση του διορισμού των Φιλολόγων, Γερμανικής και Καλλιτεχνικών διοριστέων του ΑΣΕΠ.Σύμφωνα με πληροφορίες από το Τμήμα Διορισμών του Υπουργείου Παιδείας το Συμβούλιο της Επικρατείας έχει εγκρίνει το διορισμό των εκπαιδευτικών των παραπάνω ειδικοτήτων και αναμένεται σήμερα ή αύριο η σχετική υπογραφή. Κατόπιν τούτου το ΥΠΕΠΘ έχει τη δυνατότητα καθώς διαθέτει και τις αιτήσεις των υποψηφίων και έχει προχωρήσει και στην επεξεργασία τους να ανακοινώσει τους διορισμούς. Η alfavita.gr παρακολουθεί από κοντά όλες τις εξελίξεις στο θέμα αυτό και θα σας ενημερώσει έγκυρα.
Καλά θα μας τρελάνει τελείως η alfavita;;Επιμένουν ότι θα ανακοινωθούν " το αργότερο τη Δευτέρα";;;;Μήπως μας δουλεύουν όλοι ή μου φαίνεται;