0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
ΚΑΛΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΕΚΤΙΜΗΣΗ........ ΤΕΛΗ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΜΕ ΑΡΧΕΣ ΣΕΠΤΕΜ
Η διαδικασία μπάζει ! Η διευκρινηση ήρθε στο τρίτο θέμα αλλά δε δόθηκε σε όλα τα Κέντρα! Αρκετά ΚΕΚ δεν είχαν χαρτοπίνακα, ούτε καλό φωτισμό, ούτε καν ενημερωμένα windows. Οι εξεταστές του Εοππεπ έλεγαν εμείς δεν είμαστε αρμόδιοι! Οι υπεύθυνοι τ ν ΚΕΚ το ιδιο. Σε άλλα κέντρα έπεφτε αντιγραφή σε άλλα όχι! Πως γίνεται να υπάρχει ισότητα στην εξέταση με διαφορετικά θέματα κάθε φορά κ χωρίς μία υποδειγματική μικροδιδασκαλία από τον Εοππεπ; Τους μονίμους που αποσπά το υπουργείο σε ΙΕΚ & ΣΔΕ πότε θα τς πιστοποιήσουν;
Η μικροδιδασκαλία που παρουσίασες είναι δική σου. Οπότε με ένα φλασάκι ή cd μπορείς να την πάρεις. Αυτά που ακούω για 5
συγνωμη αλλα΄σε βρίσκω λιγο υπερβολική. Μια βολτα από το ΚΕΚ που έδινες να ειχες πάει την προηγούμενη ημέρα έβλεπες ποιος είναι ο επιτηρητής σου. Επιπλέον, ειδικά στα μικρά μέρη, γνωρίζονται όλοι μεταξύ τους. Όσο για το αν κάποιοι επιτηρητές έκαναν τα στραβά μάτια δεν νομίζω ότι ένα φόρουμ είναι το κατάλληλο μέρος για να το συζητήσουμε... Με την διαφορα πως το ΚΕΚ της περιοχής μου απέχει 160 χιλιομετρα απο την πολη μου.. Κοστίζουν οι βόλτες..! =topic=27211.msg874709#msg874709 date=1437131129]Κοροιδευετε εσεις πάντως εγώ μιλάω σοβαρά.Ξέρω άτομο μου γνωριζε απο πριν τον επιτηρητη της αιθουσας του με οτι αυτο συνεπαγεται. κόσμο; πλάκα;;;δηλαδή δεν είσαι πράκτορας του ΕΟΠΠΕΠ ;;;;;