*

Αποστολέας Θέμα: Τα πιο σπουδαία πράγματα τα είπαμε στα αστεία.  (Αναγνώστηκε 155865 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος bitch

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • ΕΝΝΙΑ ΦΟΡΕΣ ΝΑ ΠΕΦΤΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΚΑ ΝΑ ΣΗΚΩΝΕΣΑΙ!!!
    • Προφίλ
Απ: Τα πιο σπουδαία πράγματα τα είπαμε στα αστεία.
« Απάντηση #210 στις: Νοεμβρίου 08, 2012, 11:13:00 pm »
πες τα βρε bitch! σιγα μην κατσω ν'ασχοληθω με τετοιες λαλακιες οπως ειναι οι θερμιδες. εχω παρει αγκαλια τα πιροσκι τωρα, να'ναι καλα η μανουλιτσα μου, και τσακιζωωωωωωωωωωωωωωωω λεμεεεεεεεεεεεεεεε!

εγώ μόλις λίγο πριν τηγάνισα τέσσερις φλογέρες γιατί το χα ρίξει πολύ στο χόρτο όλη μέρα και δεν άντεχα!! Ωραίες οι φλογέρες!! ( αν και συνεχίζω να πεινάω...τώρα φλερτάρω κάτι luncheon meat γιατί όπως καταλαβαίνεις έιμαι και της ...υγειινής διατροφής - δε θέλω βλακειες, είναι luncheon meat light!!  :P :P  :P)

Γιάννηηηηηηηηηηηηηη το διάβαζα εχθές που μου το στειλε ο κολλητός και λέγαμε " ρε έχουν παραρτήματα οι οίκοι ανοχής;"!!  Άτσα τη Σούλα!! Αφού ο Γιωργάκης και ο Αντωνάκης τα κάνανε σκ.....α μια Σούλα θα μας σώσει!!!!
Ρε....μην τρώτε συνέχεια !! Θα χρειαστεί να πάμε μετανάστες και δε θα χωράμε στις βάρκες!!!  :)

"έχω 476 μέρες καθυστέρηση...λέτε να μαι έγκυος; "γράφει η άλλη.. όχι μαντάμ!!! Απλά τράβα πάρτο απ΄το σχολείο γιατί σχόλασε!!!

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 16:06:03 »

Αποσυνδεδεμένος giota8

• Ιστορικό μέλος
  • δεν περιγραφω αλλο!!! ΠΕ06
    • Προφίλ
    • ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ ΠΕ06
« Απάντηση #211 στις: Νοεμβρίου 08, 2012, 11:17:02 pm »
και γω της υγιεινης ειμαι γι'αυτο αποφευγω τις πρασιναδες!

μηπως ειναι franchise η επιχειρηση? ποτε δεν ξερεις...
Trust I seek and I find in you
Every day for us something new
Open mind for a different view
And nothing else matters

Αποσυνδεδεμένος Giannis1

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #212 στις: Νοεμβρίου 08, 2012, 11:17:20 pm »
Οι υπουργοί, τσεκάρουν κι αυτοί κουτάκι "δέχομαι τοποθέτηση και στα υπόλοιπα υπουργεία"?

Αποσυνδεδεμένος bitch

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
Ρε....μην τρώτε συνέχεια !! Θα χρειαστεί να πάμε μετανάστες και δε θα χωράμε στις βάρκες!!!  :)

"έχω 476 μέρες καθυστέρηση...λέτε να μαι έγκυος; "γράφει η άλλη.. όχι μαντάμ!!! Απλά τράβα πάρτο απ΄το σχολείο γιατί σχόλασε!!!

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 16:06:03 »

Αποσυνδεδεμένος Giannis1

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #214 στις: Νοεμβρίου 08, 2012, 11:21:59 pm »
Πάντως αν ζορίσουν τα πράγματα, δε θα ήταν ίσως άσχημη ιδέα τίποτα διευθύνσεις τουλάχιστον να συστεγάζονται με κανένα σπίτι. Να βγεί και μισό μισό το ενοίκιο δηλαδή.  :P ::)
Οι υπουργοί, τσεκάρουν κι αυτοί κουτάκι "δέχομαι τοποθέτηση και στα υπόλοιπα υπουργεία"?

Αποσυνδεδεμένος bitch

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #215 στις: Νοεμβρίου 08, 2012, 11:24:04 pm »
 ;D ;D ;D ;D  άσε που μετά οι υπάλληλοι  ( οι άρρενες βεβαίως βεβαίως) θα είναι μονίμως με το χαμόγελο στα χείλη!! Έχουμε να ζήσουμε μεγάλες στιγμές εξυπηρέτησης του πολίτη λέμεεεε

Αποσυνδεδεμένος Giannis1

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #216 στις: Νοεμβρίου 08, 2012, 11:29:44 pm »
;D ;D ;D ;D  άσε που μετά οι υπάλληλοι  ( οι άρρενες βεβαίως βεβαίως) θα είναι μονίμως με το χαμόγελο στα χείλη!! Έχουμε να ζήσουμε μεγάλες στιγμές εξυπηρέτησης του πολίτη λέμεεεε

Εγώ προσφέρομαι να κάνω δωρεάν ιδιαίτερα στα κορίτσια (μόνο ρωσικά και σπασμένα ελληνικά θα ξέρουν τα καημένα), ως ανταπόδοση των δωρεών, πάντως.
Γκρουπάκια, βέβαια, μέχρι τρείς μαθήτριες.

Αποσυνδεδεμένος bitch

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #217 στις: Νοεμβρίου 08, 2012, 11:38:39 pm »
ε όχι ρε συ...άμα δεν μιλάει η ρωσίδα το σπαστό ελληνικό δεν έχει νόημα... το θέμα είναι να έρθει να σου πει
Κύρρρρρριοοοο εγκώ θέλλλλλλλει πολλλλλλλύ εσένννννναααα ....με λλλλλένννννννεεεε Τατιάνα Γκορμπατσόβνα Σκλεναρίκοβα και κάνει ό,τι θέλλλλλλει το κύρρρρριοοοοο!!

άμα είναι να τα μάθει φαρσί πας και στην ως άνω Σούλα να στο σπικάρει το "έλα στην παρέα μας φαντάρε"!!

Αποσυνδεδεμένος Giannis1

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #218 στις: Νοεμβρίου 08, 2012, 11:43:42 pm »
Ααααααα, σε παρακαλώ.
Τί κάνει ό,τι θέλει.
Στην αίθουσα θα υπάρχει αυστηρά πειθαρχία, και συγκεκριμένη ενδυμασία. Θα πρέπει οι "μαθήτριες" να φορούν εφαρμοστά ρούχα, προκειμένου να φαίνονται τυχόν σκονάκια.
Και φυσικά θα προβλέπονται αυστηρότατες ποινές σωματικής τιμωρίας (κοινώς spanking) σε περίπτωση παραπτωμάτων.

Αποσυνδεδεμένος bitch

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #219 στις: Νοεμβρίου 08, 2012, 11:46:23 pm »
έλα , πες την αλήθεια τώρα!!! έχεις κρυφές s&m φαντασιώσεις ( που τις αποκαλείς spanking (sic) ) ;D ;D ;D

Αποσυνδεδεμένος giota8

• Ιστορικό μέλος
  • δεν περιγραφω αλλο!!! ΠΕ06
    • Προφίλ
    • ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ ΠΕ06
« Απάντηση #220 στις: Νοεμβρίου 08, 2012, 11:49:07 pm »
παρακαλειται ενας απο τους 8  :o συντονιστες του παροντος θεματος να βαλει τη σημανση "Χ καταλληλο μονο για ενηλικες" πανω δεξια...η αριστερα (δε θυμαμαι που παει).
Trust I seek and I find in you
Every day for us something new
Open mind for a different view
And nothing else matters

Αποσυνδεδεμένος bitch

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #221 στις: Νοεμβρίου 08, 2012, 11:51:45 pm »
σουτ εσύ μικρή μου!! Πίσω στα πιροσκί σου πάραυτα!!  :P :P :P

ααα μιας και ειπα πιροσκί, να μας πεις τη συνταγουλα σε παρακαλώ ε; Με κιμά ειναι; Τα αγαπημένα μου είναι με κιμά!!!

Αποσυνδεδεμένος Giannis1

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #222 στις: Νοεμβρίου 08, 2012, 11:52:06 pm »
έλα , πες την αλήθεια τώρα!!! έχεις κρυφές s&m φαντασιώσεις ( που τις αποκαλείς spanking (sic) ) ;D ;D ;D

Μα σε παρακαλώ τώρα, εδώ πρόκειται για την εκπαίδευση των κοριτσιών. Δηλαδή να μη τις βοηθήσουμε να ενταχθούν ομαλά στην ελληνική κοινωνία? Να πιστεύουν οτι είμαστε σκορποχώρι? Ε, οχι... εγώ για τη πατρίδα μου το κάνω. Αλλά όπως όλοι οι μεγάλοι παρτιώτες, εεεεεε, πατριώτες, είμαι παρεξηγημένος. Δε πειράζει, δε πειράζει, ας κάνουμε τη δουλειά μας...εεεεεεεεεε, το καθήκον μας προς τη πατρίδα ήθελα να πώ, κι όλα τ' άλλα ας τ' αφήσουμε πίσω μας.
 ;D ;D ;D ;D
Αναρωτιέμαι αν είναι το ίδιο σπίτι που χρηματοδότησε τη ποδοσφαιρική ομάδα πάντως.  ;D

Αποσυνδεδεμένος Giannis1

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #223 στις: Νοεμβρίου 08, 2012, 11:52:41 pm »
παρακαλειται ενας απο τους 8  :o συντονιστες του παροντος θεματος να βαλει τη σημανση "Χ καταλληλο μονο για ενηλικες" πανω δεξια...η αριστερα (δε θυμαμαι που παει).

Κοίτα την που ζητάει και παρέμβαση των συντονιστών.  ;D ;D ;D ;D

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182659
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 671
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)