0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Oxi ,εννοω για καταργηση του να κραταμε επιτυχια για τους επομενους δυο Ασεπ που'' υπαρχει'' στο 3848.
Μου φαίνεται απίθανο το να σε υποχρεώνουν σε νέο ΑΣΕΠ κάθε 3 χρόνια. Θα ξεσηκώσει αντιδράσεις χωρίς να έχει και κανένα νόημα, δεν προσφέρει τίποτα περισσότερο αφού πλέον η ευχέρεια των διορισμών θα είναι ήδη στα χέρια του Υπουργείου.
Παράθεση από: anixia στις Νοεμβρίου 07, 2012, 07:05:57 pmOxi ,εννοω για καταργηση του να κραταμε επιτυχια για τους επομενους δυο Ασεπ που'' υπαρχει'' στο 3848.Μου φαίνεται απίθανο το να σε υποχρεώνουν σε νέο ΑΣΕΠ κάθε 3 χρόνια. Θα ξεσηκώσει αντιδράσεις χωρίς να έχει και κανένα νόημα, δεν προσφέρει τίποτα περισσότερο αφού πλέον η ευχέρεια των διορισμών θα είναι ήδη στα χέρια του Υπουργείου.
Καταρχάς ο 3848 είναι ήδη ψηφισμένος, είναι ο νόμος του κράτους για την εκπαίδευση.Και φυσικά πάντα το Υπουργείο, ακόμα και με το 60-40, ανοιγόκλεινε τη στρόφιγγα των διορισμών, αφού αυτό προκήρυττε όσες θέσεις διοριστέων ήθελε και όποτε ήθελε. Η συνάδελφος όμως πριν μίλησε για συγκεκριμένη τροποποίηση του νόμου (υποχρεωτική συμμετοχή σε κάθε ΑΣΕΠ) που εγώ εκτίμησα ότι δεν υπάρχει λόγος να γίνει, γιατί ανοίγει και άλλο μέτωπο με τους εκπαιδευτικούς, χωρίς να παρέχει τίποτα περισσότερο στο Υπουργείο από αυτά που ήδη έχει στα χέρια του για τον έλεγχο των προσλήψεων και των διορισμών.
Διαβάζοντας το πολυνομοσχέδιο του υπουργείου και όσα γράφονται όλες αυτές τις ημέρες στο διαδίκτυο κατέληξα στο εξής συμπέρασμα (προσωπική εκτίμηση). Κάθε τρία χρόνια Ασεπ, προσαύξηση προυπηρεσίας, μεταπτυχιακά ξένες γλώσσες. Με αυτό τον τρόπο θα διορίζονται κάθε 3 χρόνια όσοι καταφέρνουν να γράψουν άριστα στον ΑΣΕΠ. Θα τους βοηθήσει βέβαια αν έχουν και μόρια... Για τους αναπληρωτές θα εφαρμοστεί λογικά ο νόμος 3848. Εκτός και το Υπουργείο εφαρμόσει εξ'ολοκλήρου το νόμο 3848.. που στην παρούσα φάση συμφέρει όλους... Όταν έρχονται τα χειρότερα εκτιμούμε και αυτά που δεν επιθυμούσαμε.. Όμως η πολιτική μου άποψη είναι ότι η κυβέρνηση που υπάρχει τώρα .. δεν νομίζω να αντέξει μετά την εφαρμογή του μνημονίου 3. Ο κόσμος δεν έχει χρήματα... άνεργοι και εργαζόμενοι... απαιτείται από την κοινωνία.. ανατροπή ΤΩΡΑΑΑΑΑΑΑΑ........... Καλό μας βράδυ! Και εύχομαι σε όλους μας να έχουμε εργασία και κοντά στις οικογένειές μας!
αρα δε θα ήταν παράνομο να γίνει ακόμα και το επόμενο καλοκαίρι (όνειρα θερινής νυκτός )