0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Woman θεωρώ ότι σε κάποιες ειδικότητες θα πάει σε ένα σύστημα σαν τον 38438 η θα γίνει διαγωνισμός. Όπου δεν έχουν τελειώσει εκκρεμότητες και μεταβατικές ή αναμενονται αποφάσεις δικαιοσύνης, θα παραμένει στη περίφημη μεταβατική. Άπλα θεωρώ ότι με όλα αυτά που λέγονται γράφονται και ακούγονται, ότι κάποιος που έχει ΑΣΕΠ σαφώς και περισσότερες πιθανότητες. (troktikoΜα και πάλι θα ρωτήσω τροκτικό και ας έπρεπε να το έχω ηδη καταλάβει. Και οι δύο περιπτώσεις που μου λές (κάτι σαν 3848 ή διαγωνισμός) για τις ειδικότητες που τελείωσε το 60-40 , όπως στην δική μου ΠΕΟ2 , ύπάρχει υποχρεωτικά ο Ασέπ. Άρα για όσους δεν έχουν Ασεπ και δεν γίνει ο διαγωνισμός, πώς θα εφαρμοστεί το κάτι σαν 3848 αφού έχει την υποχρεωτική ρήτρα του Ασεπ? Και αν κάποιος δεν καταφέρει να είναι επιτυχών αλλά έχει πάνω από 30 και 35 μήνες αναπλήτωσης, μένει εκτός αναπλήρωσης για μια τριετία , μέχρι τον επόμενο Ασεπ, οπότε όσους ΄μήνες εργάστηκαν τους πετάμε? Εσεις το θεωρείται λογικό αυτό<
Απο τις τελευταίες σας απόψεις και φαγωμάρες σε αυτή την ενότητα, το συμπέρασμα είναι οτι η κοροϊδία εχει φτάσει στο υπερσύμπαν.... Έχουν μείνει αδιόριστοι απο το 2008. Μας λένε "κλειστό" διαγωνισμό ΑΣΕΠ κάθε 3 χρόνια έτσι για να'χουμε να λέμε και να ελπίζουμε και μας το παρουσιάζουν σαν ενα δώρο με ωραίο περιτύλιγμα χωρίς να ξέρουμε οτι το περιεχόμενο είναι άδειο... Τουλάχιστον για να μη χάσει το ενδιαφέρον και κάπως το ηθικό των αναπληρωτών και για να μην γίνουν παραιτήσεις στο μέσο της χρονιάς, έριξε και μια υποσχεση το υπουργείο να ανοίξουν οι πίνακες στο τέλος της χρονιάς..Εδω δεν υπάρχουν πιστώσεις για αναπληρωτές για να καλύψουν τα κενά. Θα υπάρξει του χρόνου αυξηση ωραρίου, κάτι οι περεταίρω συγχωνεύσεις του χρόνου, ανακοίνωση για του χρόνου περι 2000 αναπληρωτων και όσο υπάρχει τρόικα ξεχάστε την λέξη διορισμος. ή δειτε το εναλλακτικά. φέτος 225 διορισμοί. Του χρόνου και του παραχρόνου ούτε 1000 στο σύνολο δεν θα είναι. Θα'ναι και μεγάλο κατόρθωμα εαν καταφέρουν να διορισουν τους εναπομείναντες... Το χάσαμε όλοι το τρένο.. Το επόμενο σε κανα 5αρι χρόνια μετά και βάλε εαν προσεγγισουμε την πιθανότητα 1 στις 1000 να έχουμε αριθμό διορισμών αντίστοιχης χρονιάς του 2008 τουλάχιστον... Οπότε τουλάχιστον ας περιορίσουμε κάπως την κατάθλιψη και ας μη σκοτώνετε τσάμπα την ώρα σας και γράφετεε δω το πόνο σας...