0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Γενικώς υπήρχε μία τάση να διευκολύνται συνάδελφοι, ώστε να συμπληρώνουν ωράριο. Αυτο δεν το βρίσκω αναγκαστικά κακό. Δεν σημαίνει ότι δεν δουλεύουν οι άνθρωποι. Ας πούμε στη δική μου ΔΔΕ συνήθως δίνουν οργανικές σε 2 ανθρώπους (στην ουσία για τις ίδιες ώρες), όταν ο κατέχων την οργανική παίρνει αποσπάσεις για αλλού. Δεν το θεωρώ κακό να έχει οργανική και εκείνος που μένει εκεί.
Παράθεση από: gallikou στις Νοεμβρίου 11, 2012, 01:42:02 pmΓενικώς υπήρχε μία τάση να διευκολύνται συνάδελφοι, ώστε να συμπληρώνουν ωράριο. Αυτο δεν το βρίσκω αναγκαστικά κακό. Δεν σημαίνει ότι δεν δουλεύουν οι άνθρωποι. Ας πούμε στη δική μου ΔΔΕ συνήθως δίνουν οργανικές σε 2 ανθρώπους (στην ουσία για τις ίδιες ώρες), όταν ο κατέχων την οργανική παίρνει αποσπάσεις για αλλού. Δεν το θεωρώ κακό να έχει οργανική και εκείνος που μένει εκεί.
Παράθεση από: ΠΑΣΑΣ στις Νοεμβρίου 11, 2012, 05:01:18 pmΠαράθεση από: gallikou στις Νοεμβρίου 11, 2012, 01:42:02 pmΓενικώς υπήρχε μία τάση να διευκολύνται συνάδελφοι, ώστε να συμπληρώνουν ωράριο. Αυτο δεν το βρίσκω αναγκαστικά κακό. Δεν σημαίνει ότι δεν δουλεύουν οι άνθρωποι. Ας πούμε στη δική μου ΔΔΕ συνήθως δίνουν οργανικές σε 2 ανθρώπους (στην ουσία για τις ίδιες ώρες), όταν ο κατέχων την οργανική παίρνει αποσπάσεις για αλλού. Δεν το θεωρώ κακό να έχει οργανική και εκείνος που μένει εκεί.
Παράθεση από: gallikou στις Νοεμβρίου 11, 2012, 05:28:53 pmΠαράθεση από: ΠΑΣΑΣ στις Νοεμβρίου 11, 2012, 05:01:18 pmΠαράθεση από: gallikou στις Νοεμβρίου 11, 2012, 01:42:02 pmΓενικώς υπήρχε μία τάση να διευκολύνται συνάδελφοι, ώστε να συμπληρώνουν ωράριο. Αυτο δεν το βρίσκω αναγκαστικά κακό. Δεν σημαίνει ότι δεν δουλεύουν οι άνθρωποι. Ας πούμε στη δική μου ΔΔΕ συνήθως δίνουν οργανικές σε 2 ανθρώπους (στην ουσία για τις ίδιες ώρες), όταν ο κατέχων την οργανική παίρνει αποσπάσεις για αλλού. Δεν το θεωρώ κακό να έχει οργανική και εκείνος που μένει εκεί.